انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:13pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خب چون که واقعا نیاز به پردازش سیگنال اونهم با dsp در فلزیاب نیست در فلزیاب بیشتر از فیلترینگ های ساده و همین طور دقت در بخش تایمینگ و پالسها هست فقط میمونه قضیه تفکیک که بازم نمیشه گفت پردازش سیگنال هست
من که میگم بخش انالوگش مهمتره یکی از دوستانی که این فلزیاب رو داره اگه میتونست ازون باکس سفید عکس بندازه عالی میشد
ولی من بازم نمیتونم قبول کنم یه سکه رو 80 سانت بزنه تازه اگرم بزنه اون تستی که جناب اریانا با لوپ 2در2 گفتن در فلزات بزرگ اون همه هم بالانیست و فقط فلزات کوچیک رو بهتر میگیره
بازم باید تست عملی بشه تا قطعی نظر داد

شنبه 24 اسفند1392 - 8:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان ومهندس حميد
از كجا شماره آيسيهاي مدار و pcb رو مشخص كنيم لا اقل يك فلزياب mdl لازمه تا از روش شكل پالسها و ولتاژگيريه انجام بشه
ورودي خروجيها مشخص بشه و براش برنامه نوشته شه
از دوستاني كه اين فلزياب رو دارند ميشه لطف كنند ولتاژ يايه هاي ماسفت رو ولتاژگيري كنند و اطلاع دهند @};- @};- @};- @};-

شنبه 24 اسفند1392 - 8:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
خب چون که واقعا نیاز به پردازش سیگنال اونهم با dsp در فلزیاب نیست در فلزیاب بیشتر از فیلترینگ های ساده و همین طور دقت در بخش تایمینگ و پالسها هست فقط میمونه قضیه تفکیک که بازم نمیشه گفت پردازش سیگنال هست
من که میگم بخش انالوگش مهمتره یکی از دوستانی که این فلزیاب رو داره اگه میتونست ازون باکس سفید عکس بندازه عالی میشد
ولی من بازم نمیتونم قبول کنم یه سکه رو 80 سانت بزنه تازه اگرم بزنه اون تستی که جناب اریانا با لوپ 2در2 گفتن در فلزات بزرگ اون همه هم بالانیست و فقط فلزات کوچیک رو بهتر میگیره
بازم باید تست عملی بشه تا قطعی نظر داد

من چند تا عکس از مدار داخل باکس سفید دارم فقط بذار سرعت اینترنت خوب بشه تا بذارم چون دارن ارتقاع میدن اکثرا قطع میشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 24 اسفند1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آريانا جان
يه زحمت ديگه هم براتون دارم اگه امكانش باشه بك فيلم هم از صفحه السيدي بگير و هر آنجه كه در منو نوشته ميشه وبا كليدها MOD ها انتخاب ميشه رو بزارين تا ببينيم روي السيدي چي رو نمايش ميده در برنامه نويسي خيلي كمك ميكنه
سپاس @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

شنبه 24 اسفند1392 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ناصر جان اگه mdl ازش عکسی اومد میشه کار کرد در غیر اینصورت کاری نمیشه کرد نمیدونم چرا فلزیاب نسبتا خوبی چرا تفکیک نداره؟

یکشنبه 24 اسفند1392 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی تو صفحه اول هم هستش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 24 اسفند1392 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدف جان ممنونم
به عكسهاي با كيفيت تري نياز داريم كه بشه روي مدار زوم كرد
باز زحمتش ميفته به آريانا جان و بخصوص آقاي پنامنا و محمود جان
منتظريم
اميدوارم كمك كنين
با سپاس @};- @};- @};- @};-

یکشنبه 24 اسفند1392 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
zinteredi نوشته است:
سلام آريانا جان
يه زحمت ديگه هم براتون دارم اگه امكانش باشه بك فيلم هم از صفحه السيدي بگير و هر آنجه كه در منو نوشته ميشه وبا كليدها MOD ها انتخاب ميشه رو بزارين تا ببينيم روي السيدي چي رو نمايش ميده در برنامه نويسي خيلي كمك ميكنه
سپاس @};-

به روی چشم فردا میگیرم!! فقط با دوربین 2 مگا پیکسل #-o

ولی از قمست دیجیتالش که در زیر باکس سفید قرار داره دستگاه بنده تو رزین هستش و این مسئولیت رو باید اقای پنامنا که دستگاه ایشون تو رزین نیست تقبل کنن :-Q

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

یکشنبه 24 اسفند1392 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عجببببب!!!!!!! از این فیلمه معلومه این دستگاه چیز خاصی نیست(به قول بعضیا) اینکه اصلاً دستگاه نیست اگه بتونه سکه 500ی رو از 500 سانتی بزنه شرطه حالا اگه 500 متری باشه که دیگه نگو، اونموقع یه چیزی میشه. :D خدا بگم چیکار کنه اون باعث و بانیشو که این دستگاهه نه چندان خاص رو معرفی کرد و آتیش بپا کرد تا لا به لای دودش حنا هاشو بفروشه. ;)
راستی آریاناجان برای اون بنده خدایی که نذاشت لورنز 3 مقدمو بگیری و مدام بهت اصرار داشت برو ام دی ال بگیر دعا میکنی یا نفرین؟ ;) طرف به نظرت صادق بود یا به گواه عدّه ای، کذّاب بود؟
ای ی ی ی دنیا، همیشه ذاتت همین بوده دیگه. #-o
راجع به چلنج من کسی جوابی ندادا. :D

در مورد همکاریها در این مورد بنده قبلاً یک پیشنهادی به آقا حمید داده بودم که شاید اونطوری بشه جوابایی گرفت فکر نکنم به شکل دیگه صلاح باشه یا اینکه جوابی گرفته بشه. شایدم بنده اشتباه کردم. نمیدونم نظرشون چی شد؟؟

یکشنبه 24 اسفند1392 - 12:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
mahmood51 نوشته است:
عجببببب!!!!!!! از این فیلمه معلومه این دستگاه چیز خاصی نیست(به قول بعضیا) اینکه اصلاً دستگاه نیست اگه بتونه سکه 500ی رو از 500 سانتی بزنه شرطه حالا اگه 500 متری باشه که دیگه نگو، اونموقع یه چیزی میشه. :D خدا بگم چیکار کنه اون باعث و بانیشو که این دستگاهه نه چندان خاص رو معرفی کرد و آتیش بپا کرد تا لا به لای دودش حنا هاشو بفروشه. ;)
راستی آریاناجان برای اون بنده خدایی که نذاشت لورنز 3 مقدمو بگیری و مدام بهت اصرار داشت برو ام دی ال بگیر دعا میکنی یا نفرین؟ ;) طرف به نظرت صادق بود یا به گواه عدّه ای، کذّاب بود؟
ای ی ی ی دنیا، همیشه ذاتت همین بوده دیگه. #-o
راجع به چلنج من کسی جوابی ندادا. :D

در مورد همکاریها در این مورد بنده قبلاً یک پیشنهادی به آقا حمید داده بودم که شاید اونطوری بشه جوابایی گرفت فکر نکنم به شکل دیگه صلاح باشه یا اینکه جوابی گرفته بشه. شایدم بنده اشتباه کردم. نمیدونم نظرشون چی شد؟؟

نه محمود جان به همین 70 تا 80 سانتی متر اکتفاء میکنیم :D

محمود جان بچه ها منظور خاصی ندارن زیاد سخت نگیر باید بهشون حق داد با این اشفته بازار عالم فلزیابی :ymhug:

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

یکشنبه 24 اسفند1392 - 1:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , saeedfirooz و 322 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure