نویسنده |
پیغام |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
آقا محمود لا اقل از پشت اون فيبر سوخته يك عكس بزار بابا نا سلامتي شما اين آتيش رو بپا كردين ديگه شوخي
|
یکشنبه 24 اسفند1392 - 1:14am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: اسدف جان ممنونم به عكسهاي با كيفيت تري نياز داريم كه بشه روي مدار زوم كرد باز زحمتش ميفته به آريانا جان و بخصوص آقاي پنامنا و محمود جان منتظريم اميدوارم كمك كنين با سپاس ناصر جان ببخشید دیگه ندارم وا الله اینم از یه جای دیگه کش رفتماگه خودم دستگاه داشتم همه جوره میذاشتم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 24 اسفند1392 - 1:27am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: zinteredi نوشته است: اسدف جان ممنونم به عكسهاي با كيفيت تري نياز داريم كه بشه روي مدار زوم كرد باز زحمتش ميفته به آريانا جان و بخصوص آقاي پنامنا و محمود جان منتظريم اميدوارم كمك كنين با سپاس ناصر جان ببخشید دیگه ندارم وا الله اینم از یه جای دیگه کش رفتماگه خودم دستگاه داشتم همه جوره میذاشتم اسدف جان شما لطف دارين وزحمت كشيدين سپاس
|
یکشنبه 24 اسفند1392 - 2:58am |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما مجمود جان یه عکس ازت خواستند نخواستند که جن گیری براشون کنی. اگه دوست داری کمک کنی بیا جلو و مثل اریانا البته اگه تونستی همکاری کن.یه روزی هم به حمید یه پیشنهاد دادی شاید مهندس حمید واقعا نتونسته از پس پیشنهاد شما براید .الان بچه ها گرم کار روی اون هستند. مهندس حمید هم که بنده خدا گفته من زور خودم را برای برنامه نویسی اون میزنم .ناصر هم یه قول هایی داده اقا مهدی و روشنک هم هستند. در کل میل به کار روی این دستگاه بوجود اومده اگه توان همکاری داری و همینطور میل همکاری داری .بفرما.شاید بچه ها این دستگاه نیم سوخته شما را راه انداختند و این وسط هم کمک بزرگی برای دیگر بچه ها بشه که نخوان برن یه دستگاه بگیرن که هیچ کارایی نداشته باشه.الان امیر دستگاه خودش برای مهد فرستاد و خوشبختانه مهدی هم تونست تعمیرش کنه و اگه این دستگاه واقعا جواب داد و در 3 متری یه فلز 30 سانتی را زد منم دستگاهی که از همین نوع هست و پیش من هست برای مهدی ارسال میکنم تا اگه میتونه میکرو را تخلیه اطلاعاتی کنه و ازش کپی بزنه و در سایت قرار بده که بچه ها یه دستگاه خوب داشته باشند. حالا از اینجا از شما می خواهیم اگه واقعا پیشنهادی برای فرستادن دستگاه دارید عمومی کنید تا بچه ها دیگه براشون تعیین تکلیف بشه که شما میتونید بهشون کمک کنید یا نه و در کل انتظار از شما میرود که همکاری داشته باشید هم به نفع خودتون هست هم به نفع دیگران
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 5:21am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
درود این شرکتی که دوباره شروع کرده ام دی ال رو میزنه چیه؟ قیمتش زذه 14میلیون اگه میشد این ام دی ال رو بسازید چقدر خوب بود
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 5:42am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام مهدي جان يه سري به اين لينك بزن ببين ميتوني سورسي در ارتباط با پردازش سيگنا پيدا كني؟ www.fandy.front.ru/ClonePI.htm
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 12:36pm |
|
|
Kani
استادیار
|
koohyar نوشته است: درود این شرکتی که دوباره شروع کرده ام دی ال رو میزنه چیه؟ قیمتش زذه 14میلیون اگه میشد این ام دی ال رو بسازید چقدر خوب بود به قول بچه ها ؛ ایشون دوست آقای مستر متال هستن که مسترمتال تونسته از رو دستگاه آقای پنامنا کپی کنه و با همکاری دوستشون میفروشن.
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 12:58pm |
|
|
hadi_0141
کاربر فعال
|
این دستگاه یه آشغال یابه حتی به پوسته شگلاتم میزنه
با هیچکس بر سر باورش نمى جنگم؛
خداى هر کس همان است که؛
درون او با وی سخن مى گوید ...
یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن یا آرزوهایت را اندازه تلاشت کن
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 1:00pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
hadi_0141 نوشته است: این دستگاه یه آشغال یابه حتی به پوسته شگلاتم میزنه دوست عزيز شما هم شريك mr metal هستين
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 1:05pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
دوستان اینم عکسهای از پشت مدار
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 3:21pm |
|
|
|