نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
ارینا جان طولانی هم نباشه داداش حجمش بالا بره مثلا تو فیلم قبلی اگه همون 1.5 دقیقه اول میذاشتید کفاف بود بقیه دیگه تکراری بود اینو میگم جهت اینکه دانلود و اپلود راحت باشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 2:17pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
و یه چیزه دیگه اریان جان من احساس کردم یه جا گوشی شما تو سنس دخالت داشت. اگه میشه هنگام فیلمبرداری گوشی رو فاصله بده مثلا به یه جا تکیه بده یا بده دست کسی دیگه که هم راحت باشید و هم گوشی تو سنس مشکلی رو ایجاد نکنه.مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 2:26pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان درست میگن فیلمی کوتاه و با دقت بالا یه خطکش نواری چیزی که سانت مشخص باشه حالا تکنیک فیلم برداریش مهم نیست
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 2:43pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
برادرا ، با سلام این فیلم آریانا جان ما کجاست ، بنده که موفق نشدم ببینم ! یکی به ما بده ببینیم خواهشاً
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 3:00pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
درود آریانا جان خداوکیلی ایندفعه گوشی رو ثابت کن قدرت هم بزار حداکثر بینم سنس 500تومنی میره بالای 1متر اون لوپتم منظمتر کن داشی قضیه حیثیتیه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 3:02pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
بابا قراربود يك فيلم از منو وتنظيماتش بزاره از تستش كه فيلم گزاشته
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 3:35pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون آریانای عزیز بابت زحمتی که میکشین. در خصوص کیفیت بنظر من اصلا دوربین شما مهم نیست! همون فیلم قبلی هم کیفیتش خوب بود. در واقع با توجه به این وضعیت اینترنت و مشکل در آپلود و دانلود ؛ کسی توقع فیلم اچ دی نداره و کمکی هم نمیکنه! تکنیک فیلمبرداری خیلی مهم تر هست. خلاصه یه جور باشه مثل فیلم قبلی زاویه و فاصله دوربین طوری نباشه که کارشناسان امور آگاهی و جنایی مجبور بشن نظر بدن که فیلم صحت داشته یا نه! آخه هم من هم دوستان دیگه میدونن که میتونین یه پالسی کپی 8500 بسازین، آخه چرا نمیساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااازین
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 3:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کوروش جان شما لطف دارین. فعلا برنامه کپی کردن خود این دستگاه هست که امیدوارم با همکاری همه دوستان بتونیم به جایی برسیم! ولی اگر منظور شما طراحی چیزی شبیه این باشه ؛ خب این کار ساده ای نیست! قسمت الکترونیکی همین دستگاه پیچیدست و هنوز معلوم نیست حتی در قسمت مداریش دقیقا چکار کرده. طراحی این تیپ فلزیاب ها هم به همین راحتی نیست. دوستانی که این دستگاه یا حتی مدارات ساده تر نظرشون رو جلب کرده و روش وقت میذارن ؛ اگر توانایی این رو داشتن که خودشون این جور فلزیابها رو طراحی کنن خب همین کار رو میکردن! حالا اگر هم این فلزیاب 8500 کپی نشد ؛ لااقل اگر بفهمیم که دقیقا به چه خاطر بردش اینقدر بالاست میتونیم ایده ای داشته باشیم که فلزیاب پالسی متفاوتی رو طراحی کنیم. وگرنه با چیزهایی که ما تا الان میدونیم ؛ هر پالسی هم ساخته بشه نتیجش مطابق مدارات معروف و متعارف خواهد بود و بنظر من تلف کردن وقت و هزینست. لااقل در پالسی ها که سالهاست روشون کار شده ؛ اگر وقت برای طراحی گذاشته بشه باید واقعا ایده جدیدی مطرح باشه تا بشه به چیزی رسید که واقعا فراتر از حدود متعارف باشه و بقول معروف راضی کننده باشه. وگرنه پس از طراحی یک فلزیاب جدید ولی با مشخصات کاری متعارف ؛ داستان همین خواهد بود که فرداش دوباره همه دوستان دنبال یک مدار جدید بگردن!!! خب بنظر شما این منطقیه؟ من کار به این ندارم دستگاه هر چقدر هم خوب باشه باز هم نقاط ضعفهایی خواهد داشت و خطا هم قطعا داره و اگر بصورت ایده آلی بخواد به قضیه نگاه بشه هیچوقت این ایده آل حاصل نمیشه! پس یک مقدار هم باید ذهن و فکرها رو اصلاح کرد و دنبال یک چیز رویایی نبود!
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 4:33pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
zinteredi نوشته است: بابا قراربود يك فيلم از منو وتنظيماتش بزاره از تستش كه فيلم گزاشته سلام خوب!! راست میگه قرار بود فیلم از منو و تنظیماتش بزارم نه تست الان میخام دست به کار شم اینم از نمایش منو mdl 8500 http://cld.persiangig.com/sync.htmlبعد از وارد شدن به صفحه قسمتی رو که با دایره قرمز مشخص کردم تیک بزنید گزینه دانلوذ فعال میشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 5:12pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
جناب اریانا شما بجای اینکه لینک دانلود رو بذاری ادرس پروفایل خودت در همین پرشین گیگ رو گذاشتی اخه چطور دانلودش کنیم
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 10:14pm |
|
|
|