انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:56am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نميدونم دوستاني كه mdl دارند چرا اينقدر خسيس بازي در ميارند :-? :-w البته به جز آقاي آريانا كه واقعا لطف كردند و فيلم گزاشتند كه جا داره دوباره از ايشون تشكر وقدر داني كنم @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

سه شنبه 27 اسفند1392 - 10:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با چند تا عکس نمیشه داداش

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 27 اسفند1392 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
با چند تا عکس نمیشه داداش

يه دونه عكس رو نميزارن نكنه ميخواي pcb وهگز و ليست قطعات بزارند :D :))

سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان وقتی عکس بذاره شماره قطعات مشخص نباشه چه فایده :( نکنه میخوایی با دوتا عکس مدار رو بسازی :-o خوب اگه اینطوره اصلا خودت مدار طراحی کن خودم سیگار امریکایی رو اصلشو واست تهیه میکنم تا فازت بره رو 20000 :D شوخی ولی خدا وکیلی با 20 تا عکس با کیفیت می تونی مدار رو بسازی بعدش شماره ایسی ها رو چطوری میخوایی در بیاری @-)

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
ناصر جان وقتی عکس بذاره شماره قطعات مشخص نباشه چه فایده :( نکنه میخوایی با دوتا عکس مدار رو بسازی :-o خوب اگه اینطوره اصلا خودت مدار طراحی کن خودم سیگار امریکایی رو اصلشو واست تهیه میکنم تا فازت بره رو 20000 :D شوخی ولی خدا وکیلی با 20 تا عکس با کیفیت می تونی مدار رو بسازی بعدش شماره ایسی ها رو چطوری میخوایی در بیاری @-)

داداش همين فكر رو هم دارم كه يك مدار جديد طراحي كنم فقط ميخوام از تكنيك خاصي كه در mdl استفاده شده سر در بيارمو برام كافيه وگرنه
مهندس حميد كه در مهندسي معكوس و كپي برداري از من واردترند ولي در طراحي فكر كنم من از ايشون يك قدم جلوتر باشم
منتظرم ببينم از دوستان فلزيابشون رو به مهندس حميد ارسال ميكنند البته اگه مهندس حميد شكل موجهاي مدار mdl رو اينجا آپ كنند
كمك بزرگي خواهند كرد اونموقع شايد بتونم پسر mdl رو طراحي كنم

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:14am
مدیر کل
مدیر کل

چه عرض کنم! با عکس که کار زیادی نمیشه کرد هر چند از هیچی خیلی بهتره و شاید از طریقش بشه شماره بعضی آیسی ها رو مطمئن شد! فعلا که از همون عکس زیر فیبر هم خبری نیست!
در صورتیکه دستگاه رو کسی حاضر بشه بفرسته البته با کمال میل بنده قبل از هر کاری شکل موج قسمتهای مختلف رو اندازه گیری میکنم و تصاویرش رو قرار خواهم داد تا احیانا ایده خوبی برای همه عزیزان مدعی در طراحی باشه. طبیعتا شرط این قضیه این هست که دستگاه سالم به دستمون برسه!
بنده موضوع رو به اقا مجتبی هم سپردم تا پیگیری کنن. ببینیم به امید خدا بالاخره این دستگاه جور میشه یا نه!

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان ديگه آخر تفكرم رو بهتون ميگم در مورد mdl
در اين مدار از a/d استفاده نشده
از 2 تا ميكرو استفاده شده با آيسي max232 كه ورودي ttl از مسير ulnها رو تبديل ميكنه به داده سريال وميده به پايه rxd ميكروي كوچكتر همون كار تريشهلد ديجيتال رو ميكنه و با spi وصله به ميكرو بزرگ خلاصه كلي دنگ وفنگ طراحي داره و برنامه نويسيش ديگه واويلا ~X(
ولي ديگه افتاده رو دنده ي لجم :D :-w

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:31am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
ناصرجان من الکترونیم در حد شما نیست ولی با اما و اگر و چند تا عکس کاری از پیش نمیره دوست عزیز
بهترین راه اینه که دستگاهی که کارایش واقعا ثابت شده باشه دست یکی از عزیزان خصوصا مهندس حمید باشه تا همه جوره روش عملیات صورت بگیره
صرف اینکه چند تا عکس هم از پشت مدار دیجیتال تهیه بشه کمک چندانی نخواهد کرد .

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام
ناصرجان من الکترونیم در حد شما نیست ولی با اما و اگر و چند تا عکس کاری از پیش نمیره دوست عزیز
بهترین راه اینه که دستگاهی که کارایش واقعا ثابت شده باشه دست یکی از عزیزان خصوصا مهندس حمید باشه تا همه جوره روش عملیات صورت بگیره
صرف اینکه چند تا عکس هم از پشت مدار دیجیتال تهیه بشه کمک چندانی نخواهد کرد .

سلام هوشي جان
شايد براي شما ودوستان هدف اين باشه كه يك سيستم خوب درست كنيم وببريم براي كاوش ولي قضيه براي من به اين سادگي نيست
هدف من طراحيه اونهم از نوع منحصر بفرد و عالي
درسته كه امكانات ندارم ولي اگه داشتم مطمعن باش يك شركتي بهتر از لورنز دست وپا ميكردم :D

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:46am
استاد
استاد

درود بر شما
این mdl8500 به تنهایی و بدون تفکیک بدرد هیچ نمی خوره و ردیاب کمتر از اون ذرات را میگیره تا این دستگاه مدار تفکیکی بهش اضافه نشه به درد لای جرز دیوار خرابه هم نمی خوره چون به زمین و زمان بوق میزنه و ابتدا ذرات را می گیره بعد فلز را.صرفا فقط قدرت بالا ملاک ارزش دار بودن دستگاه نمیشه بلکه این تفکیک هست که حرف اول و اخر را میزنه اگه برد این دستگاه 10 متر زیر خاک باشه میشه قدرت اون را کاست و شاید بشه تفکیک روی اون سوار کرد اگه با تفکیک 4 متر هم زیر خاک جواب بده انوقت ارزشش داره.
پس از دوستانی که این دستگاه افسانه ای را در اختیار دارند اگه براشون امکان پذیر باشد دستگاه خودشون را در اختیار مهندس حمید بزارن تا اگر ارزش بهینه سازی داره روی مدار اون کپی برداری کنند تا هم برای خودشون یک دستگاه داشته باشند هم دیگر دوستان بتونن این دستگاه را البته نوع ارتقا یافته اون را مونتاز کنند.پس اینجا همکاری دوستانی که این دستگاه را دارند میطلبه و چشم امید بچه ها ی سایت اول به شما دارندگان این دستگاه بعد به دستهای توانمند مهندسان در سایت فلز جو می باشد.پس لطفا این محبت خود را از دوستان دریغ نفرمایید با این محبت شما هم نام شما توی اذهان بچه ها برای همیشه تداعی میکنه هم خودتان مطمعنا به یه دستگاه بهینه شده و به کار بخور دست پیدا می کنید

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 5:34am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 200 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure