نویسنده |
پیغام |
Kani
استادیار
|
من معتقدم با تجربه های فراوانی که بدست اومده نه تنها مهندسین عزیز میتونن کپیش کنند بلکه حتی ارتقاش هم میدهند. حتی اگه بشه تفکیک هم بزارن.
حساب کنید همین ام دی ال کپی شود و ارتقا هم یابد. به نظر من بسیار ایده آل است. اگر خودم الکرونیک در حد بچه ها بلد بودم خودم اقدام میکردم اما تنها کاری که فعلا از دستم برمیاد پراخت مقداری از هزینه ست.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 1:03pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
ما الان در انجمن حدود 2300 نفریم . فرض کنیم فقط 500 نفر به اطلاعیه سراسری پاسخ بدن . و هرکدام 30 هزار تومان واریز کنند . خوب میشه 15 میلیون و این برای خرید یک mdl و هزینه ی معکوس کاریش کافیه . هرچند من احساس میکنم با یکصد نفر هم میشه این مبلغو تهیه کرد . پس مهندس حمید منتظر اطلاعیه سراسری شما هستیم .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 1:28pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما این دستگاه mdl تا تفکیک نداشته باشه اونهم حداقل برای 4 متر عمق .ارزش نداره که کسی وقت خودش را روی اون بزاره.جی پی اکس این غول فلزیاب به زور تونسته یه دستگاه بزنه که نهایت 1.5 متر اون هم در بهترین خاک تفکیک داشته باشه اونم در حد 80 درصد.لورنز هم که دومین در فلزیاب ساختن هست که هنوز اجر را در یک متری طلا میزنه.ممکنه که با تلاش و کوشش دوستان مهندس در سایت بشه اون را کپی کرد.الان که اصل اون ذرات را میزنه قاعدتا به کپی اون نمیشه دلخوش کرد صرفا پی بردن به راز اینکه چرا این نقطه زن اینقدرعمق زنی زیاد داره نمیشه دلخوش بود و مسعله ای حل نمیشه چرا که فلزیاب بدون تفکیک عملا میشه یه ردیاب. از بد شانسی عدم همکاری کسانی که در سایت این دستگاه را دارند و میشه از اون کپی کرد باز حاضر نیستند یکیشون دستگاه را در اختیار یکی از مهندسان سایت قرار بده.پس زیاد ذهن خودتون را به این دستگاه مشغول نکنید و وقت خودتون را تلف نکنید چون واقعا نه دستگاهی هست که بشه ازش کپی کرد نه ابر مغزی که بتونه این دستگاه را حلاجی کنه و بتونه مدار تفکیکی بهش اضافه کرد.پس منطقی تر اون هست که در خیالات سر نکنیم وچشمون را باید باز کنیم وحقیقت را ببینیم که فعلا از دست کسی از اعضای سایت کاری ساخته نیست و اینقدر که در این مورد پست زده میشه به نظر من فقط قوله الکی دادن به دلمون هست و داریم در خیالات دست و پا می زنیم
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 1:36pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: درود بر شما این دستگاه mdl تا تفکیک نداشته باشه اونهم حداقل برای 4 متر عمق .ارزش نداره که کسی وقت خودش را روی اون بزاره.جی پی اکس این غول فلزیاب به زور تونسته یه دستگاه بزنه که نهایت 1.5 متر اون هم در بهترین خاک تفکیک داشته باشه اونم در حد 80 درصد.لورنز هم که دومین در فلزیاب ساختن هست که هنوز اجر را در یک متری طلا میزنه.ممکنه که با تلاش و کوشش دوستان مهندس در سایت بشه اون را کپی کرد.الان که اصل اون ذرات را میزنه قاعدتا به کپی اون نمیشه دلخوش کرد صرفا پی بردن به راز اینکه چرا این نقطه زن اینقدرعمق زنی زیاد داره نمیشه دلخوش بود و مسعله ای حل نمیشه چرا که فلزیاب بدون تفکیک عملا میشه یه ردیاب. از بد شانسی عدم همکاری کسانی که در سایت این دستگاه را دارند و میشه از اون کپی کرد باز حاضر نیستند یکیشون دستگاه را در اختیار یکی از مهندسان سایت قرار بده.پس زیاد ذهن خودتون را به این دستگاه مشغول نکنید و وقت خودتون را تلف نکنید چون واقعا نه دستگاهی هست که بشه ازش کپی کرد نه ابر مغزی که بتونه این دستگاه را حلاجی کنه و بتونه مدار تفکیکی بهش اضافه کرد.پس منطقی تر اون هست که در خیالات سر نکنیم وچشمون را باید باز کنیم وحقیقت را ببینیم که فعلا از دست کسی از اعضای سایت کاری ساخته نیست و اینقدر که در این مورد پست زده میشه به نظر من فقط قوله الکی دادن به دلمون هست و داریم در خیالات دست و پا می زنیم جاوید جان شما چه پیشنهادی دارید داداش گلم. آیا بجز چوب لای چرخ گذاشتن این بحث پیشنهاد بهتری داری ؟ گفتیم که اگه شد تفکیک هم واسش میزاریم حتی اگه بشه از تفکیک چنس استفاده می کنیم .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 2:01pm |
|
|
Kani
استادیار
|
نظر بنده اینه که تفکیک هم رو بیخیال بشیم ولی در عوض عمق بالا و ثبات عالی داشته باشد بسیار ایده آل خواهد بود. حداقل برای بنده ایده آل است و من چندان به تفکیک احتیاج ندارم هرچند اگر باشد بسیار مفید است ولی به نظر من عمق و ثبات در اولویت اول هستن!!!
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 2:17pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام
تفکیک زیاد مهم نیست اگه عمق زنی خوبی و ثبات خوبی داشته باشه و به ذرات هم حساس نباشه فوقش اینه که اگه دستگاه یه جایی رو زد با ردیاب میشه نوع جنس رو تشخیص داد.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 2:32pm |
|
|
Kani
استادیار
|
hoshi نوشته است: سلام
تفکیک زیاد مهم نیست اگه عمق زنی خوبی و ثبات خوبی داشته باشه و به ذرات هم حساس نباشه فوقش اینه که اگه دستگاه یه جایی رو زد با ردیاب میشه نوع جنس رو تشخیص داد. خیلی ممنون هوشی عزیز منم به خاطر همین گفتم که تفکیک زیاد مهم نیست و این ام دی ال در کنار ردیاب 35 که دارم بهترین خواهد بود. با ردیاب میتونم جنسش رو تفکیک کنم. پس اینقد رو تفکیک حساس نباشید.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 2:34pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
خواهش میکنم کانی جان
پس اگر تعداد دوستان شرکت کننده در این طرح به حد نساب خوبی رسید طوری که شرکت کنندگان زیاد زیر فشار نباشند من هم اماد هام کما اینکه قبلا هم اعلام امادگی کرده بودم. خرید دستگاه ورژن 1 و فرستادن برای مهندس حمید هم با من
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 2:39pm |
|
|
جاوید
استاد
|
hoshyar191 نوشته است: جاوید نوشته است: درود بر شما این دستگاه mdl تا تفکیک نداشته باشه اونهم حداقل برای 4 متر عمق .ارزش نداره که کسی وقت خودش را روی اون بزاره.جی پی اکس این غول فلزیاب به زور تونسته یه دستگاه بزنه که نهایت 1.5 متر اون هم در بهترین خاک تفکیک داشته باشه اونم در حد 80 درصد.لورنز هم که دومین در فلزیاب ساختن هست که هنوز اجر را در یک متری طلا میزنه.ممکنه که با تلاش و کوشش دوستان مهندس در سایت بشه اون را کپی کرد.الان که اصل اون ذرات را میزنه قاعدتا به کپی اون نمیشه دلخوش کرد صرفا پی بردن به راز اینکه چرا این نقطه زن اینقدرعمق زنی زیاد داره نمیشه دلخوش بود و مسعله ای حل نمیشه چرا که فلزیاب بدون تفکیک عملا میشه یه ردیاب. از بد شانسی عدم همکاری کسانی که در سایت این دستگاه را دارند و میشه از اون کپی کرد باز حاضر نیستند یکیشون دستگاه را در اختیار یکی از مهندسان سایت قرار بده.پس زیاد ذهن خودتون را به این دستگاه مشغول نکنید و وقت خودتون را تلف نکنید چون واقعا نه دستگاهی هست که بشه ازش کپی کرد نه ابر مغزی که بتونه این دستگاه را حلاجی کنه و بتونه مدار تفکیکی بهش اضافه کرد.پس منطقی تر اون هست که در خیالات سر نکنیم وچشمون را باید باز کنیم وحقیقت را ببینیم که فعلا از دست کسی از اعضای سایت کاری ساخته نیست و اینقدر که در این مورد پست زده میشه به نظر من فقط قوله الکی دادن به دلمون هست و داریم در خیالات دست و پا می زنیم جاوید جان شما چه پیشنهادی دارید داداش گلم. آیا بجز چوب لای چرخ گذاشتن این بحث پیشنهاد بهتری داری ؟ گفتیم که اگه شد تفکیک هم واسش میزاریم حتی اگه بشه از تفکیک چنس استفاده می کنیم . درود بر شما دوست عزیز چرخی وجود نداره که کسی بخواد چوب لای اون بزاره اگه این دستگاه قابلیت تفکیک بیشتر داشت خود سازنده اون بهتر از من و شما میدونست که تا چه اندازه میشه تفکیک رو.ی اون سوار کرد. تفکیک بیشتر از 1.5 متر امکان پذیر نیست با این روشی که برای فلزیابها به کار میرود. و اگر فقط برد از این دستگاه بخواهین انتظار نباید داشته باشین که ذرات در عمق 50 سانت به بالا را نگیره مطمعن باشید ذرات خوراک برد دستگاهای با نفوذ زیاد هست برای همین هست که الان این دستگاه همش ذرات را میزنه پس بدرد چه این دستگاه می خوره وقتی ذرات را میزنه.مگه تفکیک گذاشتن به این سادگی هست که بخش یه مدار را روی مدار دیگه بشه سوار کرد. وقتی تفکیک روی دستنگاه نباشه یعنی اینکه هر هدفی چه فلزی چه غیر فلزی را می گیره تفکیک به این معنی هست که طلا و نقره و مس را از غیر اهنی تشخیص بده حال اونکه اگه شما تفکیک نخواهین یعنی اینکه ذرات و مواد معدنی و اهن و ایل و تبارش را با هم براتون بگیره.تفکیک زیر خاک با تفکیک نوی هوا زمین تا اسمون فرق میکنه دستگاه باید زیر خاک بتونه قدرت تفکیک داشته باشه و تفکیک بالاتر از 1.5 متر دیگه برای فلزیاب معنا نداره
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 3:35pm |
|
|
Kani
استادیار
|
جاوید عزیز قرار نیست بریم تو شوره زار دستگاه بزنیم یا هرجایی که چیزی وجود ندارد. به نظر شما کسی که اینکاره ست و جای خوب سراغ داره و در ردیابی هم دستی داره آیا این ام دی ال به کارش نمیاد؟ بازم نظرمو با شدت زیاد تاکید میکنم که این ((ام دی ال بدون تفکیک)) در کنار ردیابم بهترین گزینه ست تا الان.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 3:47pm |
|
|
|