نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
منم با حرف حمید جان موافقم که باید یه تست واقعی گرفته شه تا مشخص بشه که قدرتش چقدره
محمود جان متاسفانه مشکلم من نداشتن کارگاه و یا مغازه ای (چون قبلا تعمیرات موبایل داشتم) و غیره هست و گرنه چندتا از بچه ها که تهران هستن رو دعوت میکردم با هم دیگه میشستیم یه خاکی برسرش میریختیم
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:42pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام مهندس حمید من یه سوال از خدمتتون داشتم : وقتی با mdl کار میکردم دستگاه رو که روشن میکردی قبل از اینکه بتونیم با دستگاه کار کنیم یک تایمر معکوس از 100 شروع و یکی دو دقیقه طول میکشید تا صفر بشه .و تا این زمان صفر نمیشد دستگاه قابل استفاده نبود . توی کاتالوگ هم نوشته بود این تایمر برای گرم کردن دستگاهه شما علتش رو میدونید ؟ احتمالا دلیل خاصی داره که بی ربط با قدرتش نیست.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:24am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: سلام مهندس حمید من یه سوال از خدمتتون داشتم : وقتی با mdl کار میکردم دستگاه رو که روشن میکردی قبل از اینکه بتونیم با دستگاه کار کنیم یک تایمر معکوس از 100 شروع و یکی دو دقیقه طول میکشید تا صفر بشه .و تا این زمان صفر نمیشد دستگاه قابل استفاده نبود . توی کاتالوگ هم نوشته بود این تایمر برای گرم کردن دستگاهه شما علتش رو میدونید ؟ احتمالا دلیل خاصی داره که بی ربط با قدرتش نیست. هوشي جان من روي اون سيستمش كار كرده ام واصلا ربطي به گرم شدن نداره اون در مدار پي يه چيزه ديگه هست براي اينكه اون زمان رو بدست بياره اين كلك رو سوار كرده
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 2:12am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هوشی جان بنظر من قطعا یک پارامتر آنالوگ در کار هست که لازم میشه زمان نیاز باشه! حالا یا واقعا مساله گرم شدن هست که در اون صورت بعید میدونم چند ثانیه کافی باشه! یا مساله تایم شارژ قطعه ای مثل خازن هست که این هم بعید بنظر میاد! کلا در مدارات ولتاژ بالا بعضی از تایمینگ ها کند تر هستن. چیزی که من فکر میکنم قطعا به قسمت دیجیتال مربوط نمیشه. شاید هم صرفا یک مساله نمایشی جهت مشغول کردن دهن اپراتور باشه که فکر کنه عجب دستگاهیه! اون تایم رو اگر بفرمایین چند ثانیه طول میکشه و آیا همیشه تایمش ثابت هست یا گاهی کم و زیاد میشه ؛ بهتر میشه متوجه شد. ضمن اینکه اگر مساله گرم شدن باشه باید به دمای محیط هم ربط داشته باشه و در هوای گرم و سرد فرق بکنه! اگر هم بخواد همچین چیزی رو مثلا تشخیص بده که سنسور دما میخواد و باز هم خیلی بعیده. حالا شاید یک تایم ثابتی رو طراح در نظر گرفته باشه. ناصر عزیز اون تایمی که فرمودین مثلا چی هست؟ رمزی صحبت نکنین! البته یک احتمال دیگه هم محاسبه تایم مناسب برای دیلی قسمت گیرنده هست. مشابه این رو در کلون پای هم داریم و در واقع دیلی مربوط به لوپ رو در عرض مدت کوتاهی محاسبه میکنه و خودش رو با لوپ وقف میده. این هم به لوپ بستگی داره.
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 3:18am |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام وادب. لطفا در مورد محصولات سایت زیر نظر بدین! http://metaldetect.ir/index.php?categoryID=2خدا نگهدارتون.
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 7:04am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
ع ع ع ع ج ج ج ج ب مهندس حمید پس ما باید یک نمونه قدیمی و سالم رو پیدا کنیم . به این جمله که از سایت فوق استخراج شده توجه فرمایید . نقل ( طراحی این دستگاه از ابتدا تا هم اکنون توسط این شرکت و در انحصار این شرکت بوده و تولید مجدد این محصول تنها به دلیل درخواست های مکرر و بی حد و اندازه عزیزان بوده است و کلیه اطلاعات این محصول اعم از برنامه و اطلاعات ساخت در انحصار این شرکت بوده ) حالا یه سوال چرا شرکت تولید mdl رو متوقف کرده و رفته سراغ کیت ماینر و a پالسو ... میدونم شما هم مثل من فکر میکنید که این برادران تقلبیشو زدن . شاید هم خوب کپیش کردند .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
آخرین بار توسط hoshyar191 در سه شنبه 5 فروردین1393 - 10:01am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:55am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
با سلام خدمت تمامی دوستان خوب منم موافقم حرفهای زیادی زده شد حرفهای اقا جاویدم درسته حرفهای اقا کانی هم درسته و حرفهایی که سایر دوستان زدند هم تایید شده و هم تکذیب. در کل تفکیک نباشه ولی ثبات و عمق زنیش خوب باشه عالیه چون اولا با ردیاب مچ میشه بعدشم ادم که همون جور که قبلا هم گفتم تو هر جایی نمیره که کسایی که این کاره اند میدونند کجا باید برن تفکیک مهمه واصلشم هم همینه ولی وقتی شرکتهای بزرگ هم توش موندن از ما که دیگه کاری بر نمیاد مگر این که جی پی ار ها اون هم توان مالی بالایی رو میطلبه پس باید تفکیک رو بیخیال بشیم و نمیشه همین جوری نشست و دست روی دست گذاشت باید یه کاری کرد یه حرکتی کرد همین که یه تست دوباره بشه از کار کردش گرفت البته اقای اریانا باید زحمتشو بکشن که دقیق تر مورد بررسی قرار بگیره و با اطمینان کامل کار رو انجام بدیم تا شک و شبه ایی نباشه منم موافقم مبلغی رو بزاریم تا کپی بشه و بشه یه نقطه زن خوب رو در کنار ردیاب داشته باشیم .این یه چیزی هست که لازمه در کنار ردیاب یه نقطه زن خوب هم داشته باشیم برای من تا 3متر جواب بده عالیه بیشترش پیش کش.اگه بشه کپیش کرد خیلی از چیزاشو میشه باب میلمون بالا پایین کرد یا تقویتش کرد.قیمتشم منصفانه میشه که همه بتونن توان مالی برای خرید کردنشو داشته باشن.به نظر من میتونه دستگاه خوبی باشه و ارزش وقت گذاشتنو داره
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:59am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام مهندس حمید تایمرش از 100 شروع به کم شدن میکرد و هر ثانیه 1 عدد کمتر میشد بعضی مواقع این تایم کمی بیشتر از یک دقیقه طول میکشید و بعضی مواقع تا سه یا چهار دقیقه طول میکشید . فکر کنم در هوای سرد زمانش بیشتر میشد.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 10:41am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هوشی جان با توجه به تایمی که فرمودین و همینطور متغیر بودنش در هوای سرد و گرم طبیعیه که مساله باید همون گرم کردن باشه! قطعاتی که تحت فشار نیستن معمولا حرارتی ایجاد نمیکنن و بخش دیجیتال نمیتونه دستخوش چنین مساله ای باشه. بنظرم در بخش آنالوگ قطعه یا قطعاتی هستن که گرم میکنن و طبیعتا قدرتی هستن و بیشتر احتمال به ترانزیستور پالس میدم که در صورت گرم شدن عملکردش تغییر میکنه و برای همین نیاز به پایدار شدن از نظر حرارتی داره. حالا جالبه که توی تصاویر ما چیزی از وجود هیت سینک یا خنک کننده هم نمیبینیم!
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 12:28pm |
|
|
گریوانت
کاربر فعال
|
سلام
مدت 5 ماه از فضای فلزیابی دور بودم
تاپیک تا صفحه 65 رسیده!
این موضوع تایمر معکوس را اون قدیمها برای گرم شده آپ امپها و مقاومتها و خازنها قرار می دادند تا به دمای تثبیت برسند و بعد در کالیبراسیون داخلی از اندازه گیری های بعد از تثبیت دمای داخلی استفاده کنند.( طبیعی است که در دمای سردتر، زمان بیشتری نیاز است )
یک آیسی دما سنج مثل LM335/LM35 یا یک مقاومت PTC/NTC هم در مدار باید حضور داشته باشد
اصطلاحا" به این زمان "Warm UP Time" گفته می شود و برای دستگاههای آزمایشگاهی نیاز می شود.
امروزه ....
درود
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 1:59pm |
|
|
|