انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 10:13am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا من ديگه تصميم گرفتم چيزي نگم
اين گوي واين ميدان
موفق باشين

سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alikhan نوشته است:
zinteredi نوشته است:
[color=#0000FF][size=150]آقاي هدايتي من هم بيشتر از يكسال روي اين مدارها با شكلهاي جوربا جور كار كرده ام حتي PCB هم براش با چندين طرح مختلف كار كرده ام هم با پروتل هم با پروتيوس
ولي تا اون حد كه شما تعريفش رو ميكنين ازش نديده ام هرچند فكر ميكنم كه كمتر كسي ميتونه باشه كه به بردي كه من باهاشون دست يافته ام دست پيدا بكنه ولي نه ديگه تا اين حدي كه شما تعريف وتمجيد كردين
......
خداییش کمک کردن هم بلدی؟
سنس داره صداش در نمیاد و ولوم کنار 4013 غیر فعاله. اینم درست میشه. اگر به درد نخوره چرا بعضیا که اینجان میفروشنش 3 میلیون؟ :-? حالا با ال سی دی یا بی ال سی دی مردم که گوشاشون جابجا یا یه طوری نیست
فروشنده ها به این مدار آلرژی دارند اما خدا رو شکر این سری با یه گروه سمج سروکار دارند که این مدارو راه اندازی خواهند کرد. شما را به خیر و ما را به سلامت
آقای هدایتی شما چیزی نگفتید که اثبات نکرده باشید. من شخصا ممنون شما هستم میبینم که واقعا وقت میزارید. ان شاا.. که جواب می گیریم.
یا حق

دوست من جناب علی خان

دقیقا همینطوره ، یه سریا کلا دوست ندارن این تایپیک به نتیجه برسه ، از دره کمک کردن وارد میشن و در انتها دیگران رو سرد میکنن

هر طور شده این مدار باید راه بیفته تا اونجاشون بسوزه :D =((

آقای هدایتی از شما هم ممنونم. اجازه بدین جناب ناصر برن به کارای مهمشون برسن، خودتون هم بهتر میدونین این فرد باره علمی نداره، ته دلشم

مثل سرش چیزی نیست لطفا با قدرت به کارتون ادامه بدین خوشبختانه هدفمون یکی هستش :-BD

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای علیخان شما هم داری تنها میزاری بچه ها رو ؟ داداش شما که این همه کار کردی روی این مدار از کوره در نرو اشکال نداره من که گفتم اقا ناصر زبونش تنده ته دلش چیزی نیست سال نو هستش اشکال نداره شما کوتاه بیا یکم صبر داشته باش اگه دوستان از اول تایپیک حرف من رو گوش کرده بودن و شروع به ساخت نمیکردن دیگه به این جاها کشیده نمیشد کار چند بار تذکر دادم چند بار گفتم ولی کسی گوش نکرد اخه این همه عجله بابت چی دلیلش چی؟ به خدا من و اقای asadof فقط امروز وقتمون رو گذاشتیم روی این دستگاه من داشتم مونتاژ میکردم و اقای asadof هم داشتن زیر فیبر دستگاه tl12000 رو با فیبر اقا مهدی چک میکردن بیایید سال جدید این بهث ها رو دیگه انجام ندیم

سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
alikhan نوشته است:
[quote="zintere
آقا عليخان مگه شما همون كسي نبودين كه در مورد SX500 هزارتا پيام برام فرستادين هنوز يك دقيقه هم نشده كه فايل آقاي شير محمدي رو براتون فرستادم :-o :-o
آقا من ديگه از اين به بعد كاري باكسي ندارم هر كي ميتونه بسازه نميتونه نسازه
خوبه كه آدم يكمي نمك شناس باشه
نه اينكه نمك رو بخوره نمكدون رو بشكنه ~X( ~X(

نه من اون نیستم! =)) جایی هست بفرستید تا تشکر کنم.
اون فایل هم دانلود نشد لینکش خراب بود ....

سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ا[b][b]ین ترانزیستور BU508 توی قسمت افقی تلویزیون کاربرد داره بعضی ها شون تو خود ترانزیستور دیود داره بعضی هاشون هم بدون دیود ایا به این مسئله هم توجه میکنید ؟ چون مهم هس[/b]ت /b]

آخرین بار توسط ali222 در سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:04am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kooroshxfx نوشته است:
alikhan نوشته است:
zinteredi نوشته است:
[color=#0000FF][size=150]آقاي هدايتي من هم بيشتر از يكسال روي اين مدارها با شكلهاي جوربا جور كار كرده ام حتي PCB هم براش با چندين طرح مختلف كار كرده ام هم با پروتل هم با پروتيوس
ولي تا اون حد كه شما تعريفش رو ميكنين ازش نديده ام هرچند فكر ميكنم كه كمتر كسي ميتونه باشه كه به بردي كه من باهاشون دست يافته ام دست پيدا بكنه ولي نه ديگه تا اين حدي كه شما تعريف وتمجيد كردين
......
خداییش کمک کردن هم بلدی؟
سنس داره صداش در نمیاد و ولوم کنار 4013 غیر فعاله. اینم درست میشه. اگر به درد نخوره چرا بعضیا که اینجان میفروشنش 3 میلیون؟ :-? حالا با ال سی دی یا بی ال سی دی مردم که گوشاشون جابجا یا یه طوری نیست
فروشنده ها به این مدار آلرژی دارند اما خدا رو شکر این سری با یه گروه سمج سروکار دارند که این مدارو راه اندازی خواهند کرد. شما را به خیر و ما را به سلامت
آقای هدایتی شما چیزی نگفتید که اثبات نکرده باشید. من شخصا ممنون شما هستم میبینم که واقعا وقت میزارید. ان شاا.. که جواب می گیریم.
یا حق

دوست من جناب علی خان

دقیقا همینطوره ، یه سریا کلا دوست ندارن این تایپیک به نتیجه برسه ، از دره کمک کردن وارد میشن و در انتها دیگران رو سرد میکنن

هر طور شده این مدار باید راه بیفته تا اونجاشون بسوزه :D =((

آقای هدایتی از شما هم ممنونم. اجازه بدین جناب ناصر برن به کارای مهمشون برسن، خودتون هم بهتر میدونین این فرد باره علمی نداره، ته دلشم

مثل سرش چیزی نیست لطفا با قدرت به کارتون ادامه بدین خوشبختانه هدفمون یکی هستش :-BD

مرد تيكه كوروش
ديگه بار آخرت باشه اسم من رو به اون دهن كثيفت مياري
مثل اينكه بهت نگفته اند كه جوابت رو چه جوري داده ام
حيف كه اون تاپيك رو پاكش كردند بايد ميخوندي تا ميفهميدي كه اونجاي كي ميسوزه :D ;)

سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من یبار دیگه مدار رو با مداریکه ناصر جان گذاشتن چک کردم مشکلی نداره
بله درست میگید جناب ali222 من شماره bu407 هم دیدم

سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا بس كنيد لطفا به مولا قسم اعصاب نذاشتيد برام مگه بچه شديد ناراحت نشيد از من ولى به سنتون و قيافه هاتون نيست عقلتون بچه تراز اين حرفهاست اس ايكس عزيز بار اول و آخرت باشه فاز منفى ميدى دلخورنشو احساسم شديد ميگه فروشنده اى كمك نميدى نظرنده/ناصرجان شماهم احترامت واجب ولى هرازگاهى نيكى هرازگاهى زهرى خودت خوبى حرفهات نيش داره /هدايتى جان دركت ميكنم بتاز كه تازيدنت ولوله فروشنده ها شده ، بتاز ما پشتتيم خواه مدارخوب باشه خواه نباشه/ قابل توجه دوستان يا كمك يا سكوت يا پابه پا يا نكن چاه/ من ساختم بازم ميسازم ضررش پاخودم/ از اين لحظه كسى حق نداره دلسردى ايجاد كنه كه واقعا يه چيزى ميگما " والله به خدا هركى از ننش قهرميكنه مياد اينجا و اين همكارى رو به گند ميكشه
ياحق

سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
اقای علیخان شما هم داری تنها میزاری بچه ها رو ؟ داداش شما که این همه کار کردی روی این مدار از کوره در نرو اشکال نداره من که گفتم اقا ناصر زبونش تنده ته دلش چیزی نیست سال نو هستش اشکال نداره شما کوتاه بیا یکم صبر داشته باش اگه دوستان از اول تایپیک حرف من رو گوش کرده بودن و شروع به ساخت نمیکردن دیگه به این جاها کشیده نمیشد کار چند بار تذکر دادم چند بار گفتم ولی کسی گوش نکرد اخه این همه عجله بابت چی دلیلش چی؟ به خدا من و اقای asadof فقط امروز وقتمون رو گذاشتیم روی این دستگاه من داشتم مونتاژ میکردم و اقای asadof هم داشتن زیر فیبر دستگاه tl12000 رو با فیبر اقا مهدی چک میکردن بیایید سال جدید این بهث ها رو دیگه انجام ندیم

آقا حالا مگر کسی حرفی زده. من که نگفتم چرا شما کمک میکنید. اصلا کسانی که ساختند مگر شاکی اند! بعضیا ناراحت اند چون مدار داره جواب میده
. من همین جوری مونتاژ میکنم به خاطر سرگرمی! حرص نداره برادر @};-
مدیران محترم لطفا پست های اضافی رو ویرایش کنند باعث آرامش خواهد شد.

سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر تو که پسر خوبی بودی شلوغ نکن

سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sky4030 و 141 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure