نویسنده |
پیغام |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: مرد تيكه كوروش ديگه بار آخرت باشه اسم من رو به اون دهن كثيفت مياري مثل اينكه بهت نگفته اند كه جوابت رو چه جوري داده ام حيف كه اون تاپيك رو پاكش كردند بايد ميخوندي تا ميفهميدي كه اونجاي كي ميسوزه [b]منگله پیشرفته ما اینجا مطالب رو تایپ میکنیم به زبون نمیاریم که!! با گفتن اسمت دهنمون نجس بشه اتفاقا مطالبه زیادی نوشته بودم که پاک کردن، فکر کنم این مدار راه بیفته خودتو از نشیمنگاهت دار بزنی
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:11am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: ا[b][b]ین ترانزیستور BU508 توی قسمت افقی تلویزیون کاربرد داره بعضی ها شون تو خود ترانزیستور دیود داره بعضی هاشون هم بدون دیود ایا به این مسئله هم توجه میکنید ؟ چون مهم هس[/b]ت /b] به اون میگن ترانسیستور دارلینگتون یه دیود و مقاومت داره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:12am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
بله دوست من شما درست میگین حقیقتش من امروز دستگاه رو دادم به اقای asadof تا رو مدار کارکنن چون من فردا یکم کار های عقب افتاده دارم و نمیتونم برسم رو مدار کارکنم که زحمت این کار رو به دوست عزیزم اقای asadof سپردم تا با اقا مهدی قدم به قدم جولو برن و مشکل رو پیدا کنن من که میدونم کار خاصی نیست و پیدا میشه مشکل و اقا مهدی هم خیلی دارن زحمت میکشن و خیلی هم مزاحم این بنده خدا شدیم حالشون هم زیاد خوب نیست با این حال دارن به ما کمک میکنن تو رو خدا دیگه این بهث ها رو تموم کنید اقا اگه قراره دعوا کنید با هم یجا قرار بزارید ودعوا کنیید الان که این تایپیک داره نتیجه میده باید این بهث ها بشه بخدا من سرم دردمیکنه برا دعوا ولی داخل سایت تو دنیای مجازی که فایده نداره که چی بشه ؟ کوتاه بیاین زشته به خدا
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:15am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
بیخیال شید لعنت بر ابلیس که کارش همینه که اختلاف بندازه اون مدل ترانزیستور در بخش هارزانتال تلویزیون هاست ولی برای این فلزیاب 2n3055 خوبه من دیگه میرم بخوابم
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:17am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: ali222 نوشته است: ا[b][b]ین ترانزیستور BU508 توی قسمت افقی تلویزیون کاربرد داره بعضی ها شون تو خود ترانزیستور دیود داره بعضی هاشون هم بدون دیود ایا به این مسئله هم توجه میکنید ؟ چون مهم هس[/b]ت /b] به اون میگن ترانسیستور دارلینگتون یه دیود و مقاومت داره نه مجید دلبندم دارلینگتون دوتا ترانزیستور با هم هستند
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:20am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا کوروش داداش من شما کوتاه بیا بخاطر من هم که شده ول کن این بهث ها رو همه بچه ها دادشون دراومده اینجوری بخواد ادامه پیداکنه به مشکل میخوریم اقا یکی نیست به دادما برسه چه داستانی شده ها بخدا اگه شیشه جولوم بود با سر میرفتم توش اومدیم بانی خیر بشیم شر به پا شد دوستان شب بخیر بریم بخوابیم بهتره
|
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اینم ترانسیستور قدرت اقای هدایتی اگه خواستید از پشت هم عکس بذارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: بیخیال شید لعنت بر ابلیس که کارش همینه که اختلاف بندازه اون مدل ترانزیستور در بخش هارزانتال تلویزیون هاست ولی برای این فلزیاب 2n3055 خوبه من دیگه میرم بخوابم مهدی جان ارادتمندیم داداش
شما نمیدونین این ناصر چه جور آدمیه، تایپیک 12 رگلاتوره رو بخونین متوجه میشین
بخاطر گله روی شما، چشم
چشم هدایتی جان
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:23am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: asadof نوشته است: ali222 نوشته است: ا[b][b]ین ترانزیستور BU508 توی قسمت افقی تلویزیون کاربرد داره بعضی ها شون تو خود ترانزیستور دیود داره بعضی هاشون هم بدون دیود ایا به این مسئله هم توجه میکنید ؟ چون مهم هس[/b]ت /b] به اون میگن ترانسیستور دارلینگتون یه دیود و مقاومت داره نه مجید دلبندم دارلینگتون دوتا ترانزیستور با هم هستند درسته داداش هواسم نبود زوج دارلینگتون
آخرین بار توسط asadof در سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:25am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:24am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
نه اين BU508A نيست يه ترانزيستور ديگه هست البته فكر ميكنم BUT11A , BUT12A هست كه البته 12 از 11 قويتره من امتحانش كرده ام روي SX
آخرین بار توسط zinteredi در سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:32am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:24am |
|
|
|