نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: ع ع ع ع ج ج ج ج ب مهندس حمید پس ما باید یک نمونه قدیمی و سالم رو پیدا کنیم . به این جمله که از سایت فوق استخراج شده توجه فرمایید . نقل ( طراحی این دستگاه از ابتدا تا هم اکنون توسط این شرکت و در انحصار این شرکت بوده و تولید مجدد این محصول تنها به دلیل درخواست های مکرر و بی حد و اندازه عزیزان بوده است و کلیه اطلاعات این محصول اعم از برنامه و اطلاعات ساخت در انحصار این شرکت بوده ) حالا یه سوال چرا شرکت تولید mdl رو متوقف کرده و رفته سراغ کیت ماینر و a پالسو ... میدونم شما هم مثل من فکر میکنید که این برادران تقلبیشو زدن . شاید هم خوب کپیش کردند . مشخصاً یک کپی تقلّبیه. شک نکنید. چرا؟ به 2 دلیل: 1- وقتی از همین حضرات به اصطلاح سازنده میپرسی مدعیند که این همون اوّلیه. تمام مداروبرنامه و.... کپی همون اولیه. ولی در همون ظاهرش هم مردوده اون منو که منوی اصلی نیست پس نرم افزارش اون نیست، باکسش هم که تابلوست. 2- اگر اینا تولید کننده بودن چرا تا وقتی در ژئوتک مطرح نشده بود خبری از این حضرات نبود؟؟؟؟ تو این چند سال کجا بودن؟ بعد که دیدن واقعاً کارآمده روش کار کردن و الآن اینطوری ازش کپی تقلبی میزنن. و از هر گوشه ای یه ام دی ال سبز میشه یکی میگه ما همون ورژن 1 رو میزنیم یکی میگه ما ازونم رد شدیم ورژن 2 شو میزنیم و..... میپرسی اگه شماها طرّاح این سیستم وتولید کنندش بودید چرا باکسش عوض شده ؟ اون باکس هم نوعی برنده و در معرفیش خیلی مؤثره و تولید کننده که باید به اون باکس دسترسی داشته باشه و.... حضرات پرت و پلا جواب میدن. ظاهراً اصلیش تولیدهمون شرکت N2 بوده که عکسش هم در چند صفحه قبل گذاشتم ودیدید. میگن تست قدرت میگیریم. اینکه کافی نیست. قدرت یک چهارم معرّفه های خوب یک دستگاهه. ثبات، سرعت و صحّت زدن هم مثل قدرت مهمّند که مستلزم حد اقل یک ساعت کار ممتد با دستگاه روشنه...... راستی میدونستید اگه منطقتون اجازه بده که با لوپ 2م در 2م کار کنید ودنبال بار بزرگی هم باشید اصلاً نیازی هم به ردزن ندارید؟؟؟؟!!!! این کوچولوی پدر سوخته خیلی نکات و مسائل داره که در حین ساختش کم کم مطرح میشن.
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 3:08pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
گریوانت نوشته است: سلام
مدت 5 ماه از فضای فلزیابی دور بودم
تاپیک تا صفحه 65 رسیده!
این موضوع تایمر معکوس را اون قدیمها برای گرم شده آپ امپها و مقاومتها و خازنها قرار می دادند تا به دمای تثبیت برسند و بعد در کالیبراسیون داخلی از اندازه گیری های بعد از تثبیت دمای داخلی استفاده کنند.( طبیعی است که در دمای سردتر، زمان بیشتری نیاز است )
یک آیسی دما سنج مثل LM335/LM35 یا یک مقاومت PTC/NTC هم در مدار باید حضور داشته باشد
اصطلاحا" به این زمان "Warm UP Time" گفته می شود و برای دستگاههای آزمایشگاهی نیاز می شود.
امروزه ....درود آقا گریوانت سلام. عزیزجان لینک شدی جواب نه ایمیل و نه پیغام خصوصی بنده رو ندادی؟!!!!!
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 3:12pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه به به اقای گریوانت چه عجب اومدی به انجمن اون lm35 رو معمولا برای دمای باطری ها و کنترل شارژ در فلزیاب ها دیدم مثل لندکرفت اما اینکه cpu کامپیوتر با چندید ملیارد محاسبه زیرش سنسور دما میذاشتن تا با فن دماش رو کنترل کنن بود جای تعجب نداشت من متعجبم چی تو این فلزیاب میخواد گرم بشه که تو فلزیاب های دیگه نیست باب این یه اصطلاح که میگن گرم بشه یعنی اماده بشه اون زمان برای تنظیم لوپ و تایمینگها و همون مثل کلون که بهش گارد میگن هست
یه چیزی دیگه هر کی که صاحب اون سایت رو اگه میشناسه که گفته هیچ کس نمیتونه ازین فلزیاب کپی برداری کنه بهش بگو فلزیاب تو که سهل اگه وسعت مدارت هزار برابر این بود و تایمیمگهاش هم همینطور مطمئن باش من کپیش میکنم الان هم اگه زیاد راغب نیستم 2 علت داره اول ارزششو نداره به اندازه لورنزه و دوم دکترم بهم گفته چند ماه از الکترونیک باید دست بکشم الانم بخاطر بچه ها میام کمک میکنم تا در تاپیک جناب هدایتی و امیر جان یچیزی ساخته شه که بچه ها کاوش کنن
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 4:03pm |
|
|
Kani
استادیار
|
خیلی جالبه تا وقتی که من با این سایت صحبت کردم این متن را تو سایتشون ندیده بودم. وقتی اومدیم اینجا گفتیم که مسترمتال این فلزیاب رو کپی کرده ؛ سراشیمه شده و تو سایت زدند که هیچگونه وابستگی با مسترمتال ندارند. الانم که فرصت زیادی نداریم باید تا پایان اردیبهشت از ایشون خرید کنیم وگرنه محروم میشیم!!!
آقای محمود خیلی از همکاری شما ممنونیم. آقای گریوانت خیلی خوش اومدید
مهدی جان فدای شما امیدوارم که طبق گفته محمود عزیز از لورنز قویتره و شما با کمک مهندس حمید و سایر دوستان کپیش میکنید.!!!
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 5:44pm |
|
|
گریوانت
کاربر فعال
|
سلام
در چند ماه اخیر کاملا" از دنیای فلز یاب دور بودم و سرگرم مشغله های کاری متفاوتی بودم.
بر اثر سنوات استفاده از هارد دیسک هم، دو تا از آنها را در 2 سیستم متفاوت از دست دادم
لینکها و رمزها و دسترسیهای من به تعدادی از سایتها از جمله اینجا ، هم کم و بیش مختل شد.
از اول 1393 وقت آزاد یافته ام و دوباره به امور فلزی بر گشته ام!
====================================================
عرض پوزش برای عدم دسترسی به ایمیل و پی ام و عدم پاسخ...
اکنون در خدمت دوستان هستم.
====================================================
درود
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 6:39pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
kani جان یکی یه تست واقعی و درست نمیگیره که ما ببینیم اول بردش چطوره و بعدش ثبات و حساسیت ذراتش چطوره جناب گریوانت هم یه توضیحی درصفحات قبل دادن که بیشترش کاملا درست بود فقط uln رو نمیدونم چرا باید در فلزیاب باشه اگه سازنده که حالا هر کی هست چه جناب مستر متال یا کسی دیگه یه فیلم واقعی بگیره نمیخواد بیاد دم منزل طرف تا ما فیلمش رو ببینیم چیه
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 6:44pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
جناب گریوانت همین که برگشتید ممنون و خوش اومدید بالاخره این انجمن نیاز به استادانی مثل شما رو داره تا بتونید مثل استاد حمیدجان و بقیه بچه ها کمکی به بچه های انجمن بکنید
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 6:57pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
دوستان فكر ميكنم اين فلزياب چهار فركانسيه همزمان هست و از uln ها هم براي فركانسهاي مختلف ونمونه گيريهاي متفاوت استفاده ميشه
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 7:35pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: دوستان فكر ميكنم اين فلزياب چهار فركانسيه همزمان هست و از uln ها هم براي فركانسهاي مختلف ونمونه گيريهاي متفاوت استفاده ميشه ناصر جان بازم که گیر دادی به این uln بابا مگه کارشناسی مخابرات نداری اینا چه حرفیه میزنی بابا اخه درایور استپر موتور یا درایور دارلینگتون 8 تای اینجا چکار میکنه یه انلوگ سوئئچ که بودنش واجبه نباشه بجاش 16 تا درایو دارلینگتون باشه نمیگم من هم درست میگم شاید تو بعضی اضحار نظرها اشتباه کرده باشم
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 7:54pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
مهدي جان من هم مطمعن نيستم اگه آيسي آنالوگ سوئيچ باشه دو پايه براي gnd , vcc استفاده ميشه واز 16 پايه باقيمانده براي هر سوئيچ 3 پايه بايد استفاده بشه پس اينطوري بايد 5 مسير سوئيچ داشته باشيم كه ميشه 15 پايه پس يك پايه باقيمانده چيه يعني بي مصرفه اين مدار همون مدار 12 رگولاتوره فقط روش يه تغييراتي شده از دشارژ خازن براي پالس لوپ استفاده ميشه شارژ خازن رو همون uln طرف راستي ميكنه با سيستم تغيير پهناي پالس از اونيكي uln هم براي نمونه برداري نامتقارن استفاده ميشه حميد جان اون شمارش معكوس براي گرم كردن سيستم هم الكيه در اين زمان طراح ولوم مولتي ترن تيون يا همون تريشهلدرو با آيسي ميكرو و مقاومتهاي ارايه اي باز سازي ميكنه تا نقطه دقيق سنس رو بيابه اگه به فيلم السيدي كه آريانا جان گزاشته دقت كنين متوجه ميشويد كه تا پايان شمارش معكوس اگه صبر نكنين تريشهلد صداداره درست مثل اينكه فلزياب رو روشن ميكنين و اين ولوم در ناحيه صدا هست وزوزه ميكشه از يك لچ و يك آيسي تريگر 24 پايه استفاده شده از دوعدد555 براي اسيلاتور وايجاد ولتاژ 9 ولت مثبت استفاده شده از lm 358 هم براي تنظيم تريشهلد و باز سازي ولوم مولتي ترن ده دور باشبكه مقاومتي و ميكرو استفاده شده و اون آيسي 24 پايه هم همون آيسي نمونه بردارهست با كريستال بالا از آيسي 5534 براي پيشتقويت و lf398 , xr 4151 استفاده شده ولي دوباره فركانس xr4151 به ديجيتال تبديل شده تا ثبات بالا بره وآستانه گراند همون zero هم متغير و اتوماتيكه در اين مدار از A/Dاستفاده نشده بجاش از پالس XR4151 داده به MAX232 و از طريق پايه RXD , TXD ديتا رو خونده كه باود ريتش رو بايد بالا در نظر گرفت از روي اين ديتا وپالس گراند دوباره از طريق پايه OC1A ميكرو SOUND ديجيتال ايجاد شده در طبقه آخر يا همون لوپ هم طراح از ماسفت قوي استفاده كرده كه به برد لوپ 40 درصد افزوده در مورد پردازش سيگنال هم تاحدودي به نتايجي رسيده ا م معما چو حل گشت آسان شود
آخرین بار توسط zinteredi در سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:10pm ویرایش شده است، در کل 6 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 8:25pm |
|
|
|