انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:51am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مثلا ایسی 4053 که پایه 6 en هست باید 15 باید بود یا نمیشه یه پایه تو ایسی nc یا بیکار باشه یا غیره.....

سه شنبه 5 فروردین1393 - 8:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ناصر جان این حرفها بیخوده تا عکسی ازش نباشه یا خودش نباشه چون خودم رو میگم یحرفی میزنم بعدش که مثلا مدارش معلوم شد چیه اونوقت به حرفم باید 1 روز بخندم که این چی بوده من چی میگفتم

سه شنبه 5 فروردین1393 - 8:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اون مدارش قدیمیه معلوم هست که با یه ترانزیستور پالس وارونه میشه بعد میره به ایسی حالا سوئئچ که 18 پایه بودنش رو نمیدونم شاید تعداد استفادشون زیاد بوده یا ایسی قدیمی بوده
الان مثلا ایسی adg444 دیگه اومده از LC2MOS SPST در ایسی استفاده کرده و اون ترانزیستورهای وارونگر نمیخواد استفاده شه

سه شنبه 5 فروردین1393 - 8:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
ناصر جان این حرفها بیخوده تا عکسی ازش نباشه یا خودش نباشه چون خودم رو میگم یحرفی میزنم بعدش که مثلا مدارش معلوم شد چیه اونوقت به حرفم باید 1 روز بخندم که این چی بوده من چی میگفتم

داداش فيلم السيدي آريانا رو يكبار ديگه نگاه كن و پست قبليم رو هم كامل كردم اول بخون :-*

سه شنبه 5 فروردین1393 - 8:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
..... الان هم اگه زیاد راغب نیستم 2 علت داره اول ارزششو نداره به اندازه لورنزه و دوم دکترم بهم گفته چند ماه از الکترونیک باید دست بکشم الانم بخاطر بچه ها میام کمک میکنم تا در تاپیک جناب هدایتی و امیر جان یچیزی ساخته شه که بچه ها کاوش کنن

آقا مهدی جون چرا اینطوری میگی؟ تا وقتی باهاش کار نکردی که نمیشه بگی.
همونطوریکه قبلاً هم اشاره کردم اگر بحث سکه یابیو قبر زنیو بارهای کوچولوی...( به قول یه دوستی آفتابه زنی) باشه این دستگاه اصلاً مناسب نیست. ولی برای اوناییکه قبول میکنن فقط با لوپ 2 متری کار کنند و دنبال بارای بزرگیند که خودشون و اطرافیاشون هم حسابی تکون بده اینا رو میگم:
ام دی ال خدایی از لورنز بسی قویترو کار آمدتره . دستگاه بنده وقتی سالم سالم بود با لوپ 2 متری یه پارچ استیل یا سربیلو از 4 متری سنس میکرد. کدوم یکی از لورنزا اینطورین؟ کی تا حالا با لورنز یه دسته شکسته قاشق آلومینیومی رو تو 150 سانتی زیر خاک زده؟ کی مثل پنامنا 44 تا سکه نقره نازک ( که خیلی بشه 400 گرمه) رو در 260 سانتی زده؟ ازیشون بپرسید با چه شدت سیگنالی اونارو زده؟ کجا لورنز اینطوری میزنه؟ این دستگاه عجیب دفینه زنه. به خدا شدیداً دفینه زنه.

یه چیزیم بدونید اگر دستگاهی جلوی چشمتون طلا یا مس و نقره رو عالی زد دلیل بر این نیست دفینشون هم خوب بزنه . آقا یون یه اصطلاح که ساخت و تشبیه خودمه خدمتتون عرض کنم همیشه مدّ نظرتون داشته باشید: " جنس تازه که تو دستتونه مرده ست و دفینه جنس زنده ست" هیچوقت رفتارهای مرده و زنده هم یکی نیست. توضیحات علمی و فیلدی زیادی هم داره که خارج از حوصله میشه. طبق اونچه برای بنده با کلًی کار فیلدی اثبات شده فرکانس دفینه ها اصلاً یه چیز دیگریست.[ بنده با هر سه FG80, PD و PDK (انحصاری مورگان) در لوکیشنهای داغ به کرّات تست کردم .....] بعدش باز بین دفینه ها اوناییکه داخل اطاقند با اوناییکه در تماس مستقیم با خاکند رفتاراشون فرق داره..........هوووووف باز ما میایم گلو پاره میکنیم که اینطور واونطور ....... باز بعد از مدتی یکی میاد میگه که ال وبل و...... #-o آقاجون این دستگاه لورنزو میخوره.( فقط با 2 متری) کجا میتونی با لورنز در حالیکه لوپو تا کمرت بالا گرفتی حالت خیلی سریع راه بری و هکتارها رو سریع بگردی بدون اینکه یه ذره از تنظیم خارج بشه ویه ذره هم دریفت قدرت پیدا کنه؟ کجا لورنز میتونه بار بزرگو از 50 متری یا بیشتر بزنه؟؟؟!!!! خیلی توضیحات و نکات دیگه هم داره که مربوط به فیلد میشه و خارج از حوصله اینجا.

سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست خوب من محمود
خب من هم که به ناصر جان گفتم که تا عکسی یا خود فلزیاب رو نداشته باشی نظر نمیشه داد اخرش بحرفهایی که زدیم خواهیم خندید
شما ثابت کن و فیلم واقعی بذار من نوکرتم هستم
من که کارگاه یا مغازه ندارم که شما بیایید اونجا تا ببینیم چیه متاسفانه
بعدش من که نگفتم بدرد نمیخوره که گفتم اون چیزی که گفتن بقول بعضی افسانه هست اینطور نیست
معمولا فلزیاب ها اینطورین که بعضی فلزات کوچیک رو خوب سنس میکنن و برعکس بعضی فلزیاب ها فلزات بزرگ رو خوب سنس میکنن

ناصر جان با 50 درصد حرفات موافقم بسیار عالی بود که منم شکی بهش داشتم

سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
دوست خوب من محمود
خب من هم که به ناصر جان گفتم که تا عکسی یا خود فلزیاب رو نداشته باشی نظر نمیشه داد اخرش بحرفهایی که زدیم خواهیم خندید
شما ثابت کن و فیلم واقعی بذار من نوکرتم هستم
من که کارگاه یا مغازه ندارم که شما بیایید اونجا تا ببینیم چیه متاسفانه
بعدش من که نگفتم بدرد نمیخوره که گفتم اون چیزی که گفتن بقول بعضی افسانه هست اینطور نیست
معمولا فلزیاب ها اینطورین که بعضی فلزات کوچیک رو خوب سنس میکنن و برعکس بعضی فلزیاب ها فلزات بزرگ رو خوب سنس میکنن

ناصر جان با 50 درصد حرفات موافقم بسیار عالی بود که منم شکی بهش داشتم

مهدي جان من از اون لخظه كه فيلم دوم آرياناي عزيز رو ديدم دو هزاريم افتاد :D
بقول شاعر معروف :
آب در كوزه وما تشنه لبان ميگرديم
يار در خانه وما گرد جهان ميگرديم :YMPEACE:

سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محمود جان در فلزیاب شما اون قطعه بکس سفید رزین تو ریخته شده یا نه ؟ میشه کاری کرد؟ اخه یچیز عجیبه با عوض کردن تعدادی ماسفت باید یفرقی میکرد شاید یجا دیگه از مدارت اسیب دیده؟

سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان این ازوناییه که تو رزینه. چه میدونم!! شاید ماسفت باید عیناً همون خودش باشه؟ شایدم یه چیز دیگش خرابه.
شاید هم یک آیسی فرکانسی یا چیز دیگه ای داخل باکس سفید آسیبی دیده؟؟ البته تا نبرمش فیلد تست نهایی نمیشه دقیق نظر بدم فرقی کرده. ولی فعلاً در تستهای داخل خانه زیاد فرقی نکرده. :(

چهارشنبه 5 فروردین1393 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
مشخصاً یک کپی تقلّبیه. شک نکنید. چرا؟ به 2 دلیل:
1- وقتی از همین حضرات به اصطلاح سازنده میپرسی مدعیند که این همون اوّلیه. تمام مداروبرنامه و.... کپی همون اولیه. ولی در همون ظاهرش هم مردوده اون منو که منوی اصلی نیست پس نرم افزارش اون نیست، باکسش هم که تابلوست.
2- اگر اینا تولید کننده بودن چرا تا وقتی در ژئوتک مطرح نشده بود خبری از این حضرات نبود؟؟؟؟ تو این چند سال کجا بودن؟ بعد که دیدن واقعاً کارآمده روش کار کردن و الآن اینطوری ازش کپی تقلبی میزنن. و از هر گوشه ای یه ام دی ال سبز میشه :-o یکی میگه ما همون ورژن 1 رو میزنیم یکی میگه ما ازونم رد شدیم ورژن 2 شو میزنیم و..... 8-}
میپرسی اگه شماها طرّاح این سیستم وتولید کنندش بودید چرا باکسش عوض شده ؟ اون باکس هم نوعی برنده و در معرفیش خیلی مؤثره و تولید کننده که باید به اون باکس دسترسی داشته باشه و.... حضرات پرت و پلا جواب میدن. ظاهراً اصلیش تولیدهمون شرکت N2 بوده که عکسش هم در چند صفحه قبل گذاشتم ودیدید.
میگن تست قدرت میگیریم. اینکه کافی نیست. قدرت یک چهارم معرّفه های خوب یک دستگاهه. ثبات، سرعت و صحّت زدن هم مثل قدرت مهمّند که مستلزم حد اقل یک ساعت کار ممتد با دستگاه روشنه......
راستی میدونستید اگه منطقتون اجازه بده که با لوپ 2م در 2م کار کنید ودنبال بار بزرگی هم باشید اصلاً نیازی هم به ردزن ندارید؟؟؟؟!!!! :D ;) این کوچولوی پدر سوخته خیلی نکات و مسائل داره که در حین ساختش کم کم مطرح میشن. ;) ...

موافقم
توی سایتشون قسمت درباره ما نوشته
این واحد صنعتی فعالیت خود را از سال 1389 با تولید انواع کیت های الکترونیکی تولید نموده و پیشرو در ارائه محصولات متعدد می باشد.
شعار ما کیفیت بالا ، قیمت پایین و هدف ما تبلیغات از سوی مشتریان.
در صورتی که mdl خیلی سال قبلش تولید میشده

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

چهارشنبه 5 فروردین1393 - 12:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , Google , mnbvcxzaqwsx و 494 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure