انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:13am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ali.m نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
سلام بر دوستان عزیز مخصوصا استاد گرامی یه سوالی داشتم از محضرتون یه سنگی هست که روش شاخ بز داره البته برعکس یعنی نوک به سمت پایین و انتها به سمت بالا تقریبا مثل مخروطی شکله خیلی تمییز و برجسته هست این نشونه چی هست؟

سلام دوست عزیز میتونی عکسشو بزاری

سلام دوست عزیز :) این سنگو من قبلا جایی دیدم که موقعیت عکس برداری نداشتم ولی مشخصات دقیقشو خدمتتون گفتم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 5 فروردین1393 - 10:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali.m نوشته است:
اینم عکس جوغن ها اگه ممکنه از اساتید محترم تقضای کمک ومشورت دارم

سلام در مورد اون سنگ که میگید ماهی اصلا ماهی نیست میتونه نشانه باشه و باید بررسی بیشتری در منطقه داشته باشید
در مورد دوم جوغنها مربوط به یک قبرستان قدیمی است که در ان یک قبر مهم وجود دارد که باید دنبال تپه یا سنگی خاص باشید این قبر دارای راهرو منتهی به اتاق میباشد

سه شنبه 5 فروردین1393 - 11:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

parsi نوشته است:
ali.m نوشته است:

سلام در مورد اون سنگ که میگید ماهی اصلا ماهی نیست میتونه نشانه باشه و باید بررسی بیشتری در منطقه داشته باشید
در مورد دوم جوغنها مربوط به یک قبرستان قدیمی است که در ان یک قبر مهم وجود دارد که باید دنبال تپه یا سنگی خاص باشید این قبر دارای راهرو منتهی به اتاق میباشد

ممنونم از راهنمایی تون دوست عزیز این ماهی در لرستان توی یه منطقه کوهستانیه یه رود خونه هم اونجاست 500متر بالا تر از رودخونه به سنگ ماهی میرسیم باتوجه به طول ماهی هر سانتیمترو به منزله یک قدم گرفتم و در چهار جهت ماهی حرکت کردم از اونجایی که در مورد ماهی به سرداب یا اتاقک اشاره شده و اکثر اوقات به زیر یه سنگ بزرگ اشاره شده دقیقا در 250 قدم به سمت چشم چب ماهی به یه سنگ بزرگ وعجیب برخوردم که عکسشو برات میزارم سه جهت دیگه از نظر من چیز جالب توجهی نداشت وضمنا یه جا خوندم که ماهی وقتی درحال بریدن بیرون از اب باشه در چند قدمیه جلوی اون میتونه سرمال یا قبر باشه اگه جزئیات بیشتری خواستید بگید تا بهتون بگم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 1:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اما درمورد جوغن ها باید بگم به نظرت با توجه به طول کانال باید قبر تو چند متری اطراف باشه و این که من این طوری فکر میکنم که باید از سمت جوغن بزگ که انتهاش مخروطیه به سمت جوغن کوچیک باید حرکت کنیم و احتمالا ای دوتا قبر از یه خانواده باشن مال اصلی در زیر زمین ما بین صخرها دفن شده و اینکه بهم بگید ایا درست فکر میکنم یه نه میخوام اگه اشتباه میکنم بهم بگید تا گمراه نشم باتشکر از همه دوستان خوبم .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 1:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

parsi نوشته است:
delta2014 نوشته است:
سلام دوستان و آقای پارسی
این یک سنگ صندلی است که سمت چپش جای گذاشتن دست دارد پس بنابر توضیح سنگ صندلی در سمت راست باید یه سنگی یا ... وجود داشته باشد در تصویر آخر سنگی ایستاده را می بینید یکی گفته در کنار این سنگ در یک و نیم متری الماس یا سنگ قیمتی وجود دارد که با وسایل الکتریکی این نتیجه رو گرفته نظر شما چه میباشد.

سلام خیر سنگ صندلی نیست و گفته طرف شما هم اشتباه است

سلام کاملا دوستمونن درست گفتن این سنگ کاملا طبیعیه وقتت رو اینجا با این سنگ تلف نکن

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali.m نوشته است:
parsi نوشته است:
ali.m نوشته است:

ممنونم از راهنمایی تون دوست عزیز این ماهی در لرستان توی یه منطقه کوهستانیه یه رود خونه هم اونجاست 500متر بالا تر از رودخونه به سنگ ماهی میرسیم باتوجه به طول ماهی هر سانتیمترو به منزله یک قدم گرفتم و در چهار جهت ماهی حرکت کردم از اونجایی که در مورد ماهی به سرداب یا اتاقک اشاره شده و اکثر اوقات به زیر یه سنگ بزرگ اشاره شده دقیقا در 250 قدم به سمت چشم چب ماهی به یه سنگ بزرگ وعجیب برخوردم که عکسشو برات میزارم سه جهت دیگه از نظر من چیز جالب توجهی نداشت وضمنا یه جا خوندم که ماهی وقتی درحال بریدن بیرون از اب باشه در چند قدمیه جلوی اون میتونه سرمال یا قبر باشه اگه جزئیات بیشتری خواستید بگید تا بهتون بگم

سلام مورد شما ماهی نیست

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 3:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali.m نوشته است:
اما درمورد جوغن ها باید بگم به نظرت با توجه به طول کانال باید قبر تو چند متری اطراف باشه و این که من این طوری فکر میکنم که باید از سمت جوغن بزگ که انتهاش مخروطیه به سمت جوغن کوچیک باید حرکت کنیم و احتمالا ای دوتا قبر از یه خانواده باشن مال اصلی در زیر زمین ما بین صخرها دفن شده و اینکه بهم بگید ایا درست فکر میکنم یه نه میخوام اگه اشتباه میکنم بهم بگید تا گمراه نشم باتشکر از همه دوستان خوبم .

سلام هدف در سمت جوغن کوچک میباشد و یک قبر مهم بیشتر نیست

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام بر دوستان عزیز مخصوصا استاد گرامی یه سوالی داشتم که دوباره میپرسم از محضرتون یه سنگی هست که روش شاخ بز داره البته برعکس یعنی نوک به سمت پایین و انتها به سمت بالا تقریبا مثل مخروطی شکله خیلی تمییز و برجسته هست این نشونه چی هست؟

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 3:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

parsi نوشته است:
ali.m نوشته است:

سلام هدف در سمت جوغن کوچک میباشد و یک قبر مهم بیشتر نیست

ممنونم از راهنمایی که در مورد جوغنها انجام دادید... استاد اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید ماهی یا بجه نهنگ یا سنگواره نهنگ نشانی از دین مسیح بوده توی اون منطقه یه بت خونه گمشده وجود داره که کسی تاحالا نتونسته بیداش کنه نشانه های زیادی هست اونجا مثل شاهین دوسر سنگ بله قبرستونای قدیمی و یه سنگ با شکل مار یه سنگ با حکاکی سرباز که متاسفانه اون دوتای اخری از بین رفتن من فقط حدودشو میدونم که اینم کمکی نمیکنه و یه سنگ جالب قشنگ که مطمعنم تا حالا مشابهش رو ندیدید شب که برگشتم عکسشو میزارم وجالب اینه که چهار جوغن کوچیک به شکل افقی تو دیوارش کار شده که منو به اشتباه انداخته نمیدونم اصلا چه مفهومی دارن

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 3:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
سلام بر دوستان عزیز مخصوصا استاد گرامی یه سوالی داشتم که دوباره میپرسم از محضرتون یه سنگی هست که روش شاخ بز داره البته برعکس یعنی نوک به سمت پایین و انتها به سمت بالا تقریبا مثل مخروطی شکله خیلی تمییز و برجسته هست این نشونه چی هست؟

سلام عکسش رو بذارید بهتره ولی هرچه هست علامت مکمل هست اگر علامت باشه

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 10:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 233 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure