انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:58am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اصلا امیر جان سال 89 ما میکنترار های arm داخل کشور داشتیم حالا طرف از مثلا 8051 استفاده کرده

چهارشنبه 5 فروردین1393 - 1:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان شما نظرتان در مورد اون دو تا آيسي 18 پايه چيه؟

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 2:44pm
مدیر کل
مدیر کل

درسته که ایسی 18 پین کمتر هست ولی باز هم شماره های زیادی وجود داره! مشکل ما اینه اصلا از کلیت طرح هم اطلاع درستی نداریم. همه چیز مجهوله و سیمکشی هم که مشخص نیست. بفرض شماره چند تا ایسی هم در بیاد بدرد هیچ کاری نمیخوره!
نمیدونم شما هم که هر روز مشغول به یک نوع رایزنی هستی! یک روز میخوای کپی کنی یک روز میخوای طراحی کنی! خب برادر من طراحیتو بکن دیگه شماره یک ایسی این مدار مثلا چه کمکی ممکنه به یک طراح بکنه؟! قطعات جدیدی هم که توش کار نشده. هر چی هست 10 سال پیش هم توی بازار بوده! :D

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 2:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان براي من فقط اينش مهمه كه بردش لا اقل در هوا زياده فقط ميخوام علت دقيق اين برد بالا رو بدونم همين وگرنه طراحي كه در يك روز ميشه انجام داد اونهم با مدل هاي جورباجورش :D ;) بخصوص اونقسمت درايو ماسفتش برام مهمه

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
حميد جان براي من فقط اينش مهمه كه بردش لا اقل در هوا زياده فقط ميخوام علت دقيق اين برد بالا رو بدونم همين وگرنه طراحي كه در يك روز ميشه انجام داد اونهم با مدل هاي جورباجورش :D ;) بخصوص اونقسمت درايو ماسفتش برام مهمه

اون دوستم که بورد دیجیتال دستشه و البته تا حدّ خوبی الکترونیک هم میدونه (که به ام دی ال میگه لعنتی :D چون میگه مداراش یه چیز دیگست و هی آدم توش گیج میشه) گفت طبق بررسیهایی که کرده در همون باکس دیجیتال قبل از ورود به ماسفت2 یا 3 بار فرکانس تقویت میشه. شاید این علتشه. البته اون شماره بعضی از آیسیهای داخل دیجیتال رو هم میدونه که اگر، احیاناً اگر، اسماش به درد بخوره (که به قول حمید آقا دردی دوا نمیکنه) و باز اگر، احیاناً اگر ،در فضایی محدودتر و راحتتر(که ظاهراً حمید آقا تلویحاً باهاش موافقند) که ایجاد شد عرض میکنم. ;)
راستی آقا ناصر بعضی اشارات شما رو هم تأیید میکنن. بابا شما برای خودت در الکترونیک واردیا ;) بابا این سایت باعث شده من هرروز حسابی به اساتید الکترونیک مخصوصاً در فلزیابی غبطه بخورم و کلّی هم حرص که چرا الکترونیک حرفه ای نمیدونم ~X(

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
zinteredi نوشته است:

اون دوستم که بورد دیجیتال دستشه و البته تا حدّ خوبی الکترونیک هم میدونه (که به ام دی ال میگه لعنتی :D چون میگه مداراش یه چیز دیگست و هی آدم توش گیج میشه) گفت طبق بررسیهایی که کرده در همون باکس دیجیتال قبل از ورود به ماسفت2 یا 3 بار فرکانس تقویت میشه. شاید این علتشه. البته اون شماره بعضی از آیسیهای داخل دیجیتال رو هم میدونه که اگر، احیاناً اگر، اسماش به درد بخوره (که به قول حمید آقا دردی دوا نمیکنه) و باز اگر، احیاناً اگر ،در فضایی محدودتر و راحتتر(که ظاهراً حمید آقا تلویحاً باهاش موافقند) که ایجاد شد عرض میکنم. ;)
راستی آقا ناصر بعضی اشارات شما رو هم تأیید میکنن. بابا شما برای خودت در الکترونیک واردیا ;) بابا این سایت باعث شده من هرروز حسابی به اساتید الکترونیک مخصوصاً در فلزیابی غبطه بخورم و کلّی هم حرص که چرا الکترونیک حرفه ای نمیدونم ~X(

سلام محمود جان
اگه ممكنه از دوستتون عكس پشت فيبر هم بگيرين و در اينجا آپ كنين به دوستتون هم بگين كه هيچ كس نميتونه از روي عكس مدار رو بزنه وگرنه كه تا حالا بايد شركت لورنز ورشكست شده بود :D ;) خيليها فلزياب لورنز دستشونه والكترونيك هم بلدن واستادند ولي نميتونتد كپيش رو بزنند
فكر ميكنم حساب 2 دوتا 4 تا نيست
در مورد الكترونيك هم من وخيليها خونديم و وقتمون رو به هدر داديم چه گلي به سرمون زديم :)) كه شما هم غبطه بخورين كه كاش الكترونيك ميخوندين =))
اصلا در كشور ما درس خوندن هيچ فايدهاي نداره با اين همه تحريم

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاي گريوانت شما نظرتون راجبه آيسيهاي 18 پايه چيه؟ هر چي باشه شما اولش تحليل اين مدار رو شروع كردين :D

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 4:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان یکی از دوستام رفته بود تست بگیره با کویل 50 یه بیل تو 4/5 زد واقعآ دستگاهست

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 5:35pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

حالا چرا همه یه تست از اهن و استیل و تو هوا بودن رو میگیرن..ظاهرا این ام دی ال داره یه کارهایی میکنه خوبه با فلز مس هم تست بشه نه در هوا در زمین و با چه لوپی و چه ابعاد فلز مس رو در چه عمقی

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 7:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
MN-123 نوشته است:
دوستان یکی از دوستام رفته بود تست بگیره با کویل 50 یه بیل تو 4/5 زد واقعآ دستگاهست

خواهشا دیگه غلو نکنید با لوپ 2*2 در بهترین حالت و با سنس 100 درصد تا 3 متر یه بیل 30*20 سانت رو میزنه نه با لوپ 50 سانت اونم تا 4.5 اصلا این از لحاظ علمی هم که بخواهی برسیش کنی درست نیست اخه با لوپ 50 سانتی 4.5 متر یه بیل رو بزنه میدونی یعنی چی :-?

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 6 فروردین1393 - 7:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , mnbvcxzaqwsx و 489 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure