انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:56am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما و عیدتون هم مبارک

اقا محمود این حرفایی که جاوید زد هیچکدوم یاوه گویی نبود.الان عمری گذشت و مدتی سپری شد اما همچنان باز هم در مرز بین پیشنهاد و همکاری گرفتاری برادر من.باید تو اینجور جاها رک بود برادر محمود حقیقتا اگر دل شما اجازه کپی و اعتماد و همکاری و اینمسایل رو میده یکبار با صدای بلند بگو اری و تمامش کن.شایذ من هم به ارزوم رسیدم و این فلزیاب کاملا افسانه ای رو تونستم تهیه کنم با قیمت خیلی خوب و ساخته شده توسط حمید و دارودسته متخصصش @};-

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 7 فروردین1393 - 2:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بابا اين mdl هم ديگه شورش درومد
خسته شديم
آقا اصلا بهتره اين تاپيك از ريشه حذف بشه :D
يكي مياد ميگه من طراحشم وسايتش رو معرفي ميكنه و وعده مدار آنالوگش رو ميده
يكي مثل من تو فكرش هزار تا تكنيك تجسم ميكنه وبدون بودن مدار ويا حتي عكسش اطلاعات ناقص گيرش مياد كه با جندين فلزياب ديگه قاطي ميكنه
يكي مثل آقا محمود در فرومهاي خارجي وداخلي براش تبليغات ميكنه ولي دلش نمياد لااقل ازپشت فيبرش فيلم بزاره كه مثلا روشيك ميبينه
يك عده اي زياد مثل روشيك خان منتظرند تا اطلاعاتي دستشون بياد وفلنگ و ببندند وبرند دنبال توليد
يكي مثل آقاي گريوانت سعي در تجزيه تحليل علمي وكلاس بالاي اين مدار بكنه
يكي مثل جاويد جان كه ميخواد مثلا محمود رو حالش و بگيره
يكي مثل آقاي ژنرال كه اون اولش اين فلزياب ومحمود رو مسخره ميكنه والان مياد ميگه كه مهندس حميد بزنه من ميخرم
يكي مثل آقاي قبادي مياد فلزياب ولف رو تبليغ ميكنه
يكي مثل هوشي جان ميگه من براي همكاري وهزينه اشتراك با تاپيك تخصصي وبرداشتن رزين حاضرم
يكي مثل آقاي كرمي از اپراتوري متفاوت سيستم ميگه
يكي مثل كاني جان مياد ميگه كه مهندس حميد ميتونه مهندسي معكوس كنه
يكي مثل مهدي جان ميگه اين همون پالس استاره
يكي مثل مهندس حميد كه اولش باور نداشت بدرد بخوره وبعد از ديدن فيلم اعلام آمادگي ميكنه
يكي مثل آقاي آريانا ازش فيلم ميزاره
و خلاصه..................................
وخيلي ها يادم رفته بگم :-?

نميدونم آخرش به كجا ختم ميشه خدا آخر وعاقبتمون رو به خير كنه
واين داستان ادامه دارد........................................................................

جمعه 7 فروردین1393 - 2:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یکی مثل شما هم 12 تا رگلاتور رو بالاخره نتونست گیر بیاره!
((شوخی))

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 7 فروردین1393 - 3:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ژنرال نوشته است:
یکی مثل شما هم 12 تا رگلاتور رو بالاخره نتونست گیر بیاره!
((شوخی))

يكي هم مثل شما كه در سايت گنج پژ و هان بيجاره اين آقا محمود رو به توپ و تانگ ميبنده البته شوخي :YMBRINGITON:

جمعه 7 فروردین1393 - 3:10am
استاد
استاد

درود بر دوستان
محمود جان حرف های رکی که من میزنم یاوه گویی هست یاحرف های شما که امروز و فردا میکنید و نتیجه کارتون منفی بوده.دستگاه شما را به قول خودتون جن سوخته اخه جن چه کاری به دستگاه داره.ما که دیگه هالو نیستیم.شما علاوه بر این سایت در سایت دیگری هم دقیقا همین شیوه ناز کردن و منت گذاشتن را روی بچه ها پیاده کردید خودتون میتونید باز برید اون سایت و یکی بغل دستتون کنار کامپیوترتون بنشونید و ازش در مورد پستهایی که اونجا و اینجا زدید اظهار نظرش بشنوید که شما چه جور شخصیتی دارید.واقعیت را بگم حالا که دستگاه دستت هست بچه ها در برابر شما یه کمه در برابرنحوه پست و عملکرد شماکوتا میان و چیزی نمی گن و مخالفتی نمی کنن بخدا اگه دستگاه دستت نبود. با اولین پستی که اینجوری میزدی ازت می پرسیدن که شما کجا بودی که اینجنین حرف هایی را میزنی.محمود جان من طلب کهنه یا پدر کشتگیا از شما ندارم ولی شما با این رفتارتون اکثریت را به ستوه اورده اید و یعضی ها هم که خیلی ساده هستند روی قول شما حساب باز کردند و امید به دستگاه در دست شما دارند و شما هم که فقط تا حالا از دستگاه فقط اسم دستگاه را براشون گفتی و چیز بدرد بخوری از دستگاه برای کسی رو نکردی.درسته واقعیت منفی همیشه تلخ هست و شما هم جز بار منفی بر پستهایی که تا حالا زدید چیز دیگری از خودتون به جا نگذاشتید. اگه واقعا من یکی مانع کار شما هستم من از الان خاموش میشم و حرفی نمیزنم ولی شما هم عرضه داشته باشید و روی حرفتون بمونید و مردی کنید و دستگاه را در اختیار بچه ها بگذارید تا کپی کنندو در اختیار کسانی که نیاز دارند بگذارند و گرنه دست از این پستهای اونچنانی بردار و بیشتر بچه ها را سر کار نزار با طرح های اونچتانی که پیش پای بچه ها میگذارید و رک و پوست کنده بگو که قصدت منت گذاری و سرکار گذاشتن بچه ها ست یا قصد کمک وافعی دارید و اگه قصد کمک واقعی دارید دیگه معطل چه چیزی هستید. اگه دلگیر درجه ما هم هستید مال خودتون. تازه سبک بارتر هم میشویم و اگه خطای هم از ما سر بزنه نهایت میگویند که ادم ساده ای هست و بچه زدن نداره

جمعه 8 فروردین1393 - 6:34am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود

دوستان من میخوام رزین قسمت دیجیتال دستگاه رو بدون صدمه به قطعات و کاملا سالم درارم اگه حلال خاصی برای اینکار وجود داره راهنمایی کنید :)]

جمعه 8 فروردین1393 - 8:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام

====================================================

در ابتدا :

اگر جناب "مدیر شرکت فلزیابیران(felezyabiran.com & metal detect.ir)"

یا شخص دیگری

محرز و قطعی شد که سازنده اصلی این دستگاه بوده اند

و تمایلی برای کپی سازی از کارشان ندارند

ادامه این بحث برای "کپی سازی - مهندسی معکوس" صحیح نیست.

همانگونه که من هم تمایلی برای کپی سازی از کارهایم در سایر صنایع ندارم.

==========================================================

حلال "تولوئن" را از شیمیایی فروشها تهیه فرمایید

توجه:
خطرناک است ( دستکش + عینک + عدم تنفس بخارات + عدم کار در فضای بسته)

ابتدا یک برد معمولی دیگر که چاپ سبز دارد با این حلال تست کنید تا اثر آن بر قطعات معلوم شود.

سپس کمی حلال به رزین بزنید تا مفداری باد کند ( متورم شود ) تا کندن راحت شود

اگر متورم نشد ، حلال دیگری باید تست شود.

درود

آخرین بار توسط گریوانت در جمعه 8 فروردین1393 - 11:59am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 8 فروردین1393 - 11:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

یک نکته:

قبلا" نوشتم:

==================================================================

ضمنا"
فلزیاب از نوع PI به دلیل استفاده از لوپ و بر اساس خواص آن و پالس ولتاژ و جریان دارای محدودیتهای ذیل است:

برای یک قطعه فلز در اندازه 2 تا 4 برابر مساحت سیم پیچ فلزیابها:

در هوای خشک و غیر مرطوب، فلزیابهای مرغوب نوع PI , TR می توانند فلزات را در هوا تا 10 متر و در بهترین حالت تا 12 متر آشکار کنند.
( به دلیل قانون عکس مجذور فاصله برای شدت میدان مغناطیسی که از سیم پیچ به هدف منتشر می شود و از هدف فلزی به سیم پیچ بر می گردد )

همان فلز یابها در خاک خشک و نرم و سبک، تا 6 و حداکثر 7 متر فلزات را آشکار می کنند

همان فلز یابها در سنگلاخ و صخره خشک یا زمین بسیار سفت، بین 3 تا 4 متر عمق را آشکار می کنند

همان فلز یابها در زمین خیلی مرطوب و رسانای الکتریکی، بین 5 سانتی متر تا 0.5 متر عمق را آشکار میکنند( به دلیل شدت رسانایی خاک پر رطوبت )

همان فلز یابها در زمین پر از املاح فلزی و رگه های معدنی رسانا، کمتر از 2 متر عمق را آشکار میکنند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عمق بیش از این مقادیر ، در تکنولوژی فعلی ، با GPR میسر است که از ارسال پالسهای کوتاه و شنود انعکاس آنها استفاده می کنند.

اعداد و اندازه های فوق برای لوپهای با قطر حدود 40 تا 80 سانت اعلام شد.

با لوپ بزرگ 2*2 یا 3*3 متر به عمقهای بیشتری می توان رسید.
( توده های فلزی با اندازه بزرگ که قابل مقایسه با مساحت لوپ باشد )

حتی با فلز یابهای نسبتا"معمولی و نیز فلز یابهای ساخته شده در این سایت.

شاید نیاز نیست خودتان را زیاد با MDL8500 اذیت نکنید

درود

جمعه 8 فروردین1393 - 11:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ولی من فکر میکنم این فلزیاب اصل اولیش برای ایران نیست مطمئن باش از یه مدار انالوگ کپی و دیجیتال شده که خودسازندش هم گفت دیگه

جمعه 8 فروردین1393 - 4:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ناصر جان اون چیزا چیه نوشتی مگه فلریاب mdl پیش ما بوده و بعد انالیزش اون حرفها رو نوشتیم گفتم که همه حدسیات هست
جناب گریوانت حرف شما درست ولی نمیدونم مملکتی که توش قانون کپی رایت نیست همه چی داره کپی میشه حالا این وسط کپی از این فلزیاب شد شرعی
بهش نمیگن کپی غیر قانونی بهش میگن غنیمت
علمی شو بگم میشه مهندسی معکوس ما که حتی شماتیکشم بدست بیاریم برنامشو نداریم پس خودمون باید کار کنیم
میدونی چقدر از وسایلی که ما داره ازش استفاده کنیم زیادش کپی شدست
دوما خود این بابا کپی زده برای خودش کپی مهم نبوده برای ما مهم شده
اگه سازندش راست میگه مدار انالوگ خودش گفته بود رو بیاره ما از روش کپی بزنیم

جمعه 8 فروردین1393 - 4:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , mnbvcxzaqwsx و 486 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure