انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:32pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با تشکر از جناب گریوانت عزیز..منم با نظر استاد مهدی موافقم نمونه اول این دستگاه اصلا ساخت ایران نیست.قطعات به کار رفته و باکس و....اصلا توبازار ایران گیر نمیاد :-? از همه مهم تر اینکه آی سی tlc24L7که در شارژر این دستگاه استفاده شده تو بازار ایران نیست و اصلا دیتاشیتی ازش تو نت گیر نمیاد :-?

جمعه 8 فروردین1393 - 6:04pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

با سلام.بزار اول یه تست درست درمون از این ام دی ال گرفته بشه بعد بیایم به فکر کپی باشیم.اگه رضاین بخش بود دنگ و دنگ میزاریم یکی اصلشو میگیرم و در اختیار اساتیط میزاریم حالا که یه سری دارنو نمیارن که بدست اقا حمید بدن خوب مشکلی نیست التماس کردنو خواهش کردنو این حرفارو نداره که اصلا ندن میخوایم چیکار اونقدر تعداد زیاد هست که بچه ها بخوان دنگی مبلغی رو بزارن تا یه نمونشو خریداری کنیم اولین نفرشم من ولی باید اول صحت کارش معلوم بشه بعد بعقیه کارها درست میشه خدا شاهده اگه من داشتم بدون هیچ چشم داشتی در اختیار اقا حمید و دیگر مهندسان خوبمون میزاشتم @};- بزار اریانا یه تست دیگه بکیره اول ثبات و عمق زنیش ثابت شه بعد به فکر این ام دی ال میوفتیم.فعلنه که در حد حرفه نمیشه اب ندید شلوارو کند که.

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

جمعه 8 فروردین1393 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رامين جان تست نميخواد
من از روي قسمت ماسفتش ميگم فلزياب قدرتمنديه
شماره ماسفتش هم irfp460n هست
به نظرم اين ساده ترين وبهترين و پرقدرترين سيستميه كه ميشه مهندسي معكوسش كرد
آقاي گريوانت اولا از كجا معلوم كه اين آقا طراح همون طراح اصلي مداره؟ كه فكر ميكنم همين ديجيتالش هم مال شركت خارجي هست
دوما اگه راست ميگه تا حالا كجا بود وچرا فلزيابي كه كل قطعاتش 500 تومان نميشه ميفروشه 14 ميليون
چرا قانون كپي رايت اومد يقه ماها رو گرفت اون هم در اين مملكت كه كپي رايت آزاده وگرنه جنابعالي بايد بابت ويندوزي كه به كامپيوترتون
نصب كرده اين ميبايست كلي دلار به شركت ميكروسافت تقبل ميكردين
آقاي كرمي منتظريم داداش در مورد برداشتن رزين با هوشي جان كه رشته دانشگاهيشون شيمي هست همكاري كنين @};- @};- @};-

جمعه 8 فروردین1393 - 6:55pm
استادیار
استادیار

جناب رامین عزیز.من دو تا باکس تو رزین دارم به همراه مدار آنالوگ که یه نقص کوچولو داره.اگه روشن بشه بدون هیچ هزینه و چشمداشتی در اختیار دوستان قرار میدم.هر چند الان هم با این وضعیت حاضرم به هر جای کره زمین ارسالشون کنم :ymhug:

جمعه 8 فروردین1393 - 7:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب کرمی ممنونم
میگم خیلی مواد رزین داره؟ اون پچه هایی که حلالی میدونن بگن ولی یبار از این ماده هارو من با نوک هویه که حرارت بالا بود میتراشیدم ولی خیلی دقت میخواد بعضیش هم خود بخود کنده میشد ولی فکر کنم بجنس مواد هم بستگی داره

جمعه 8 فروردین1393 - 7:04pm
استادیار
استادیار

خواهش.بله استاد عزیز این مداری که دست منه تقریبا1.5 سانت روش رزین ریختن.با هویه امتحان میکنم اگه جواب داد که عالیه...

جمعه 8 فروردین1393 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب کرمی چی روشن بشه؟

جمعه 8 فروردین1393 - 7:11pm
استادیار
استادیار

من قسمت آنالوگ رو از یه جای دیگه گیر آوردم و قسمت دیجیتال و از یه جای دیگه.دارم سر همشون میکنم که یه دستگاه کامل بشه.الان تو قسمت تغذیه یه مشکل کوچولو داره که روشن نمیشه...دارم سر به سرش میذارم ;)

جمعه 8 فروردین1393 - 7:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم که هیچی ازین فلزیاب نمیدونم تا راهنماییتون کنم کدوم بخش از تغذیه رو نداری ؟ ولتاژ دیجیتال یا متقارن انالوگ؟

جمعه 8 فروردین1393 - 7:21pm
استادیار
استادیار

مهندس دو تا رگولاتور این مدار نیستشون و به نظرم اینا اصلا رگولاتور نیستن :-?

جمعه 8 فروردین1393 - 7:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 657 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure