نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
پشت مدار هم تو رزین هستش.ولی درش میارم
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:01pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: mahdi8877 نوشته است: میگم جناب کرمی پشت فیبر بخش دیجیتال تو رزین که نیست میتونی عکس بذاری ؟ مهندس پشت فیبر هم تو رزینه تقریبا 20 درصدش و به زور پاک کردم اون رگولاتورها هم اصلا تیپ منفی نیستن.چون بنا به دیتا شیت و ساختمان رگولاتورهای منفی ما باید خط مثبتمون روی پایه 1 رگولاتور باشه.تو این مدار اینجور نیست شاید یکیشون رگولاتور مثبت باشه ولی مطمئنم یکی دیگه رگولاتور نیست جناب کرمی بستگی به طراحی مدار داره گاهی بعضی قواعد نسبت به طراحی مدار عوض میشه چون بچه ها بیشتر مدارهای که گراند و شاسی مدار منفی باطری بوده دیدن فکر میکنن در طراحی مدار با گراند وشاسی که مثبت باطری هست یکیه کاری نداره که جناب اریانا مولتی متر رو برداره پروپ مشکی به مثبت باطری و پرو ب قرمز رو به اون 2 نقطه بزنه همه چی مشخص میشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:03pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
zinteredi نوشته است: يكيش فكر كنم ماله ديجيتاله 7905 هست كه از gnd همون صفر ولت براي تغذيه مثبت ميكرو و از منفي 5 ولت براي منفي ميكرو استفاده كرده اونيكي هم 7909 هست براي آفست آيسيها و بغل اونيكي 555 كنار اون دوتا ديود يه ترانزيستور مانندي هست كه رگولاتور 7809 هست كه اون هم براي آيسهاست بخش انالوگ 3 تا ترانزیستور داره که یکیش برای درایو کردن ماسفت هستش و دو تا دیگه امپلی فایر دستگاه هستند که به صورت پوش پول بسته شدن.حالا کدوم ترانزیستور منظورته؟؟؟
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:06pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: رو جای یکیش علامت اختصاری Bنوشته که معمولا برای پل دیود استفاده میشه نه رگولاتور...البته پل دیود با BRنشون میدن كرمي جان در مدارات شاسي تلويزيون اونموقع كه من تعميركاري تلويزيون ميكردم ودوره تعميراتش رو در فني حرفه اي سال 80 گذراندم يادمه يه ولتاژ بوست در تلويزيون داشتيم فكر كنم منظور طراح ازB همونه ولتاژ بوست همون راه انداز صبقه RF هست
آخرین بار توسط zinteredi در جمعه 8 فروردین1393 - 8:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:06pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
mahdi8877 نوشته است: كرمي نوشته است: mahdi8877 نوشته است: میگم جناب کرمی پشت فیبر بخش دیجیتال تو رزین که نیست میتونی عکس بذاری ؟ مهندس پشت فیبر هم تو رزینه تقریبا 20 درصدش و به زور پاک کردم اون رگولاتورها هم اصلا تیپ منفی نیستن.چون بنا به دیتا شیت و ساختمان رگولاتورهای منفی ما باید خط مثبتمون روی پایه 1 رگولاتور باشه.تو این مدار اینجور نیست شاید یکیشون رگولاتور مثبت باشه ولی مطمئنم یکی دیگه رگولاتور نیست جناب کرمی بستگی به طراحی مدار داره گاهی بعضی قواعد نسبت به طراحی مدار عوض میشه چون بچه ها بیشتر مدارهای که گراند و شاسی مدار منفی باطری بوده دیدن فکر میکنن در طراحی مدار با گراند وشاسی که مثبت باطری هست یکیه کاری نداره که جناب اریانا مولتی متر رو برداره پروپ مشکی به مثبت باطری و پرو ب قرمز رو به اون 2 نقطه بزنه همه چی مشخص میشه بله دقیقا منم خواستم از جناب محمود و آریانا خواهش کنم که ولتاژ بگیرن...اگه روشن بشه کارش تمومه
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:08pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
اون 2 تا ترانزیستور به احتمال برای هدفون هستش تا اونجاییکه من تو عکس میبینم و اون 2 تا دیود برای تراکو پاور هست که به همون روگولاتور میره و بخش پالس پشت دیودها هم احتمالا از پالس ماسفت میگیره و پس یکی از روگولاتور ها برای تولید ولتاژ مثبت هست یادت باشه ما همه چی رو داره از عکسی انالیز میکنیم که ناقص هست و معلوم نیست بعضی لاین ها به کجا میرن ناصر جان منظور از ولتاژ بوست همونیکه به یکی از پایه های (های ولتاژ ) میره؟
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:13pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان گويا يواش يواش داره كاره ام دى ال به نتيجه ميرسه انشاالله دوستان كوتاهى نكنند و كمك كنند تا بشه دستگاه هرچند آنالوگ رو ساخت تا دير نشه بنده هم تومنطقه خودم جاهاى خوبى دارم كه يه نقطه زن قوى لازم دارم
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:19pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
mahdi8877 نوشته است: اون 2 تا ترانزیستور به احتمال برای هدفون هستش تا اونجاییکه من تو عکس میبینم و اون 2 تا دیود برای تراکو پاور هست که به همون روگولاتور میره و بخش پالس پشت دیودها هم احتمالا از پالس ماسفت میگیره و پس یکی از روگولاتور ها برای تولید ولتاژ مثبت هست یادت باشه ما همه چی رو داره از عکسی انالیز میکنیم که ناقص هست و معلوم نیست بعضی لاین ها به کجا میرن ناصر جان منظور از ولتاژ بوست همونیکه به یکی از پایه های (های ولتاژ ) میره؟ بله دو تا ترانزیستور برای هدفون هستند و نظر منم اینه یکی از رگولاتورها مثبت میتونه باشه...آقایونی که mdl دارن دو نقطه ای رو که استاد مهدی فرمودند رو ولتاژ گیری کنن چه در حالت بالا اومدن دستگاه و فلزیابی و چه در حالت خاموشی...اصلا هم احتیاج به مشارکت و گرفتن پول و....نیست.دستگاه روشن بشه به انجمن هدیش میکنم
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:25pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
حالا متوجه شدم یکیش روگولاتور نیست و % هم میگم یه ماسفت هست برای خاموش و روشن کردن خود فلزیاب چون کلید خاموش روشن این فلزیاب لحظه ای هست مثل ریسور های دیجیتال خب شما یا ماسفت کانال p باید بزنی یا کانال n باید مشخص شه یکاری میگم بکن همین الان اون دو نقطه رو با فیوز بهم وصل کن یا یک سیم نازک بعد کلید on یا کلید روشن فلزیاب رو بزن حداقل باید بخش دیجیتال و صفحه السی دی راه بیوفته تا بقیشو بگم
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:41pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 8 فروردین1393 - 8:41pm |
|
|
|