انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:32am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آقای کرمی عزیز
اگه میتونید عکس بزارید شاید اینطوری بهتر بشه روش کار کرد.
ممنون
@};-

جمعه 8 فروردین1393 - 11:08pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
جناب کانی ایمیلت و برام بفرست .الان عکس میگیرم برات میفرستم زحمتش و بکش ...چون اینترنت من مزخرفه و نمیتونم نه فایلی دانلود کنم و نه فایلی بذارم :-w :-w :-w

جمعه 8 فروردین1393 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا محمود شما لطف ميكني از مدارت ولتاژگيري كني ؟

جمعه 8 فروردین1393 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر شما اساتید زحمتکش؛ آقا مهدی، آقا ناصر و آقا کرمی. @};- @};- و نهایت تشکر بابت زحماتتان. خسته نباشید عزیزان. مخصوصاً آقا مهدی گل که با ناخوشی احوالش اینطور با انرژی... بندۀ نوعی نزد خودم شرمندتون میشم. @};- @};- انشاء الله که بشه از این دستگاه ساخته بشه و همگی بتونیم به نوعی به اون دسترسی پیدا کنیم. حال یا دسترسی به نقشه ساختش یا خریدن آماده اش با قیمتی مناسب. :)

و امّا خدمت اون دوستان با محبّت ولوتی مسلکی که مدام لغات " ناز ونوز ونیاز و اعتماد و یا همکاری و .... به هر علتی ( شاید بغضی از بنده در جایی دارن) مثل ژنرال و جاوید و.... هر چیز دیگه ای رو با کمال جوانمردی به بنده نسبت دادن عرض کنم که در مورد همکاری اگر جدّیتر ازشما نبودم کمتر هم نبودم. آقایون اصلاً از اول قرار همکاری در مورد ام دی ال چی بوده؟؟؟؟؟؟ ارسال دستگاه؟؟؟ خوب من بیمعرفتم شما دستگاهتونو چرا نمیفرسید؟؟؟ میگید ندارید؟؟؟ اثبات کنید. من مدّعیم شما هم دارید و ازتون طلبکار میشم، هان؟؟؟ حق ندارم؟؟؟ چرا دارم، مثل خودتون. ای دوستان اینا هم ام دی ال دارن. :D

اینجا قرار همکاری در سرمایه گذاری شریکی جهت تهیه دستگاه و مهندسی معکوس و....بوده که 2 بار اینجا مطرح شده و هر بار از اولین نفرات آماده این کار بودم و هستم(خوبه همه چیز در همین تاپیک موجوده) حالا اگر هم بخوام یه چیزی به قول معروف اضافه بر سازمان کمک کنم و دستگاهو (اون هم بعد از کلّی کلنجار با شرکا )حضوری برای همشهریی ببرم اول از همه جای تشکر داره نه طلبکاری،.حضرات لوتی !!

.ژنرال خان؛ باز هم همانگونه دو پهلو و....... شما ییکه اصلاً ندیدم اینجا برای شراکت هیچگونه اعلام آمادگی بکنی( وتازه تونستی مدام این سیستمو تمسخر کردی و منو کوبیدی) حالا چطور صحبت همکاری همکاری میکنی و منو بابت عدم همکاری مؤاخذه میکنی؟؟؟ :-o چه دنیای خوشگلیه!! شده مثل فریاد حقوق بشر از گلوی اوناییکه بشرو تکّه تکّه میکنن. :D

شرکا ی بنده کلّاً ومطلقاً با هر نوع تماس ناشناس مخالف بودن ( مخصوصاً یکی که مطلقاً از انجمنهای اینترنتی متنفره) و بعد از کلّی کلنجار و صحبت واصرار به اونها تونستم راضیشون کنم که با حضور یکی دیگه هر وقت بنا شد، ببریم نزد یک دوستی از این انجمن در تهران. خوب دیگه مال شراکتیه و مشکلات خاص خودش. :( مخصوصاً برای ما که بدتر هم هست و هر قسمت دستگاه دست یکیه و ... و من خودم واقعاً ازین وضع به ستوه اومدم و خسته شدم و میخوام یه دونه برای خودم داشته باشم و با دست باز و فراق خاطر کار کنم و به قولی از این شراکت و مسائل و مشکلات خاص خودش رها بشم. هر سال بنده کلّی مورد خوب را هم به همین دلیل از دست میدم و........عمریکه هی تلف میشه و..... حالا شما هی از معرفت خود و بیمعرفتی محمود بگید.
ازونور هم هرجا تونستم و عکسی داشتم گذاشتم اگرنذاشتم ،نداشتم . فکر کنم اولین عکسهای با کیقیت این قضیه از همون صفحه اول تاپیک (که دستگاه در دسته) تا پشت مدار اصلی و روی مدار دیجیتال رو بنده گذاشتم. اگر از پشتش میداشتم میذاشتم.
چون بنده جدّاً میخوام یه خوبو سالمشو داشته باشم و متأسفانه یا خوشبختانه اولین فردی هم بودم که ام دی ال رو در اینترنت همراه عکسهاش معرّفی کردم. اونوقت با کمال وقاحت خطاب به من گفته میشه که :"... شما که یه عکس خشک و خالی نمیذاری و...." و یا به خودشون حق میدن راجع به شخصیت سایرین اظهار نظر کنن.
حالا دوستان منصف شما جای من بودید چه حالی پیدا میکردید از این همه مرام بعضی خوش مرامها؟ =((

آخرین بار توسط mahmood51 در جمعه 8 فروردین1393 - 11:22pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 8 فروردین1393 - 11:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد کرمی و آقا ناصر عزیز. شبتون به خیر .باور کنید الآن اصلاً امکانش برام نیست. البته تلویحاً علتشو در پست بالا آوردم

جمعه 8 فروردین1393 - 11:19pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
جناب کانی ایمیلت و برام بفرست .الان عکس میگیرم برات میفرستم زحمتش و بکش ...چون اینترنت من مزخرفه و نمیتونم نه فایلی دانلود کنم و نه فایلی بذارم :-w :-w :-w

آقای کرمی خصوصیتونو چک کنید @};-

جمعه 8 فروردین1393 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمود جان الان وقت اين حرفها نيست
آقاي كرمي شما 7905 دارين؟

جمعه 8 فروردین1393 - 11:23pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
نه من 7905 ندارم باید بگردم تو وسایلم....جناب کانی برات ایمیل کردم ;)

جمعه 8 فروردین1393 - 11:26pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آقای محمود عزیز
من از طرف همه از شما معذرت میخوام
خواهشا هر کمکی که ازتون برمیاد دریغ نکنید انشالله هرچه زودتر با کمک اساتید به نتیجه دلخواه میرسیم.
@};-

جمعه 8 فروردین1393 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاي كرمي نترس مدارت نسوخته اگه ميكرو ميسوخت مربع مربع مياورد ;)
مثل اينكه مهدي جان از من ناراحت شدندو رفتند :ymblushing:

آخرین بار توسط zinteredi در جمعه 8 فروردین1393 - 11:36pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 8 فروردین1393 - 11:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , پارسا۲۰۷۰ و 306 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure