نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
ali.m نوشته است: parsi نوشته است: ali.m نوشته است: اما درمورد جوغن ها باید بگم به نظرت با توجه به طول کانال باید قبر تو چند متری اطراف باشه و این که من این طوری فکر میکنم که باید از سمت جوغن بزگ که انتهاش مخروطیه به سمت جوغن کوچیک باید حرکت کنیم و احتمالا ای دوتا قبر از یه خانواده باشن مال اصلی در زیر زمین ما بین صخرها دفن شده و اینکه بهم بگید ایا درست فکر میکنم یه نه میخوام اگه اشتباه میکنم بهم بگید تا گمراه نشم باتشکر از همه دوستان خوبم . سلام هدف در سمت جوغن کوچک میباشد و یک قبر مهم بیشتر نیست ممنونم از راهنمایی که در مورد جوغنها انجام دادید... استاد اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید ماهی یا بجه نهنگ یا سنگواره نهنگ نشانی از دین مسیح بوده توی اون منطقه یه بت خونه گمشده وجود داره که کسی تاحالا نتونسته بیداش کنه نشانه های زیادی هست اونجا مثل شاهین دوسر سنگ بله قبرستونای قدیمی و یه سنگ با شکل مار یه سنگ با حکاکی سرباز که متاسفانه اون دوتای اخری از بین رفتن من فقط حدودشو میدونم که اینم کمکی نمیکنه و یه سنگ جالب قشنگ که مطمعنم تا حالا مشابهش رو ندیدید شب که برگشتم عکسشو میزارم وجالب اینه که چهار جوغن کوچیک به شکل افقی تو دیوارش کار شده که منو به اشتباه انداخته نمیدونم اصلا چه مفهومی دارن سلام به هرحال ما با توجه به چیزی که میبینیم سعی میکنیم نزدیکترین پاسخ به واقعیت رو بدیم و اگر علامت دیگری باشه که ما ندونیم خوب نمیشه نظری داد جوغنها نشانه قبر در نزدیکی هستند البته اگر جوغن باشند ماهی و نهنگ فقط نشانه دین مسیح نبوده بلکه در زمانهای متفاوت و در اقوام متفاوت کاربرد داشته و معمولا در کنار این موارد چشمه یا رودخانه وجود داره و جهت نگاه و دم ماهی مهم میباشد
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 10:04pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
دوستان گرامی سلام سال جدید مبارک نضرتون در یاره این سنگ چیه ما حدودا در 25 متری جلوی اون رفتیم 9 مترپایین بادیدن اثار مختلف و به سنگ چین و سنگ گرانیت خوردیم و بعد به اب خوردیم دیگه نتونستیم کارکنیم به نضرتون به چی میخوره ومن الله التوفیق
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 12:02pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
سنگ اینه دوستان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 12:09pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون استاد عزیز و اما در مورد این سنگ میخواستم نظرتونو بدونم که ایا ترک خوردگی ها طبیعیه و اون جوغن ها یا هر چیزی که هست میتونه مفهومی داشته باشه یا نه البته قبلش بگم که این سنگ در 50 قدمیه بشت سرش سنگیه که این عکس عقاب روش حکاکی شده و در سه قدمیه سنگ عقاب یه چشمه اب وجود داره و در 1000 متر بالا تر چشمه این سنگ پله هستش واسه خودمم جالب کمی عجیبه...
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 1:11pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
هر کاری میکنم عکسام اپلود نمیشه باشه چند ساعت دیگه امتحان میکنم
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 1:19pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان نظرتون در مورد این تل چیه؟
|
جمعه 8 فروردین1393 - 3:11pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان علی الخصوص استاد پارسی عزیز چند روزی رو به کاوش و ردیابی پرداختیم و تجربیات جالبی نصیبمون شد در یک جای مرتفع و بین 2 کوه حالت تپه ای وجود داشت که ردیاب رو شدیدا به خودش متمایل میکرد و همه تستهای طلا و مگنت هم قوی بود عکسی تهیه کردم که ممنون میشم نظرتون رو بگین ضمنا منطقه فوق العاده باستانی هستش و جاهای زیادی هم حفاری شده و مشخصه که بار خارج شده
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
شنبه 9 فروردین1393 - 3:48pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: سلام به همه دوستان علی الخصوص استاد پارسی عزیز چند روزی رو به کاوش و ردیابی پرداختیم و تجربیات جالبی نصیبمون شد در یک جای مرتفع و بین 2 کوه حالت تپه ای وجود داشت که ردیاب رو شدیدا به خودش متمایل میکرد و همه تستهای طلا و مگنت هم قوی بود عکسی تهیه کردم که ممنون میشم نظرتون رو بگین ضمنا منطقه فوق العاده باستانی هستش و جاهای زیادی هم حفاری شده و مشخصه که بار خارج شده اساتید نظری ندارند؟
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 7:01pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
سلام دوستان چرا دیگه من نمیتونم عکس بزارم مشکلی هست که من نمیدونم
|
دوشنبه 10 فروردین1393 - 12:16am |
|
|
Kani
استادیار
|
ali.m نوشته است: سلام دوستان چرا دیگه من نمیتونم عکس بزارم مشکلی هست که من نمیدونم سلام دکمه Browse رو بزن عکستو انتخاب کن. سپس اضاف کردن فایل رو بزن. صبر کن تا بارگذاری شود. پسوند Bmp رو قبول نمیکنه. بیش از 2 مگ رو هم قبول نمیکنه!!!
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 11:46am |
|
|
|