بانهایت شرمندگی ازهمه دوستان بابت این تایپیکهاکه حتی پشیزی هم ارزش نداره
متاسفانه فکرمیکردم که گذرزمان همه چیزروبه فراموشی میسپاره ولی متوجه نبودم که پچ پچ هایی هنوزدرپس پرده درجریانه
وامادرباب الطاف شماجنابmahmood51 که ظاهرابایدتااخرعمرم وامدارشمابمونم
خوشحالم که قبل ازهرچیزبه اشتباه خودت (درارسال پیام خصوصی به شخصی که تجربه کارباایشونوازتایپیک 12رگولاتوره رودارم )پی بردی وصدالبته قضاوت های نابجایی که درموردم غیاباانجام دادی
وخوشحالم که خودت درمقام قضاوت بین خودت ومن دراومدی هرچنداین کارغیرمنطقیه چون هردومون به نوعی درمقام اتهام قرارداریم ونمیتونیم قاضی باشیم ودرمورددیگری قضاوت کنیم امامن فقط به عنوان متهم ازخودم دفاع میکنم چون قول داده بودم اگرمقصرشناخته شدم این سایت روبانهایت شرمندگی ازدوستان ترک کنم
_ نوشتی که مقادیرقطعاتوبرام نوشتی ممنونم اماننوشتی چه قطعاتی کاملش میکنم مقاومتهاودیودهای روی بردوترانزیستورهایی که شمارش پاک نشده بودضمنانگفتی که مقادیربعضی مقاومتها اشتباه بوده وصحیحشوبهت گوشزدکردم خداروشکرکه شماتیکشوبرام مشخص نکرده بودی که اگه این یکی بود ...
_ازعکسهای زیرباکستم ممنونم ولی ایا بااون عکسهامیشه به نتیجه ای دست یافت؟ البته این موردروبایداهل فن به صراحت نظربدن این موضوع ازهمه چیزبرایم جالبتره "برددورویی که عکسی ازنمای بالای بردش ارزش طلایی داره"
_ازبابت پیگیری شمابرای تهیه باکس دیجیتالی هم بسیارممنونم امابهتره به یادت بیاری که ظاهرقضیه این من بودم که به دریافت اون تمایلی نشون ندادم علتشم برات میگم
_یادته روزی گفتم اگه یک فلزیاب سالم mdlخریدی فلزیاب قبلیتوچندبه من میفروشی شمادرجواب گفتی که به شماهدیش میکنم تاحالاشنیدی که میگن "سنگ بزرگ نشونه نزدنه"خوب متاسفانه همون روزبه اعتمادزیادشمابی اعتمادشدم والان وقتی همه چیزرومرورمیکنم میبینم برداشتم اشتباه نبوده البته تحسینتم میکنم به صراحت نمیگی "هیچوقت کلمه ای دروغ نمیگم ویاغلونمیکنم" بلکه حتی دراین تایپیک هم سعی کردی محتاط باشی واینگونه بنویسی"حدالامکان کلمه ای دروغ نگم یا غلوّ نکنم"
فقط یک سوال کوچولوازت میپرسم توکه نیتت برای هدیه فلزیابت ستودنیه ولطفت شامل همه میشه پس چرالطف نکردی این فلزیابوباخودت ببری پیش اساتیدتایک نیم نگاهی بهش بندازن ؟به مغزت زیادفشارنیارجوابشم خودم میگم چون اینجاپای عمل میخوادونه حرف وسخن ازهمه چیزبدتراینه که جدیداچندتاشریک دیگه رودستگاهت مالکیت پیداکردن وراضی به اینکارنیستن بازهم تاکیدمیکنم جدیدااین قضیه اتفاق افتاده و...