zinteredi نوشته است:
ديگه من هيچ چي نميگم شورش رو در مياري
جناب روشيك پورفوسور
همه تو رو ميشناسند افرادي مثل تو مگسانند گرد شيريني
بنظر من آقا محمود حق داره كه اطلاعاتي نزاره چون امثال تورو خوب ميشناسه همون تاپيك خصوصي بشه خوبه البته اگه مهندس حميد تو رو ثبت نام كنه من نيستم ولي اگه ثبت نام نكنه سه برابر سهم معمولي شريك ميشم
چون هيچ وقت دوست ندارم بشينم ساعتها برنامه بنويسم و آخرش جنابعالي صاحب بشين وبه ريش من و مهندس حميد ومهندس مهدي و ساير دوستان فني بخندين
اون مدار آنالوگت هم بخوره توي سرت اگه عرزه داشتي كه براش برنامه مينوشتي والان هم روي اعصاب دوستان راه نميرفتي
اگه من جاي مهندس حميد و آقا مجتبي اينجا موقعيت داشتم مطمعن باش با اردنگي از گوشت ميگرفتم وشوتت ميكردم بي ادب گستاخه دو دره باز
کمی باادب باش بی ادب فقط مواظب باش اون سیگاری که به لوچه ات اویزونه روقورت ندی برای خودت نمیگم هاحیف اون سیگاریکه تو...
این صدای ویزویزی که میادازکجاهست معذرت میخواهم ندیدمت البته بهتره که کمی حواستوجمع کنی چون دردستشویی رویادم رفت که ببندم
ضمنااینقدربه خودت فشارنیارممکنه کاردست خودت بدی وتوی لباست خرابکاری کنی
یک پیشنهادسازنده هم برات دارم اگه نمیخواهی کسی به ریشت بخنده سعی کن موهای روصورتتوهمیشه محوکنی تیغ ریش تراش ویاماشین برای شماحیفه هرچیزی دستت اومداونکاروبکن اگه هم چیزی گیرنیاوردی یکی یکی بکنشون اینجوری هم وقتت پرمیشه وهم کسی به ریشت نمیخنده
گفتی اگه قدرت داشتی منواخراج میکردی ؟همینکه هنوزعین افتاب پرست میتونی رنگ عوض کنی واین گوشه کنارابپلکی بایدخداروشکرکنی راستی توکه خودت انجمن داشتی ومیخواستی بافلزجورقابت کنی نکنه اونجابااون روشی که گفتی محترمانه به بیرون هدایت شدی؟من که فکرنمیکنم؟
تصورم اینه که متاسفانه اینقدررنگ عوض کردی که دیگه اونجاهم قابل شناسایی نیستی پیشنهادم برای ورودبه اونجااینه نام کاربریتوبه"بادهوا" تغییربده ورنگتم به"خال خالیه خالی" اینجوری ساده بنظرمیای شایدبتونی واردبشی
برنامه نویسی هم پیش کشت فقط لطف کن به سوالم جواب بده
یک خازن الکترولیت باپلاریته معکوس به تغذیه مدارفلزیاب وصل شده علتش چیه؟