خواهش میکنم بینا جان.
1- این کار امکانپذیره ولی جالب نیست! علتش هم اینه که نویز خروجی مبدل نسبتا بالاست و هر مدار دقیق و حساسی رو دچار نویز های اضافه میکنه. تنها خوبیش بنظر من اینه که ولتاژ رگوله شده به مدار تغذیه میشه. ضمن اینکه شما برای اون مدار باید خروجی رو روی 12 ولت تنظیم کنین.
2- بنظر من باطری 3.7 ولتی برای این کار باید حداقل 2 آمپر باشه. باطری 1 آمپری خیلی سریع شاید در عرض 2-3 ساعت تخلیه میشه که برای کار فلزیاب مناسب نیست.
3- پیشنهادات خودم رو عرض کردم!
مبدل استفاده نشه بهتره. اگر هم خواستین که میتونین طبق نکاتی که گفتم عمل کنین ببینین نتیجه چی میشه. ولی مطمئنا بخوبی یک باطری 12 ولت معمولی در نمیاد. هم از نظر نویز و هم از نظر تلفات انرژی. تنها خوبیش رگوله بودن ولتاژ هست.
کلا نمیدونم چه اصراریه شما از یک باطری استفاده کنی! ببینید کاری که شما با یک باطری 12 ولت 1 آمپر میتونی بکنی برای انجامش با مبدل ؛ باطری 3.7 ولتی 4 آمپر نیاز داره! یعنی فکر نکنین باطری چون تکی هست بهتره. بلکه به همون نسبت آمپرش هم باید بالاتر باشه که عملا حجم و وزن و حتی هزینه شما با توجه به اضافه شدن مبدل بالاتر هم میره! این اصول تبدیل انرژی هست. حالا شما از هر مبدلی هم استفاده کنی زیاد فرق نمیکنه.