Kani نوشته است:
شما خودتونو کارشناس جا زدید و بنده خداها عکسارو دادن شما تفسیر کنید توش موندید.
حالا میخواید اینجا تفسیرشو بگیرید تحویل بنده خداها بدید؟
قرار بود با یه نفر دیگه بزنید تو کار کارشناسی و حق الزحمه بگیرید چیشد؟
هدفتون از این کارا چیه؟
اون جامتون هم که مشخص بودمال خودتون نبود و حتی مال دوستاتون هم نیست میخواید جواب کارشناسی اون جام رو هم بفهمید بلکه بتونید جواب صاحب جام رو بدید؟
شما که کارشناسی و تفسیر بلد نیستید چرا الکی مردمو سر کار میزارید. حالا هم مجبور شدید بیاید اینجا جوابهاتونو بگیرید.
این امضاتون هم که مشخصه واسه چی میخواید . یه کارشناس خبره میخواید ور دستتون باشه که بتونید جواب بچه هارو بدید.
الکی هم نگید خارج تشریف میبرید و عجله دارید.
اینطوری کسب روزی میکنید شما؟
بس کنید بابا.
دوست عزيز لطفا اول سوال بفرمائيد بعد جاااار بزنيد ..
حركت شما فوق العاده زشت و دور از انسانيته... اين كارتون باعث ميشه چهار نفر كه بنده رو نميشناسن فكرايي بكنن ... بنده بميرم از اين راه پول نميخورم ... اونايي هم كه منو از نزديك ديدن منو متوجه شدن كه چه شخصيتي دارم و دستم تو جيبه خودمه
قرار بود بزنم تو كار كارشناسي و حق الزحمه بگيرم ؟؟!!!!!
تف و لعنت به اون كسي كه بخواد از اين راه پول در بياره ..
بنده همكار اقاي باقري بودم.. و طراح سايت itsoit . تقريبا 2 ساله پيش.. خيلي ها هم منو ميشناسن ... اون اشغال عوضي بنده رو پس زد و من مجبور شدم دو سال بكشم كنار ...
اون زمان ايميل هاي بسياري به بنده ارسال ميشد اگر ميخواستم كاري انجام بدم ميتونستم همون موقع 1000 نفرو بچاپونمو به بهونه كتاب فروختن و سي دي فروختن كه خيلي از اين راه پول پارو كردن همرو تلكه كنم...
دقيقا 1600 مورد مكان و اجناس بيرون كشيده شده تو پايگاه داده من بود كه همشون از خداشون بود من چراغ سبز نشون بدم و همشونم مقابلم بودن و ميتونستم هر كاري بكنم... اما كل پايگاه داده رو پاك كردم..
همون موقع هم همه ميدونستن كه تصاويري كه به من ميرسه من به دست باقري ميدم تا نظرشو بده و در كل سايت هم گفته بودم كه بنده ديزاينر سايت هستم..
الان بعد مدت هاي پيجمو باز كردم ديدم چند نفر از بچه ها هنوز جوابشون مونده و خواهش كرده بودن ..منم بهشون گفتم عكسارو به كارشناس نشون ميدم جوابو ميدم خدمتتون..
برخي هم من هم گفته بودن خواهشا اگه كسي رو ميشناسم كه كارشناس خبرست و ميتونه واقعا كار را بندازه رو با خودتان بياوريد تا بتونيم كار كنيم. همه هم منو ميشناسن
خيلي از اين افراد هم دوستان صميمي بنده هستند.
برخي مكان ها هم شخصا براي خود بنده است .. خواستي پاشو بيا ببرمت ...
ما خوشهال ميشيم دعوتتون كنيم با ما بياين كانادا.. باعث افتخار ماست دوستان منت بر سر بگذارن تشريف بيارن...
خارج از كشور بودن هم اين دور و زمينه كار سختي نيست.. دليلي نميبينم بخوام چيزي سر هم كنم..
بنده خدا اگه من بخوام خودمو كارشناس جا بزنم بعد يه كارشناس ديگه رو ببرم سر مال كه حيصيتم بر باد ميره...
بنده نيازي هم پول در اوردن از اين راه ندارم و بيشتر تفريح بندست ..حالا چيزي هم در اومد كه بسيار عالي ... در نيومدم فداي سرم.. خدارو شاكرم دستم به دهنم ميرسه
نميدونم يسري ها دشمنيشون با بنده چيه..
من راهو خودمو ميرم كاري هم ندارم كي پشت سرم چي ميگه...
كافر همه را به خويش خود پندارد.
اميدوارم همه دوستان به خواستشون برسن..
در پناه حق ... موفق باشيد ...