انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 9:12pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون هادی و رضای عزیز.
هادی جان تبریک میگم ؛ فکر کنم سکه ای که گذاشتین زیاد مشخص نیست چی هست؟ یه عکس واضح تر میگرفتین :D
رضا جان به شما هم تبریک میگم :ymapplause:

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 1:08am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی خوشحال شدم هادی جان که موفق شدین هرکی به این حد برسه یعنی واقعا استاد شده که تونسته همچین چیز کوچیکی رو با ردیاب نقطه کنه افرین دوستان یاد بگیرین یک هفته دستگاه رو گرفته :D
ضمنا رضا جان به شما هم تبریک میگم بخاطر این موفقیتتون فقط اینو میتونم بگم که اگه قراره دستگاهای شرکتی خارجی چه ایرانی به هدف بزنن که مجوز فروش بهشون نمیدن :D اکثرا دستگاهای پیشترفته گرانقیمت همین خطاها رو دارند یک و نیم متر بعضی ها دو مترونیم حالا این بار تو عمق بیشتر باشه خطا همینطور میره بالاتر شما نمیدونین چی گرفتین :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 1:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون حمید جان
والله من که رو قرکانس بریس پیداش کردم.چیز اصلا باارزشی نیست ولی حوب برا من باارزشه.
فرذا با دوربین زوم میکنم از نزذیک میگیرم

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 1:14am
مدیر کل
مدیر کل

جالبه هادی جان بازم تبریک میگم. پس اگر روی فرکانس برنز بوده باشه قطعا سکه مفرغی هست!

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

.سلام به همگی
خسته نباشی میگم به همه دوستانی که زحمت میکش تست می کنن و نتایج رو به اشتراک میزارن :ymapplause:
با اینکه کلی مطالب تاپیک های مختلف انجمن رو مطالعه کردم، مطالب مفیدی در مورد نقطه زنی متوجه شدم، هرچند باید تو عمل تمرین و تست کنم ولی باز هنوز سوالای ابتدایی واسه من بی جواب مونده
مثلا فاصله دستها از همدیگه باس چقدر باشد؟
فاصله کم یا زیاد اونا، تو دقت ردیابی چقدر تاثیر گذاره؟
یا اینکه ایا دسته های انتنها باید کاملا عمود باشن نسبت به زمین؟
یا در واقع زاویه مناسب بین انتن ها و خط عمودی چقدر باید باشه آیا باید 90 درجه باشه یا کمتر؟
یا این سوال که ارتفاع انتنها از زمین باید یکسان باشه؟
اگه یکسان باشه به هم دیگه برخورد نمی کنند؟
اگه باید اختلاف داشته باشن، چقدر باید باشه؟ کدوم یکی بالاتر و کدوم یکی پایین تر؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 1:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

بسیار سپاس و تقدیر مهندس حمید
بنده از بحثها و بیانات علمی که در مورد عملکرد این ردیاب میفرمائید خیلی لذت برده و از شما سپاسگذارم ، چون هرچه شناخت ما از ریز نکات عملکرد سیستم بیشتر بشه در اپراتوری بهتر کمک شایانی خواهد بود و مطالبی که شما فرمایش میکنید بسیار مفید بوده ، سپاسگذارم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 7:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
lrl نوشته است:
ممنون حمید جان
والله من که رو قرکانس بریس پیداش کردم.چیز اصلا باارزشی نیست ولی حوب برا من باارزشه.
فرذا با دوربین زوم میکنم از نزذیک میگیرم

باسلام

دوست عزیز تبریک میگم . این سکه را دقیقا در چه عمقی پیدا کردید؟ از چه فاصله ای ردیاب اونو گرفت و اگه ممکنه بگید تنظیمات
دستگاه روی چی بوده منظورم ولوم هستش.

ممنون :ymapplause:

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 10:22am
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرین آقا هادی
زحمت بکش کمی تشریح کن از نحوۀ عملکرد و بدست آوردن اون سکه تا برای همه مفید باشه ، سپاس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 10:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
یه تعداد از اینا حدودا تو عمق50سانتی بود.
من البته واسه تمرین رفته بودم ولی خوب شد دیگه البته 1000تومنم نمی ارزه دونه ای :D
من تو حالت وایرلس تمرین میکردم .اول گذاشتم رو گلد .انتنها تقریبا بی حرکت بودن.تا اینکه طلای خودم رو گذاشتم که به طرف اونا چرخید.(5تا سکه بهار ازادی بود)
در ضمن رو ولوم 3 کار میکردم با توجه به محیط بسته ای که توش بودم.1500متر مربع بود.
رو سیلورم به طرف تعدادی انگشتر نقره رفت که خودم داشتم.
ولی رو بریس انتن سمت چپیم به راست رکت کرد به همین خاطر من سمت چپم رو حذف کردم.باز تو وسط قسمت باقی مونده با ولوم روی 2 انتن زدم بازم مساحتی رو حذف کردم .اینکارو ادامه دادم و با ولوم 1 و بعدا تقریبا روی هدف رو زدم.یه 20 سانتی فرق داشت با نقطه ای که من مشون دادم.که فکر کنم طبیعیه.ولی 20 سانت چیزی نیست چون به هر خال شما قطر 1 متر رو حفاری خواهید کرد.
دوستان انتنها به نظرم خیلی چیزا واسه گفتن دارن.مثلا وقتی از هدف دورتر بودم سرعت حرکت انتها خیلی سریع بود.واگر با همون ولوم ثابت به هدف نزدیکتر میشید سرعت حرکت کندتر میشه.مگر ولوم رو به صورت معقول کم کنید.
مثلا من تو فاصله حدود 20 متری انتنهام با ولوم 1 انتنها به سمت هدف نرفتند.به همین خاطر میگم کا با ولوم مهمه.
در ضمن من واسه مفرغ تست حذف خطا هم انجام ندادم چون نداشتم اصلا.
آها یکیم اینکه احتمالا وقتی هدف درست پشت شما یا درست جلوی شماست(انتنها عمود بر خود هدفن .نه خطی که از هدف میگذره)انتنها حرکت نمی کننوباید تغییر وضعیت بدید.
یکیم وقتی دوتا هدف با وزن برابر در دوطرف شما هستن.دوتا سکه امامی یه طرف 2 تا طرف دیگه.انتنها گیج میزننودر این حالت با تغییر وضعیت و کم و زیاد کردن ولوم وضعیت رو اصلاح کنید
خلاصه چیزایی بود که من دستگیرم شد شاید اشتباه باشن به هر حال انجام وظیفه کردم.
مخلصم

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 1:12pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: آذربایجان دیاری
از اساتید محترم سوالاتی هست که تو ذهنمه و یک به یک میپرسم:
1-آیا برای استفاده از این ردیاب مثل قواعدی که در ردیابی هست و نسبت به یون خارج شده از زمین باید رو به شرق یا غرب بایستیم یا فرق نمیکنه که ردیابی رو از کجای منقه شروع کنیم؟؟؟
2-ایا وقتی ما بر فرض مثال هدفی داشته باشیم و پشت به هدف ایستاده باشیم انتن ها از هم بحالت عدد 7 فارسی باز می شوند و عکس العمل نشان می دهند؟؟
3-بنظر شما آیا ردیابی با حالت با سیم خوب نیست؟؟چون که در حالت بیسیم گیرنده ها بنظر خودم که چون هیچ چیزی درش بکار نرفته درست کار نمیکنه البته این نظر شخصی بنده است به اساتید محترم جسارت نشود
4-چکار کنیم که نیروی تلقین به نفس در عملکرد آنت ها تاثیر نگذارند؟؟
5-اون چیزی که قبلا فرمودید برای تست خطا از هر فلز کنارمون داشته باشیم دقیقا بفرمایید ریز نکاتشو که چند گرم باشه و اگه نوع سکه قدیمی از اون جنس باشه خوبه بنظرتون؟؟؟مثلا سکه مفرغی یا سکه نقره که نوده؟
6-ایا در اتاقکی که دفینه ای وجود داشته باشه دستاه باید روی گلد 1 یا 2 یا حفره باشه که همون اتاقکو بگیره؟؟؟
7-ایا طرز نگه داشتن دسته ها بنظرتون دستها بکمر چسبیده باشه بهتره یا چسبیده نباشه؟؟؟
8-آیا عملکرد دسته ها بصورت موازی بهتر جواب خواهد داد یا یکی از اون یکی دستع دیگه بالاتر باشه؟؟؟حدود 10 سانت
9-لطفا تست ولوم رو یکبار دیگر توضیح بفرمایید
خیلی ممنونم

الم یعلم بان الله یری

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 2:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 50 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure