نویسنده |
پیغام |
بلبلی
|
البته من این مکان رو ب گفته فردی ک میگفت سند داره و در سند امده که فلان منطقه رودخانه دارد در کنار رودخانه قلعه ای هست وفقط همین رو ب من گفت ک ما خیلی گشتیم پیدا نکردیم.چون در اون منطقه 6 تا رودخانه وجود داره .اینا نتونستن پیدا کنن.و ب من گفتن اگه پیدا کردی خبر کن.حالا اون فرد ب خارج کشور رفته و من این محل رو پیدا کردم.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 10:43pm |
|
|
david45
|
بلبلی نوشته است: david45 جان از نظرت ممنونم .ما میخوایم بدونیم ک ایا این سنگ نشونه هست یه نه.من از اون تپه هم ک تو نقشه ای که کشیدم اسم بردم و نشون دادم ک در سمت جنوب ب فاصله 50 متری تخته سنگهایی ک روشون جوغن هست و همین جور سنگ چینها عکساشونو میذارم.بعد عرض کنم که در شعاع 5 کیلو متری قبرهای گبری زیادی وجود دارند.در همون حوالی قنات هم وجود دارد.اگه همه اینا علامت باشند دستگاهای پیشرفته میبریم.حالا ب نظر شما اینا میتونن علامت باشن. با سلام برادر عزیز،این سنگ چین ها احتمال اینکه قبری باشه زیاده ولی اگه در دامنه بود احتمالش خیلی کم میشه.ولی اگه درکف یا بالای بلندی بود اعتبار کار زیاد میشه و اگه ردیاب خوب دارید دستگاه بزنید تا مطمین بشید که کدام قبر داره یکیشو دست به کار بشید ولی مواظب باشید منطقه تونو الکی لوس و خراب نکنید.در مورد قبرهای گبری تان اصولا قبرها در کنار محل سکونت میباشند یا اینکه رهگذری هستند و اون قبرها که فاصله شون با این محل 5کیلومتره ربطی به این محل نداره . جوغن موغن را کار نداشته باش یکی از سنگ چین ها را تا سه متر برو پایین ،بود نوش جونت و بقیه ش را هم همین جور، نبود مابقیشو بی خیال شو. در پناه حق
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 10:49pm |
|
|
بلبلی
|
دوستان و اساتید محترم .باید ذکر کنم ک این محل رو ما ی مساحت 100 متری حساب کنیم ب غیر از اون تپه کوچک 3 تا دیگه تپه دیگر هست و دو مکان دیگر ک سنگ چین شده.ب نظر شما این محل مکان مهمی قبلا نبوده؟..و اینکه در کنار اون تخته سنگ کشیده ک طولش ب 6 متر هم میرسه و در رویش دو سنگ گرد قرار دارد کنار هایش سوراخ های زیادی هست ک من در انجا دو عدد مار هم دیدم .اگر اینا علائم هست ما دستگاهای پیشرفته میبریم..ممنون از نظراتتون.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 10:58pm |
|
|
بلبلی
|
دیوید جان ممنون.سنگچینها در کف هستند در 15 متریش رودخانه قرار دارد ک خشک شده و در انجا میشه گفت تل تپه های ک ارتفاعشون ب 2.5 متر میرسه هست.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:01pm |
|
|
david45
|
بلبلی نوشته است: البته من این مکان رو ب گفته فردی ک میگفت سند داره و در سند امده که فلان منطقه رودخانه دارد در کنار رودخانه قلعه ای هست وفقط همین رو ب من گفت ک ما خیلی گشتیم پیدا نکردیم.چون در اون منطقه 6 تا رودخانه وجود داره .اینا نتونستن پیدا کنن.و ب من گفتن اگه پیدا کردی خبر کن.حالا اون فرد ب خارج کشور رفته و من این محل رو پیدا کردم. با سلام دوست عزیز اصولا کنار رودخانه ها قبرها بیشتر هستند.چون محل سکونت هم به رودخونه نزدیک هستش.اینو توی زندگیت یادت باشه (زندگی حفاری!)کسی گفت سند دارم یا فلان جا....زیاد به حرفش گوش نکن چون اگه داشته باشه حتما خودش میره دنبالش یا اینکه نتونست بیاد مشخصات کاملشو میده ،با کلی گویی نمیشه رفت مال درآورد . بازم میگم سند کامل و دستگاه خوب و تیم !خوب هم داشته باشی آخرش بازم کارت لنگه چه برسه بگند :فلان جایی رودخونه ایی با یه قلعه داره ... خوب بقیه ش؟ در پناه حق
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:03pm |
|
|
بلبلی
|
دیوید جان خیلی ممنون از توصیه هاتتشکر. اون شخصی ک سند رو ب من گفت از دوستان بسیار نزدیکم بودند. و اینکه کامل سند رو برام شرح دادن .ک در سند امده سر مال و سفید خونه .ما دنبال سفید خونه هستیم و حاضریم تا یک میلیارد هم براش خرج کنیم
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:09pm |
|
|
david45
|
بلبلی نوشته است: دیوید جان خیلی ممنون از توصیه هاتتشکر. اون شخصی ک سند رو ب من گفت از دوستان بسیار نزدیکم بودند. و اینکه کامل سند رو برام شرح دادن .ک در سند امده سر مال و سفید خونه .ما دنبال سفید خونه هستیم و حاضریم تا یک میلیارد هم براش خرج کنیم پیام خصوصیتو فعال کن تا مطلبی بهت بگم. دوستت سند را نشانت داد ؟ نگفت با چه خطیه ؟ یا برای چه دوره اییه؟
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:15pm |
|
|
بلبلی
|
فعال کردم
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 11:45pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
سلام دوستان اگه در یه زمین کشاورزی تکه سفال و کوزه شکسته زیاد باشه نشانه چی میتونه باشه... این جور چیزا میتونه نشانه بار در اون زمین باشه ( دلیل وجود این تکه کوزه ها چی میتونه باشه؟؟؟؟؟)
|
چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 9:25am |
|
|
بلبلی
|
اساتید خواهشا نظرشونو راجب ای نقشه بیان کنن.عکس سنگها رو قبلا گذاشتم.ایا میتونه علامت باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 4:30pm |
|
|
|