نویسنده |
پیغام |
ahmad_treasure
|
دوستان یه سوال،میشه یه)آنتن رو مثبت و یکی دیگه منفی درست کنیم،اگر اینکارو انجام بدیم چه تاثیری میزاره توی ردیابی؟؟
روزی ده دقیقه بخندید،تحول عظیمی رخ میده
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 6:08am |
|
|
ahmad_treasure
|
Ali.m راجع به این اختراعت بیشتر توضیح بده،یعنی چی مغناطیسی جیوه ای؟
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 6:12am |
|
|
lrl
کاربر حرفه ای
|
علی جان عکستون یکه میش نیفتاده.میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟البته بدنه موتور الکتریکی معلومه.احتمالا از آهنرباهای داخلش بهره میبرید. لطفا درموردنحوه دقیق ساختش و دقت وکاراییش بیشتر توضیح بدید.ممنون میشم
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:12pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
خب دوستان باید بگم که یه جور نقطه زنه هر چیزی که بهش خوراک بدی همونو براتون پیدا میکنه از اون جایی که از شاقولای معمولی نتیجه نگرفتم تصمیم گرفتم کلا طراحیشو عوض کنم هم تو وزن هم تو اندازه شاقول یه بدنه ساختم که درش از زیر بسته بشه این جوری همه جیوه رو درش قرار میگیره نمیدونم چرا این جوری که ساختم تازه حرکت کرد موتور های الکتیریکی هم خودشون بخاطر میدان مغناطیسی داخلشون خاصیت نقطه زنی و پیدا کردن فضای خالی داخل زمینو دارن البته باکمی تغیرات یه جورایی هرچی خوراک به اونا میدی دنبال مشابهش میگردن مثلا یه انگشتر نقره بهش خوراک دادم تو فاصله ده متری به راحتی حرکت میکرد واسه سه تا انگشتر نقره نم دیدم خوب چیزیه سرعتشم بدک نیست امدم نصبش کردم سر شاقول جیوه ای تنبل خودم این جوری یه جورای بهتر از قبل کار میکردن...
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 11:29pm |
|
|
ahmad_treasure
|
Ali.m انگار شما دوست نداری درست توضیح بدی،اوکی دمت گرم
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 6:33am |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
ahmad_treasure نوشته است: Ali.m انگار شما دوست نداری درست توضیح بدی،اوکی دمت گرم نه دوست عزیز چرا نخوام توضیح بدم چیزی که درست کردم کاملا مشخصه دوستانی که با شاقول سر کار دارن میدونن این چه شما بگو کجاش برات ابهام داره یا متوجه نمیشی تا براتون توضیح بدم اینم بگم که ساخت این جور دستگاهای جیوه ای یا خوراکی یا مغناطیسی رو به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم من فقط واسه کسب تجربه ساختم تست کردم بدک نبود ولی اینا ابزار یه گنج پزوه حرفه ای نیست فقط واسه سرگرمی کسب تجربه من ازشون استفاده میکنم به هر حال اگه بازم علاقه مند بودی به ساختش بگو تا چند مدل دیگه هم برات بزارم
|
یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:48pm |
|
|
hamid hz
|
سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز من انتن ها رو ساختم انتن ها از جنس برنج و دسته ها مسی ولی کار نمیکنه میخواستم اگه زحمتی برای دوستان نیست روش کار با نرم افزار رو توضیح بدید کجاباید فرکانس بدم و کدام کلید رو باید بزنم
|
پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 5:42pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
hamid hz نوشته است: سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز من انتن ها رو ساختم انتن ها از جنس برنج و دسته ها مسی ولی کار نمیکنه میخواستم اگه زحمتی برای دوستان نیست روش کار با نرم افزار رو توضیح بدید کجاباید فرکانس بدم و کدام کلید رو باید بزنم سلام دوست عزیز کار کردن با این برنامه خیلی سادست اول شکل موج انتخاب میکنی بعد فرکانس مورد نظرتو میدی بعدشم استارت میکنی
|
پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 7:39pm |
|
|
محمدترک
|
سلام دوستان عزیز می خواستم بدونم آنتن ها باید با دسته در تماس باشه یا اینکه باید عایقی بین اینا باشه؟ در ضمن از کجا بفهمیم آنتن مثبت و منفی کدومه و جنس مجموعه از چه فلزی باید باشه؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:31am |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
محمدترک نوشته است: سلام دوستان عزیز می خواستم بدونم آنتن ها باید با دسته در تماس باشه یا اینکه باید عایقی بین اینا باشه؟ در ضمن از کجا بفهمیم آنتن مثبت و منفی کدومه و جنس مجموعه از چه فلزی باید باشه؟ ممنون میشم اگه جواب بدید سلام محمدعزیز به فلز جو خوش امدید واسه جواب دادن به تمامی سولاتت بهتره که به اینجا یه سری بزنی viewtopic.php?f=10&t=357
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 2:29pm |
|
|
|