tehrani39111355 نوشته است:
دیوید عزیز سلام
به نکات خوبی اشاره میکنی.
اگه ازعلاءم زیر زمین هم تجربه ای داری ،مشتاقیم که بشنویم.
متشکر
با سلام
دوست گرامی،کار دفینه و درآوردن اون ،کار سنگین و با برنامه هستش.راستش من کوچک شما و دیگر اساتید این سایتم ،تقریبا بیشتر ایران رفته ام و مخصوصا مازندران گرگان همدان آذربایجان ها! و دیگر استانها. تجربیات فراوانی بدست آوردم اینجا هم که دخالت میکنم و جوابی برای سوالی میدم برای اینه که کسی الکی گمراه نشه و مسیری که ما رفتیم نره.شاید هزاران شخص در راه این دیده ام که دارند مسیر را اشتباه میرند و آخرت و عاقبت کار دفینه یابی ،فاز پروندن یا قاط زدنه چون نزدیکش هستی ولی بهش نمیرسی...میای با یه برنامه که شامل نسخه اصل،دستگاه خوب و تیم خوب هست شروع به کارمی کنی ،ولی آخر سر با یه بی نظمی و بی دقتی ویا کار پیش بینی نشده تمام زحمات از بین میره.من توی این دو سال از اهل فن ، خبره و آگاه ترکیه ای و تاجیک (بدون پیشوند استاد !!!!)بهره بردم چند وقته فهمیدم که قبلا داشتم مسیر را اشتباه میرفتم تقریبا تمام دارایی و ثروتمو از دست دادم داشتم دیوانه میشدم که با علمش آشنا شدم و این تمام کار را برام جبران کرد.تجربیات زیادی از این کار دارم البته هزینه شو پرداختم (عمر و زندگیمو)با کار کردن در هر استان و شهری آشنام و خصوصیات مردمان هر شهری را میدونم.به دوستی میگی بابا با چهار تا جوغن،علامت یا نشانه نمیشه مال در آورد چون باید موارد گفته شده بالا را حتما انجام بدی وگرنه 99%بهش نمیرسی.
ان شاالله به مرور زمان تجربیاتمو حتما در اختیار دوستان خواهم گذاشت چون زکات علم ،یاد دادنه و نجات مسلمانی ، نجات یه جامعه هستش.
در آخر یه مورد کوچیک بگم ،در مکانی شروع به کار شد در حین کار همه موارد بود (دستگاه،علامت نشانه آثار...)شش ماه صرف شد و خیلی هزینه،در آخر فهمیده شد که باید با یه پیچ گوشتی یه یکه خشت کنده میشد و 20سانت اون ور تر راه بوده (چون نسه نبود)...در آخر چون جا لوس شد ریختند و بردند....!
در پناه حق