نویسنده |
پیغام |
HAMID.P
کاربر فعال
|
amir92 نوشته است: دوستان هر کسی با این مورد برخورد کرده یا نظری داره ممنون میشم عکس یکیش که یه پنجه حیوان هست که تقریبا توی 30 سانت در 30 سانت جا میشه و دیگری سنگ بزرگی هست که یه ضربدر روی آن هست که چون از جاش یه غلت خورده به این شکل دیده میشود(ممکنه بعلاوه بعلاوه هم باشه. لازم به ذکر هست که نوک پنجه روبروی همین ضربدر روی سنگ هست با حدود 2متر فاصله. وهمونطور که مشخصه توی یه سنگ چین هست این پنجه. کف ش هم یه ضربدر هست که مشخص هست. امیر جان من با یه مورد تقریبا شبیه به این حدود 10 سال پیش برخوردم که البته ضربدر نداشت ولی یه پنجه گرگ بود که مثل همین شکل شما 3 تا انگشت داشت و به این شکل بود که خود سنگ رو توی ساروج قرار داده بودن و با کلی مشقت اون سنگ کنار کشیده شد و حدود 70 سانتی متر ساروج رو کنده شدو بعدش چاهی رو که توش از خاک پر شده بود و سنگ چین بود اطرافش خالی شد (9 متر) و بعدش ته چاه یه محفظه اتاق شکل باز شد که اون هم سنگ چین بود و ... شاید در این مورد هم شما باید زیر خود سنگ ضربدر رو کاوش کنین . امیدوارم حداقل کمکی کرده باشم
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 4:15pm |
|
|
فرخ
|
درود بر اساتیدودوستان عزیز... در بالای چشمه ای بر روی تپه...... سنگی هست که 4 جوغن روش ایجاد شده که عرض تاقریبی بین 17 تا 20 سانت است و عمقها به ترتیب 22.17.12.8. لطفا در مورد اینکه اصلا این نشانه ی دفینه هست یا خیر و مسیر یا نشانه ی بعدی چی میتونه باشه راهنمایی کنید. ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 6 خرداد1393 - 12:05am |
|
|
فرخ
|
البته اینم بگم که سنگ به هیچ وجه قابل جابجایی نیست و اطرافش هم پر از سنگ های ریز و درشته که خیلی گمراه کنندس. لطفا راهنمایی بفرمایید....
|
چهارشنبه 6 خرداد1393 - 12:13am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
amir92 نوشته است: دوستان هر کسی با این مورد برخورد کرده یا نظری داره ممنون میشم عکس یکیش که یه پنجه حیوان هست که تقریبا توی 30 سانت در 30 سانت جا میشه و دیگری سنگ بزرگی هست که یه ضربدر روی آن هست که چون از جاش یه غلت خورده به این شکل دیده میشود(ممکنه بعلاوه بعلاوه هم باشه. لازم به ذکر هست که نوک پنجه روبروی همین ضربدر روی سنگ هست با حدود 2متر فاصله. وهمونطور که مشخصه توی یه سنگ چین هست این پنجه. کف ش هم یه ضربدر هست که مشخص هست. سلام ذوست عزیز پنجت درسته اما سنگی که میگی بعلاوه هست نه
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 6 خرداد1393 - 12:38am |
|
|
gholighezi
|
سلام به همگی ، من نمی تونم عکسامو up loud کنم . چجوری باید اینکارو کنم ؟
|
چهارشنبه 6 خرداد1393 - 1:18am |
|
|
بلبلی
|
ایا این میتونه لاک پشت باشه.البته به نظر خودم که سنگه لاکپشته.کنارش رودخونه فصلیه. اساتید و دوستان نظرشونو بگن. اگه هست باید دنبال علامت دیگه باشم؟
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:42pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
بلبلی نوشته است: ایا این میتونه لاک پشت باشه.البته به نظر خودم که سنگه لاکپشته.کنارش رودخونه فصلیه. اساتید و دوستان نظرشونو بگن. اگه هست باید دنبال علامت دیگه باشم؟ دوست عزیز لاکپشتی وجود نداره.
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:24pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
بلبلی نوشته است: ایا این میتونه لاک پشت باشه.البته به نظر خودم که سنگه لاکپشته.کنارش رودخونه فصلیه. اساتید و دوستان نظرشونو بگن. اگه هست باید دنبال علامت دیگه باشم؟ سلام دوست عزیز این سنگ به هیچ وجه لاک پشت نیست متاسفانه شتر هم نمیشه بهش گفت گرچه اندک شباهتی داره
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:54pm |
|
|
بلبلی
|
خیلی ممنون دوستان.متشکرم.
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:23pm |
|
|
بلبلی
|
دوستان و اساتید یادم رفت بگم که این سنگ شبیه به لاک پشت دو تا جوغن هم داره 1-محل دو جوغن کنار هم 2- تصویر دو بز دیده میشود که تصاویرشونو میذارم
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:37pm |
|
|
|