نویسنده |
پیغام |
tetrus09
کاربر فعال
|
اساتید آنلاین لطفا کمک کنید
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
شنبه 17 خرداد1393 - 7:58pm |
|
|
salamon545
کاربر فعال
|
با سلام و تشکر به خاطر زحماتتون من تازه با این انجمن آشنا شدم و زیاد با روال آشنا نیستم.. راستش در یک حفاری ،بعد از بلند کردن یک سنگ خاص،،با کمی حفاری به سمت پایین،به یک سنگ بیضی شکل بزرگ برخورد کردیم،،به طوری که مجبور شدیم با تراکتور سنگ رو خارج کنیم،،بعد از اون یک فضای کوچک ایجاد شد و در آن یک کوزه سفالی بدون دسته که برعکس تعبیه شده بود پیدا شد،(بدون دسته). بعد از برداشتن کوزه ،زیر اون یک عدد دستبند بدون نقش پیداش که ظاهرآ از طلای سفید هست..زیرش هم کمی خاک نرم هست..بعد از حفاری زیر کوزه حدود 40 سانتیمتر،، بهیک دوراهی به طرفین برخورد کردیم که قطرشون حدود 20 سانت است... ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که باید به سمت پایین بریم؟ یا حفره ها رو دنبال کنیم؟
|
شنبه 17 خرداد1393 - 8:15pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
دوستان نظرتون در مورد این سنگ که ازش فیلم گرفتم چیه!!!فیلم پیوست شده است.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
شنبه 17 خرداد1393 - 8:37pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
|
شنبه 17 خرداد1393 - 8:39pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
استاد تهرانی عزیز و بقیه دوستان منتظر جوابهای ما هستم با تشکر
|
شنبه 17 خرداد1393 - 9:03pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
hitman-666 نوشته است: استاد تهرانی عزیز و بقیه دوستان منتظر جوابهای ما هستم با تشکر این تونل ها بیشتر در منطقه آذربایجان مرسوم بوده (از نوع ساختارش ) و یکی از کاربردهایی که من دیدم اینه که بیشترین کار بردشون در زمان های جنگ بوده که از داخل قلعه حاکم منطقه به بیرون راه داشتن و اون قدر پیچیده هستن که به جز افراد حکومتی اگه کس دیگه ای وارد میشد توشون گم میشد و اینطوری از دشمنان در امان می موندن و فقط به یک جا ختم نمی شدن بلکه گاهی در شهر های بزرگ تا ده ها خروجی واسشون تعبیه میشده . و یه مورد که من خودم ندیدم ولی از برخی اساتید شنیدم اینه که این تونل ها به آب انبار و سردابه بزرگ شهر هم منتهی میشه . در کل به نظر من واسه کار کردن ارزششو داره و میشه ازش نتیجه گرفت
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
شنبه 17 خرداد1393 - 11:09pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
HAMID.P نوشته است: hitman-666 نوشته است: استاد تهرانی عزیز و بقیه دوستان منتظر جوابهای ما هستم با تشکر این تونل ها بیشتر در منطقه آذربایجان مرسوم بوده (از نوع ساختارش ) و یکی از کاربردهایی که من دیدم اینه که بیشترین کار بردشون در زمان های جنگ بوده که از داخل قلعه حاکم منطقه به بیرون راه داشتن و اون قدر پیچیده هستن که به جز افراد حکومتی اگه کس دیگه ای وارد میشد توشون گم میشد و اینطوری از دشمنان در امان می موندن و فقط به یک جا ختم نمی شدن بلکه گاهی در شهر های بزرگ تا ده ها خروجی واسشون تعبیه میشده . و یه مورد که من خودم ندیدم ولی از برخی اساتید شنیدم اینه که این تونل ها به آب انبار و سردابه بزرگ شهر هم منتهی میشه . در کل به نظر من واسه کار کردن ارزششو داره و میشه ازش نتیجه گرفت دیگه یه اشتباهی کردم شما اعلامیه نکنید بچسبونید ب دیوار
|
یکشنبه 17 خرداد1393 - 12:03am |
|
|
w2007
|
دوستان نظرتون در رابطه با این عکس چیه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 4:26am |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
در این تالار فلزجو..............................................کسی کمک نمی کند؟؟ به سوالات مطرح شده..........................................کسی جواب نمی دهد؟؟؟ سه روزه عکس گذاشتم............................................کسی نگاه نمی کند؟؟؟؟ (تتروس)
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 7:01am |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 7:09am |
|
|
|