نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقای مقدسی ممنون از لطف شما من امروز رو مدارم buv48. فلزی انداختم تا ببینم چه جوابی میده در مورد نوع کابل ها اقای مقدسی درست میگن با کابل شبکه فقط ولوم ست در یک جا رو سکوت میره ولی با کابل ۵. در ۷۵. ولوم ست دو جا رو سکوت میره من بارها تست کردم این جریان رو خیلی جالبه
|
شنبه 17 خرداد1393 - 9:36pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
من یه چند روزی که درگیر کارهای مغازم هستم و زیاد نمیتونم بیام سایت چون شروع به کار قطعه فروشی کردم و بیشتر ای سی ها و مقاومت ها و خازن ها رو اوردم کل امروز رو داشتم مقاومت ها رو میچیدم تو قفسه فک کنم یه دو سه روزی طول بکشه تا این همه قطعات رو سر و سامان بدم ولی هم سخته کارش و هم لذت بخش
|
شنبه 17 خرداد1393 - 9:41pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
هدایتی نوشته است: من یه چند روزی که درگیر کارهای مغازم هستم و زیاد نمیتونم بیام سایت چون شروع به کار قطعه فروشی کردم و بیشتر ای سی ها و مقاومت ها و خازن ها رو اوردم کل امروز رو داشتم مقاومت ها رو میچیدم تو قفسه فک کنم یه دو سه روزی طول بکشه تا این همه قطعات رو سر و سامان بدم ولی هم سخته کارش و هم لذت بخش هدايتي جان براي دوستان سايت هم قطعه فروشي دارين ؟ تشكر
|
شنبه 17 خرداد1393 - 10:54pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: سلام خدمت دوستان اقای مقدسی ممنون از لطف شما من امروز رو مدارم buv48. فلزی انداختم تا ببینم چه جوابی میده در مورد نوع کابل ها اقای مقدسی درست میگن با کابل شبکه فقط ولوم ست در یک جا رو سکوت میره ولی با کابل ۵. در ۷۵. ولوم ست دو جا رو سکوت میره من بارها تست کردم این جریان رو خیلی جالبه سلام استادجان، البته فکر کنم منظورتون سؤال بنده بود دیگه؟ چون ندیدم فرد دیگه ای اینو بپرسه. به نظرتون جوابش چی میشه؟ BUV48 فلزی دو نوعه معمولی و نوع A که البته نوع A کمی بهتره. نمیدونم چیه این سیستم با ترانزیستورای کلاس A بیشتر حال میکنه.
|
یکشنبه 17 خرداد1393 - 12:54am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
باتوجه به سوالهای مکرردوستان درموردمقایسه بین مداراقای هدایتی و12رگولاتوره اقارستم میخواهم این دوتامداروساخته وعملکردشونونسبت به هم مقایسه کنم مطمئناهرکدوم درقسمتی ضعف ودرقسمتی دیگه قوتی داره شایدبتونیم باترکیب این دوبه نتیجه قابل قبولتربرسیم فقط چیزی که مهمه اینه که دوستانی که تونستن قطعات باکیفیت گیربیارند(خصوصاخازنهاوایسی ها)لطف کنن ادرس فروشگاه روارائه بدن اگه خریداینترنتی میسرباشه که عالی میشه اعتقادم اینه که برای مقایسه عملکرداین دومداراولابایدقطعات مرغوب وکاملا مشابه دردودستگاه استفاده بشه وازاون مهمتراینکه بااستفاده ازتجربیات دوستان توسط یک نفرکاربشه تانتیجه گیری قابل استنادباشه دوستانی که تجربه دارندنظرخودشونوبگن تادرصورت تمایل اینکارانجام بشه وگرنه باتوجه به مشغله کاری و...این قضیه منتفی بشه
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 8:27am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
روشيک جان قبلا از شما توضيح استفاده از lm318رو پرسيدم يه بار ديگه اگه با تصوير توضيح بدى چه قطعاتى بايد حذف بشه /درضمن مقايسه دومدار از جانب شما ستودنى هستش بنده از خازنهاى الکتروليت با مارک فوجی استفاده کردم که گذرى رفته بودم قزوين برای صله رحم که از حامد الکترونيک گرفتم و مقاومت هارو همشون رو نظامى گرفتم چون تنهاى مقاومتهايی هستن که اگه مقاومتشون رو با اهم متر چک کنی بالا پايين ندارن درمورد bu508a هم از bu508D ديود دار استفاده کردم که جواب عالی داد اما buv48 با مارک هيتاچی استفاده کردم که از يه تعميرکار تلويزيون گرفتم واقعا سرتر از 58aجواب داده و براى 4013از نوع نظامى و بامارک فيليپس استفاده کردم و برای دمپينگ مدار از مقاوت 330اهم کربنى استفاده کردم درحال حاضر به جز مدار دوم که برای کسی ميسازم و مشگل صدا دارم مدار اولم سينی35در35رو با لوپ از کابل شبکه با مقاومت 1.8از فاصله 230سانت ميزنه
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 10:47am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام دوستان تاحالا کسی ترانزیستور 508 رو دوتایی موازی کرده و ببینه در قدرت و ثبات تأثیر داره یا نه ؟ البته 330 اهم دمپینگ لوپ هم حذف بشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:08am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان اينکار سابقه نداشته بشه bu508a يا هر ترانزيستور قدرت رو در فلزيابها دوبل کرد منکه نديدم داداش
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 12:31pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
arash99 نوشته است: مهدی جان اينکار سابقه نداشته بشه bu508a يا هر ترانزيستور قدرت رو در فلزيابها دوبل کرد منکه نديدم داداش پس شما دراین فلزیاب با هم موازی کنید و عملکرد دستگاه رو ببینید چه فرقی با تک ترانزیستور داره ، چون بنده آزمایشی انجام دادم و نتیجه خیلی خوب بود و ثبات خوبی هم داشت یعنی یک سینی 55 سانتی رو تا حدود 3 متر بخوبی میزنه با لوپ 60 سانتی کابل آیفون با اهم 1/6 و ظرفیت 440 میکرو شماهم تست کن ببین چطوره البته مقاومت 330 دمپینگ رو حذف کردم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 12:43pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام و عرض خسته نباشی خدمت همه دوستان و یه خسته نباشید جانانه هم خدمت استاد عزیزم جناب mahdi8877 خیلی ممنون استاد واسه عکسهایی که گذاشتین واقعا خیلی خیلی کمک کننده بود مرسی داداش عزیزم
gladyator_089
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 12:58pm |
|
|
|