نویسنده |
پیغام |
HAMID.P
کاربر فعال
|
tetrus09 نوشته است: HAMID.P نوشته است: hitman-666 نوشته است: استاد تهرانی عزیز و بقیه دوستان منتظر جوابهای ما هستم با تشکر این تونل ها بیشتر در منطقه آذربایجان مرسوم بوده (از نوع ساختارش ) و یکی از کاربردهایی که من دیدم اینه که بیشترین کار بردشون در زمان های جنگ بوده که از داخل قلعه حاکم منطقه به بیرون راه داشتن و اون قدر پیچیده هستن که به جز افراد حکومتی اگه کس دیگه ای وارد میشد توشون گم میشد و اینطوری از دشمنان در امان می موندن و فقط به یک جا ختم نمی شدن بلکه گاهی در شهر های بزرگ تا ده ها خروجی واسشون تعبیه میشده . و یه مورد که من خودم ندیدم ولی از برخی اساتید شنیدم اینه که این تونل ها به آب انبار و سردابه بزرگ شهر هم منتهی میشه . در کل به نظر من واسه کار کردن ارزششو داره و میشه ازش نتیجه گرفت دیگه یه اشتباهی کردم شما اعلامیه نکنید بچسبونید ب دیوار من که نفهمیدم منظورتون چیه ؟؟؟؟ مگه چیز بدی گفتم که میگید اعلامیه کردیم زدیم به دیوار؟؟؟؟
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 10:00am |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
در ضمن تتروس جان سو تفاهم نشه . من هم مثل شما یک کاربرم ولی به نظرم اگه عکسا رو توی یه تاپیک بزارین بهتر نتیجه میگیرین تا اینکه توی همه تاپیکها یه عکسو بزارین و درخواست راهنمایی کنین .
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 10:26am |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
HAMID.P نوشته است: در ضمن تتروس جان سو تفاهم نشه . من هم مثل شما یک کاربرم ولی به نظرم اگه عکسا رو توی یه تاپیک بزارین بهتر نتیجه میگیرین تا اینکه توی همه تاپیکها یه عکسو بزارین و درخواست راهنمایی کنین . شرمنده داداش اون نظرو اشتباه فرستادم واسه ارسال عکس ها مجبورم اینکارو کنم چون کسی پاسخگو نیست!!!!باید حتمن چندبار پست بزنی تا ج بدن
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:45am |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
tetrus09 نوشته است: دوستان نظرتون در مورد این سنگ که ازش فیلم گرفتم چیه!!!فیلم پیوست شده است. کسی درمورد این فیلم نظر نداره؟؟؟؟اساتید محترم،استاد آریا،کانی،دستان،تهرانی،حمید،پارسی و....لطفا نظر بدید
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:47am |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
tetrus09 نوشته است: HAMID.P نوشته است: در ضمن تتروس جان سو تفاهم نشه . من هم مثل شما یک کاربرم ولی به نظرم اگه عکسا رو توی یه تاپیک بزارین بهتر نتیجه میگیرین تا اینکه توی همه تاپیکها یه عکسو بزارین و درخواست راهنمایی کنین . شرمنده داداش اون نظرو اشتباه فرستادم واسه ارسال عکس ها مجبورم اینکارو کنم چون کسی پاسخگو نیست!!!!باید حتمن چندبار پست بزنی تا ج بدن دداش گلم به پر کردن تاپیکها نیست.اگر به جواب گرفتن باشه /همون بار اول جواب می گیری. من از دوست خوبمون آقای تهرانی عزیز خواهش میکنم در صورت داشتن اطلاعات تو این زمینه به این دوست خوبمون کمک کنند.ممنون میشم.
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:56am |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
tetrus09 نوشته است: tetrus09 نوشته است: دوستان نظرتون در مورد این سنگ که ازش فیلم گرفتم چیه!!!فیلم پیوست شده است. کسی درمورد این فیلم نظر نداره؟؟؟؟اساتید محترم،استاد آریا،کانی،دستان،تهرانی،حمید،پارسی و....لطفا نظر بدید دوست عزیز وقتی می بینی کسی هیچ نظری نداده به خاطر اینه که عکس یا فیلمی که گذاشتی واضح نیس و دوستان و اساتید عزیز نتونستن چیزی رو تشخیص بدن . من خودم نزدیک 10 بار فیلم رو باز بینی کردم ولی به جز صدای شرشر آب و یه سنگ بزرگ که دو سه جاش انگار اسید ریخته شده هیچ چیز دیگه ای معلوم نیس . در ضمن وقتی عکس یا فیلمی گذاشته میشه به نظرم بهتره دوستی که عکس یا فیلم رو گذاشته اول خودش نظرش رو بده که هدفش از این که به مورد مشکوک شده و ازش تصویر تهیه کرده چی بوده . چون خودش از نزدیک محل رو دیده و شاید نزدیک صد بار رفته محل رو چک کرده تا بتونه از محل عکس یا فیلم مناسب تهیه کنه . در حالی که دوستان و اساتیدی که نظر میدن باید از روی چند تا عکس بسته نظر بدن و گاها دوستانی پیدا میشن که انتظار دارن با یه دونه عکسی که گذاشتن استادان ارجمند ایشون رو درست ببرن سر بار اصلی . که به نظر شخصی من اشتباه محضه . البته این نظر شخصی منه و دوس ندارم سو تفاهمی پیش بیاد و کسی از دستم ناراحت بشه . آرزوی قلبی من اینه که توی حیاط خونه تک تک دوستان عزیز یه بار 50 کیلویی از طلای ناب هنگام حفر چاه دستشویی خونشون پیدا بشه که دیگه اینقدر آواره کوه و بیابون نشن دوستان
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 3:16pm |
|
|
kasra29
|
سلام دوستان لطف میکنید اگه چیز خاصی دارن راهنماییم کنید...آیا این عکس سر پلنگ یا گربه هست؟.....اون تل سنگ بغل درخت بزرگ میتونه نشانه باشه...ضمنا اینها توجنگلهای شمال هستن بالای کوه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 4:24pm |
|
|
kasra29
|
پیوند
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 4:29pm |
|
|
faraj
کاربر فعال
|
سلام دوستان این اشیا مال چه دورهای هستش آیا ارزشی داره
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 9:17pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
faraj نوشته است: سلام دوستان این اشیا مال چه دورهای هستش آیا ارزشی داره فرج جون اگه اطلاعات بیشترب بدی میشه کمکت کرد.مال کدوم سمت کشوره غرب شرق.وزنش جقدره.ایا خودت دراوردی؟بازم سر جمع فقط بابت طلا پول میدن باقیشو باید از هرجا دراوردی بزاری سرجاش و یه کم خاک بریزی روش
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 10:04pm |
|
|
|