انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 10 آذر1403 - 4:07am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 272 , 273 , 274 , 275 , 276 , 277 , 278 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان گلم آقا مهدی واقعا با دوبل کردن این ترانزیستور به این نتیجه رسیدی؟ :-o

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

یکشنبه 18 خرداد1393 - 1:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saman001 نوشته است:
سلام خدمت دوستان گلم آقا مهدی واقعا با دوبل کردن این ترانزیستور به این نتیجه رسیدی؟ :-o

شما هم تست کنید مدار چیزی نمیشه نتیجه رو خارج از خونه تست بگیرید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 18 خرداد1393 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم جناب ارش عزیز
فکرمیکردم توضیحاتم مفیدبوده ونیازی به عکس نباشه
این دوتصویررونگاه کن کاملامشخصه توضیح اینکه درتصویری که 709هست اون سه قطعه روازمداربازکن
ودرتصویردوم بعدازجاگزاری 318اون پتانسیومترومقاومت روبه اون پایه هادرمداراضافه کن وهیچ قسمت دیگه مدارودست نزن
یادت باشه که ازپایه 5بجای پایه 8درمدارجدیدبایدبرای اضافه کردن پتانسیومتراستفاده کنی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 18 خرداد1393 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شرمنده دوستان تصاویراونقدربی کیفیت بودکه منهم درخوندن مقادیروپایه ها دچارمشکل میشم
این هم تصاویرواضحتر:

یکشنبه 18 خرداد1393 - 3:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسى روشىک جان نه داداش شک داشتم که درست انجام بدم /درهرصورت مرسی داداش بزرگواری کردی

یکشنبه 18 خرداد1393 - 3:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
arash99 نوشته است:
مهدی جان اينکار سابقه نداشته بشه bu508a يا هر ترانزيستور قدرت رو در فلزيابها دوبل کرد منکه نديدم داداش

پس شما دراین فلزیاب با هم موازی کنید و عملکرد دستگاه رو ببینید چه فرقی با تک ترانزیستور داره ، چون بنده آزمایشی انجام دادم و نتیجه خیلی خوب بود و ثبات خوبی هم داشت یعنی یک سینی 55 سانتی رو تا حدود 3 متر بخوبی میزنه با لوپ 60 سانتی کابل آیفون با اهم 1/6 و ظرفیت 440 میکرو ;) شماهم تست کن ببین چطوره البته مقاومت 330 دمپینگ رو حذف کردم @};-

سلام آقا مهدی جان ممنونم بابت اشتراک تجربت. @};- @};-
با حذ ف دمپینگ هیچ بیثباتی پیدا نشد؟ یعنی شما این مقاومت تو عکسو از مدار برداشتی؟

پیوست:
Dapm-Res.jpg

برای موازی کردن ترانزیستور قدرت هم که نمیخواد چیزی اضافه کرد دیگه؟ عیناً همون پایه ها روبه همپایش وصل کنیم دیگه؟ در اینحالت چک کردی ببینی آمپر مصرفی چقدر میشه؟ فکر نکنم این مدار به یه 7915 اضافی نیاز داشته باشه.
سؤالای اساسی تجربه میدانیتون مطرح میشه که خیلی مهمّه :
1- عمقیکه زدید برای زیر خاک بوده یا هوایی؟
2- با این حالت جدید چه مدت دستگاه روشن بوده؟
3- اینکه قشنگ با دستگاه مسافت مناسبی رو بدون نویز، بی ثباتی و ذرّه زنی و مشکلات دیگه ای جستجو کردید؟
چون بدون افزودن ترانزیستور موازی هم تقریباً به همین میزان قدرت میرسه ولی به درد جستجو نمیخوره. بنده نیز در تجاربم فبلاً عرض کردم که با لوپ 2متری میشه تنظیم کرد که سربیلو از حدود 2/5 متری بزنه یعنی سینی 50 سانتی رو راحت از 3 میزنه(البته هوایی) چون خروجی سیگنال جمعو جورتره و تا حدی هم مشخصتر میزنه ولی ازونطرف تقریباً همه چیز زن میشه . حتی بنده دقیقاً همین سینی رو تو خونه با وجود آهن آلاتو تیر آهن و.. با کویل 45 سانتی تست کردم راحت از 2 متری میزنه.

یکشنبه 18 خرداد1393 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت جناب mahdi8877

میشه بجای آیسی 555 از آیسی 7555 استفاده کرد؟ اصولا این دو آیسی چه تفاوتی باهم دارند؟چون موقع خرید فروشنده اظهار داشت که 7555 مدل نظامی 555 هست آیا این درسته؟البته من یکی از این آیسی7555 خریدم و در مدار تست کردم نکته ای که متوجه شدم این بود که فرکانس روی پایه 3 دقیقا نصف مقدار 555 بود البته وقتی که پتانسیومتر را تغییر ندهیم و فقط آیسی ها را تعویض کنیم.
لطفا نظر خودتونو بیان کنید.

باسپاس

یکشنبه 18 خرداد1393 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت جناب mahdi8877

میشه بجای آیسی 555 از آیسی 7555 استفاده کرد؟ اصولا این دو آیسی چه تفاوتی باهم دارند؟چون موقع خرید فروشنده اظهار داشت که 7555 مدل نظامی 555 هست آیا این درسته؟البته من یکی از این آیسی7555 خریدم و در مدار تست کردم نکته ای که متوجه شدم این بود که فرکانس روی پایه 3 دقیقا نصف مقدار 555 بود البته وقتی که پتانسیومتر را تغییر ندهیم و فقط آیسی ها را تعویض کنیم.
لطفا نظر خودتونو بیان کنید.

باسپاس

جسارته بنده مقابل اساتید عزیز اظهار نظری میکنم. ولی پویاجان فکر کنم مربوط میشه به تعویض ایسی نه نوع آیسی. چون یادمه وقتی من هم تی الم آماده شد و بردمش نزد دوست الکترونیک کارک که خیلی هم واردن و با اسیلسکوپشون تنظیمات نهاییو کردیم. گفت این تنظیمات برای این 555ی هست که روشه اگه برداری یکی دیگه عین عین همین و ساخت همین شرکت هم بذاری فرکانسش همین نیستا، دوباره باید از اول تنظیم بشه. به هر حال نظر، نظر اساتیده.

یکشنبه 18 خرداد1393 - 9:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
mahmood51 نوشته است:
مهدی نوشته است:
arash99 نوشته است:
مهدی جان اينکار سابقه نداشته بشه bu508a يا هر ترانزيستور قدرت رو در فلزيابها دوبل کرد منکه نديدم داداش

پس شما دراین فلزیاب با هم موازی کنید و عملکرد دستگاه رو ببینید چه فرقی با تک ترانزیستور داره ، چون بنده آزمایشی انجام دادم و نتیجه خیلی خوب بود و ثبات خوبی هم داشت یعنی یک سینی 55 سانتی رو تا حدود 3 متر بخوبی میزنه با لوپ 60 سانتی کابل آیفون با اهم 1/6 و ظرفیت 440 میکرو ;) شماهم تست کن ببین چطوره البته مقاومت 330 دمپینگ رو حذف کردم @};-

سلام آقا مهدی جان ممنونم بابت اشتراک تجربت. @};- @};-
با حذ ف دمپینگ هیچ بیثباتی پیدا نشد؟ یعنی شما این مقاومت تو عکسو از مدار برداشتی؟

پیوست:
Dapm-Res.jpg

برای موازی کردن ترانزیستور قدرت هم که نمیخواد چیزی اضافه کرد دیگه؟ عیناً همون پایه ها روبه همپایش وصل کنیم دیگه؟ در اینحالت چک کردی ببینی آمپر مصرفی چقدر میشه؟ فکر نکنم این مدار به یه 7915 اضافی نیاز داشته باشه.
سؤالای اساسی تجربه میدانیتون مطرح میشه که خیلی مهمّه :
1- عمقیکه زدید برای زیر خاک بوده یا هوایی؟
2- با این حالت جدید چه مدت دستگاه روشن بوده؟
3- اینکه قشنگ با دستگاه مسافت مناسبی رو بدون نویز، بی ثباتی و ذرّه زنی و مشکلات دیگه ای جستجو کردید؟
چون بدون افزودن ترانزیستور موازی هم تقریباً به همین میزان قدرت میرسه ولی به درد جستجو نمیخوره. بنده نیز در تجاربم فبلاً عرض کردم که با لوپ 2متری میشه تنظیم کرد که سربیلو از حدود 2/5 متری بزنه یعنی سینی 50 سانتی رو راحت از 3 میزنه(البته هوایی) چون خروجی سیگنال جمعو جورتره و تا حدی هم مشخصتر میزنه ولی ازونطرف تقریباً همه چیز زن میشه . حتی بنده دقیقاً همین سینی رو تو خونه با وجود آهن آلاتو تیر آهن و.. با کویل 45 سانتی تست کردم راحت از 2 متری میزنه.

نه محمود جان اون که شما نشون دادی مقاومت دمپینگ نیست واگه برش داری کلا مدارت دیگه سنس نمیکنه!مقاومت دمینگ رو مهندس مهدی در آخرین ورژن پی سی بی به مدار اضاف کردن که کنار همون میخوره وبا لوپ موازی میشه و البته در حالت عادی وجودش واسه مدار لازم نی مگر در شرایتی که امپدانس لوپ خیلی بیشتر از حد مجاز باشه وبخوایم پیک پالس میرارو محدود کنیم که اونهم واسه هر لوپی خودش بسته به مشخصات لوپ یه مقدار خاص هستش ودر کل در حالت عادی بهتره که رو مدار نصب نشه

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 18 خرداد1393 - 10:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم ای دی اچ عزیز بابت جوابت. دقیقاً همینطوریه که شما میفرمایید و از همینم تعجب کردم چون یه بار بر اثر استفاده ترانزیستور 2sc3998 اون 330 اهمه سوخت و کل سنسم رفت. بعداً جاش یه دونه 5 واتشو گذاشتم. فکر کنم فهمیدم کدوم رو میگید. همونیکه تو این عکسه؟ این بود که اول هم پیشنهاد دادن ولی بعداً دیگه هیچ حرفی ازش زده نشد.
پیوست:
Damp-R.PNG

یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 272 , 273 , 274 , 275 , 276 , 277 , 278 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: مهدی تاجیک و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure