نویسنده |
پیغام |
tetrus09
کاربر فعال
|
اساتید محترم و دوستان عزیز نظرتون رو در مورد این دو سنگ که به شکل سایه بان یا صندلی تراشیده شده است و بر روی سنگ سمت راست دو چوغن وجود داره چی هست.فیلم محلم موجوده خواستید بزارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
سه شنبه 20 خرداد1393 - 9:52pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
سه شنبه 20 خرداد1393 - 10:01pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
درود آيا سنكي به شكل جاي خواب يا تخته خواب داريم كه معني دفينه بده ؟
|
چهارشنبه 21 خرداد1393 - 8:10pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
ضمن خسته نباشید . خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم در یه منطقه کوهستانی که باستانیه و حفاری زیادی در دامنه کوه انجام شده و آثار تمدن در آن منطقه زیاده این صخره و دربی که ظاهرا پلمپ است در عکسها مشاهده میفرمایید . این سخره که رو به مشرقه و در که در عکسها مشهوده دقیقا رو به طلوع خورشیده و در پایین دره دو چشمه و یه رودخانه فصلی هستش.اگه ملاحضه بفرمایید میبینید که دور درز سنگ یه ماده سفید رنگ است که مثل آهک میمونه ولی متاسفانه من یاروج رو نمیشناسم و نمیتونم تشخیص بدم کجای این درب میتونه ساروج باشه.لتفا راهنمایی بفرمایید؟
|
چهارشنبه 21 خرداد1393 - 10:58pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
salam7 نوشته است: درود آيا سنكي به شكل جاي خواب يا تخته خواب داريم كه معني دفينه بده ؟ درود اره داداش یه سنگ همینجوری که میگی که مردم روستا بهش سنگ شب خواب میگفتن رو بلدم
این نیز بگذرد
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 2:53am |
|
|
sina58
|
سلام دوست عزیز،برای شناسایی ساروچ درظرفی به نسبت مساوی آب و بنزین بریز،بعدبه محل مشکوک بریز،اگه رنگش با رنگ سنگ اطرافش فرق کرد،بدون که ساروچه،ضمنا اون دوستی که میگفت علامت جوغن برروی سنگ سایه بانه،به نظرمن بالایی شبیه ردکفش میمونه،خوب دقت کنید متوجه میشید.
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 7:31am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
faraj نوشته است: سلام دوستان این اشیا مال چه دورهای هستش آیا ارزشی داره سلام فرج جان، این بهترین و با ارزشترین جنسی است که من در این سایت دیدم. افسوس که در ایران کسی قدرش رو نمی دونه. موفق باشید.
|
یکشنبه 25 خرداد1393 - 8:43am |
|
|
andishmand
|
سلام دوستان،دریک کوه موقع تفریح به یه حکاکی کانال روی یه تخته سنگ برخوردم،چندتا نشانه ازجمله 3تاخط تقریبا هم اندازه هم روی سنگ بالای سنگ نگاره بود ،دوستان پایین سنگ درقسمت جنوب غربی سنگ به عمق 1.5مترحفاری شده بود که بعید میدونم چیزی برده باشند.من روی آموخته هامکان حفاری روبررسی کردم،داخل حکاکی آب ریختم ومسیرآب ودنبال کردم دقیقابه محل حفاری میرسید.براین اساس من حفاری قبلی روادامه دادم بعد از کندن مقداری سنگ چیده شده درعمق 2.55سانتی به خاکی رسیدم که همخیلی محکمه وهم سنگهای ریزداخلش داره.به نظرشما آیامحل حفاری درسته؟اگه نه کجامکان درسته؟واگه درسته تا چه عمقی باید حفربشه ؟البته باتوجه به نشانه ها.دوستان یادم رفت بگم که جنس خاک این کوه آهکیه ولی این قسمتی که دارم خفاری میکنم خیلی سفته.
|
سه شنبه 26 خرداد1393 - 12:15am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
اندیشمند عزیز کی بهتون گفته اینجارو حفاری کنید؟؟ به نظر من که مورد خاصی نیست و این کنده کاری ها هم مال برش سنگ هست..نه نشانه گنج
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 26 خرداد1393 - 12:34am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام حرف علی آقا درسته. بیخودی خودتونو الاف کردید. چون اگه دقت کنید از این خطوط در عکسهای دیگر شما هم هست.
|
سه شنبه 27 خرداد1393 - 7:59am |
|
|
|