نویسنده |
پیغام |
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من اگه دنبال سیم 5در 75 میگردید پیدا نمیکنید شما میتوانید ازسیم ایرانی با مس خالص کمان کرمان یا هرچیز دیگه به شماره 2در75 استفاده کنید سیم بسیارساده دو رشته ایی هستش سفیدرنگ به سیم رو کار معروفه یا روگچی شما میتونیدسه تا سیم بگیریدبه اندازه 4متر البته یه دونه سیم ازیک رشته استفاده کنند من درست کردم شد 1.5 اهم اگه باز هم مشکل هست 10 متر سیم 2در75 بگیرید از هم وا کنید پشت سر هم ببندید میشه 20 مترسیم تک رشته 75 دوتا میخ به فاصله 4متر بکویید سیم رو 5 دور ببیچانید که شد لوپ 1در1با اهم 1.5
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 8:39pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مرسی مقدسی جان
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 10:44pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
ممنون اقای مقدسی در مورد لوپ برای این دستگاه یه چیز رو باید بگم فک کنم بیشتر دوستان هم متوجه این موضوع شدن من از انواع مختلف لوپ ها با اهم های مختلف استفاده کردم و راحت هم جواب داده از ۱.۶ اهم تا ۴ اهم تست کردم همه اهم ها راحت جواب میداد و دستگاه بالانس هم میشد ولی اهم که بالاتر میره قدرت هم کم میشه اگه ترانزیستور قدرت رو buv48 کنید دیگه اهم پایین فایده نداره باید از لوپ با اهم بالاتر از ۲ استفاده کنید من بارها تست کردم و به این نتیجه ها رسیدم
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 11:05pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
اقای هدایتی ممنونم ازاطلاعاتتون یک سوال یادمه که شمادرهمین تایپیک عنوان کرده بودین که فروشگاه قطعات الکترونبکی زدین وچندنفرازدوستان هم درموردنحوه سفارش قطعات مرغوب این فلزیاب باتوجه به تجربه خوب شماسوال داشتندنمیدونم نتیجه ای حاصل شده یانه ؟ اگه امکان خریدپستی فراهمه لطف کنین قیمت یک ست کامل قطعات این فلزیاب روبدون لوپ وفیبروباطری عنوان کنین
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 11:29pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من امروز با ٢ تا tl1200 سر زمین رفتم یکی فرکانسشو گذاشتم روی ٢٠٠ اون یکی رو روی ۴٠٠ یک جایی رو گرفتم فهمیدم که اهنه اول با دستگاهی که فرکانسشو گذاشته بودم روی ۴٠٠ کل زمین رو گشتم فقط 2 نقطه بوق داشتم که معلوم بود توسطحه بعد با دستگاه با فرکانس ٢٠٠ روی اون ٢ نقطه رفتم صدایی در نیومد که به صاحب زمین گفتم نیم متر حفاری کنید که از همون ٢ نقطه نعل اسب قدیمی چاقوی قدیمی و چکش قدیمی در اومد
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 11:31pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مقدسی نوشته است: سلام دوستان من اگه دنبال سیم 5در 75 میگردید پیدا نمیکنید شما میتوانید ازسیم ایرانی با مس خالص کمان کرمان یا هرچیز دیگه به شماره 2در75 استفاده کنید سیم بسیارساده دو رشته ایی هستش سفیدرنگ به سیم رو کار معروفه یا روگچی شما میتونیدسه تا سیم بگیریدبه اندازه 4متر البته یه دونه سیم ازیک رشته استفاده کنند من درست کردم شد 1.5 اهم اگه باز هم مشکل هست 10 متر سیم 2در75 بگیرید از هم وا کنید پشت سر هم ببندید میشه 20 مترسیم تک رشته 75 دوتا میخ به فاصله 4متر بکویید سیم رو 5 دور ببیچانید که شد لوپ 1در1با اهم 1.5 جناب مقدسي ممنون از ارائه تجربياتتون ، ولي برادر دوتا ميخ با فاصله 4 متر يك لوپ 2 در 2 رو تشكيل ميده و براي ساخت لوپ 1در1 بايد دوتا ميخ با فاصله 2 متر كوبيده بشه ..
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 11:33pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اقا روشیک باور کنید از وقتی قطعاتم رسید داخل مغازه در کارتون رو باز نکرده کلی مشتری ها تو شهر ما اومدن برای خرید قطعات چون من تو مقاومت خیلی رنج ها رو دارم و بخاطر همین خیلی مغازه دارها بهم پاس میدن مشتری هاشونو من تا فردا قیمت یه ست کامل از وسایل ها رو در میارم و اعلام میکنم چون دارم برای یکی از دوستان جم میکنم قطعات رو من همه قطعات رو با بیشترین دقت و حساسیت انتخاب کردم و حتی خازن ها رو با خازن سنج ویکتور تو بازار تهران تست کردم و بعد سفارش تعداد رو دادم امروز که تو مغازه کل وقتم گرفته شد بابت چیدن مقاومت هایی که تازه رسیده بود هنوز خیلی از قطعات داخل جعبه هستش که باید بچینمشون ولی انقدر سرم شلوغه که نمیتونم زیاد بیام سایت خودتون هم دیدین کم میام
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 11:56pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 28 خرداد1393 - 12:04am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
ebi-gold نوشته است: من امروز با ٢ تا tl1200 سر زمین رفتم یکی فرکانسشو گذاشتم روی ٢٠٠ اون یکی رو روی ۴٠٠ یک جایی رو گرفتم فهمیدم که اهنه اول با دستگاهی که فرکانسشو گذاشته بودم روی ۴٠٠ کل زمین رو گشتم فقط 2 نقطه بوق داشتم که معلوم بود توسطحه بعد با دستگاه با فرکانس ٢٠٠ روی اون ٢ نقطه رفتم صدایی در نیومد که به صاحب زمین گفتم نیم متر حفاری کنید که از همون ٢ نقطه نعل اسب قدیمی چاقوی قدیمی و چکش قدیمی در اومد باسلام ابی جان،منظورت اینه که بافرکانس 200 حتی اون فلزات سطحی را هم نتونستید بزنید؟ اینکه منطقی نیست، چون در سطح باهرفرکانسی باید فلز رو بگیره .من بافرکانس 200 و باثبات خوبی درعمق تقریبا40سانتی با لوپ90 سانتی گرد(مقاومت 2.4-اندوکتانس480) براحتی یه میخ آهنی 10سانتی را سنس کردم.احتمالا اون دستگاه شما موقع جستجو آستانه ش بهم خورده حساسیتش کم شده و متوجه نشدید.
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 9:18am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا پویا حرف شما رو من قبول دارم چون فرکانس ۲۰۰ هرتز بهترین نفوذ رو داره تو زمین فرکانس ۴۰۰ برای کار کردن رو زمین منطقی به نظر نمیاد
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 1:59pm |
|
|
|