انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 5:14am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 302 , 303 , 304 , 305 , 306 , 307 , 308 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان اقا پویا حرف شما رو من قبول دارم چون فرکانس ۲۰۰ هرتز بهترین نفوذ رو داره تو زمین فرکانس ۴۰۰ برای کار کردن رو زمین منطقی به نظر نمیاد

آقای هدایتی , ضمن تشکر از لطف و تلاش جنابعالی بابت ارائه این مدار , بنظر شما بهترین فرکانس برای این مدار بین فرکانسهای 150, 200, 240 کدومه ؟ اگه لطف کنید درباره نحوه تنظیم اون سه تا مولتی ترن برای تفکیک و رفتار میتر و بیزر برای فلزات مثل : آهن , نقره , مس , طلا بگید رو ممنون میشم , بنظرم حتی نحوه بردن دستگاه به استانه و استفاده از تفکیک نیازمند یه جزوه اموزشیه برای انجمن , هردوستی هم که وارده دریغ نکنه , تشکر

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 2:53pm
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان اقا فرخ من کوچیک بچه های گلی مثل شما هستم و کوچیک همه بچه های سایت هستم خدا کنه یه بار توپول باهاش بزنی تا من و همه بچه ها خستگی از تنمون بیرون بیاد دیشب با ۱۲۰۰۰ سر زمین رفته بودم و یه لوپ ۱ در ۱ با خودم برده بودم اول صاحب خونه ایمان نداشت به دستگاه و فقط مسخره میکرد من به حرف هاش محل نمیزاشتم بعد که بالانس کردم دستگاه رو گفتم یه سینی دایره ۵۰ سانت برام بیارین که ببینم چند متر میزنه دوستم که پیشم بود ۱ متر و ۷۵ قدش بود من هم وسط لوپ بودم و هیچ چیز فلزی همراهم نبود سینی رو تو ۳ متر و ۳۰ میزد بعد حساسیت رو زیاد کردم یه دوست دیگم که لاغر تر بود رفت رو کول این دوستم که یکم هیکلی بود تا سینی رو بتونه بالا تر ببره نهایتش تو ۳ متر و نیم با قدرت میزد وقتی صاحب خونه دید اینقدر قدرت داره دیگه طرح رفاقت رو با من داشت پیاده میکرد بعد همش میگفت کاش زودتر شما رو پیدا میکردم خلاصه با لوپ کل زمینشو گشتیم چیزی نداشت دوست عزیز شما باید اتصالات داخل کانکتور ال متال رو چک کنی شاید یجا اتصال دارین

سلام درود خدمت تمامی دوستان
جناب هدایتی شما بزرگوارید همین که زحمت کشیدید و این مدار خوب رو عمومی کردید جای یک دنیا تقدیر و تشکر داره باز هم بخاطر زحمتی که برای ساخت دستگاه کشیدید ازتون متشکرم من مطمئنم با این دستگاه همه ی دوستان به بار میرسند.
@};-

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 5:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقا فرخ من که کاری نکردم هر کاری که از دستم بر میومد براتون انجام دادم و این مدار هم به نظر من بهترین نقطه زن موجود تو بازار هست که از نظر عمق زنی خیلی عالی و در کنار ردیاب ۳۵ کولاک میکنه البته تو قسمت اوپراتوری خیلی کار داره تا دوستان بتونن بهترین نتیجه رو بگیرند از این دستگاه تو این چند ماهه چندین دستگاه با اسم های مختلف برام اوردن برای تعمیر تا در جعبه رو باز میکردم همین مدار داخل جعبه بود و به قیمت های خیلی بالا هم خریده بودن خلاصه یه سری از افراد سد جو منتظر همین لحظه بودن تا بتونن راحت پول بزرگی بزنن به جیب ولی این کار درست نیست زحمت و عذاب و بی خوابی رو ما ها کشیدیم تو سایت ولی کسان دیگه دارن استفاده میکنن و سر مردم رو کلاه میزاران

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من قصد و نیتم این بود که دم عیدی یه کادو بدم به همه دوستان تا یکم روحیه بگیرن و شاد بشن ولی بچه ها هم خیلی تلاش کردن برای راه اندازی این مدار اقا مهدی و اقا داود و اقا سامان و اقای کاوشگر و دوستان دیگه هم شب و روز وقت گذاشتن تا مدار پا گرفت و به این قدرت رسید من خودم هر شب تا ساعت نزدیک سه بیدار میموندم و هر شب کنار لب تاب خوابم میبرد درسته عذاب و بی خوابی کشیدیم ولی الان نتیجه کار رو همه دارن میبینن و همه راضی هستن از قدرت مدار من یه مدار پر قدرت دیگه هم دستم رسیده فقط شماتیک داره که دارم براش pcb درست میکنم تا قطعاتش رو بگیرم و مونتاژ کنم یه چند ماهی زمان میبره ولی ارزش کار کردن داره

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقاي هدايتي
ميشه شماتيك مدار جديد رو آپ كنين تا يه نگاهي بهش بندازيم :ymhug:

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:34pm

هدایتی نوشته است:
من قصد و نیتم این بود که دم عیدی یه کادو بدم به همه دوستان تا یکم روحیه بگیرن و شاد بشن ولی بچه ها هم خیلی تلاش کردن برای راه اندازی این مدار اقا مهدی و اقا داود و اقا سامان و اقای کاوشگر و دوستان دیگه هم شب و روز وقت گذاشتن تا مدار پا گرفت و به این قدرت رسید من خودم هر شب تا ساعت نزدیک سه بیدار میموندم و هر شب کنار لب تاب خوابم میبرد درسته عذاب و بی خوابی کشیدیم ولی الان نتیجه کار رو همه دارن میبینن و همه راضی هستن از قدرت مدار من یه مدار پر قدرت دیگه هم دستم رسیده فقط شماتیک داره که دارم براش pcb درست میکنم تا قطعاتش رو بگیرم و مونتاژ کنم یه چند ماهی زمان میبره ولی ارزش کار کردن داره

سلام هدایتی جان خوبی این مدار چطوره از تی ال بهتره آیا؟چقدر عمق میزنه به توباکس آقا مجتبی میرسه آیا؟

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب هدایتی امیدوارم که فراموش نکرده باشین
مهلت قانونی شمایک ساعته که به پایان رسیده ;)

جمعه 29 خرداد1393 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و روشيك جان
بهتره اين مدار كه همون مدار surf pi رو بسازين فكر ميكنم از tl 12000بهتر و قويتر باشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 29 خرداد1393 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohandes1 نوشته است:
سلام دوستان و روشيك جان
بهتره اين مدار كه همون مدار surf pi رو بسازين فكر ميكنم از tl 12000بهتر و قويتر باشه

چشم ، دیگه TL12000 نمیسازن من صحبت میکنم ، ازین به بعد اینو بسازن :^o :ymapplause: ، راستی منظورتون از دوستان کیه ، بنظر تازه وارد میاین با 2تا پست، اگه دوستی اینجا دارید بهتر نیست اول خودتون رو معرفی کنید ؟

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 30 خرداد1393 - 9:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوست عزیز شما هنوز تی ال نساختی میگی این بهتره جریان چیه :-? فقط یک شماتیک گذاشتی نه توضیحی و نه چیزی بر چه اساس میگی بهتره ظاهرا شما هم از اون عده هستید که تی ال رو به قیمت نجومی میفروشید و دوست ندارید بقیه بچه ها از تاپیک استفاده کنند و به نتیجه برسن لطفا تاپیک رو منحرف نکنین :D

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 30 خرداد1393 - 9:39am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 302 , 303 , 304 , 305 , 306 , 307 , 308 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure