انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 5:12am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 303 , 304 , 305 , 306 , 307 , 308 , 309 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر همه.
دوستان و اساتید محترم ، کمک. :YMPRAY:
نمیدونم چی شده که سیستمم حسابی نویزی شده. :( :( دست به ولوم تنظیم یا حتی باکس میزنم نویز نشون میده مخصوصاً اگر بخوام رو آستانه تنظیمش کنم. لذا اصلاً نمیشه رو آستانه تنظیمش کرد، لذا باید قید مقداری از برد و حساسیت رو بزنم. به نظرتون کدوم فیلترینگ مشکلدار شده؟ بعد از تنظیم فرکانس رو 240 این مشکل حادتر شده. حتی در حدیه که وقتی فلزی به باکسش نزدیک میکنم میزنه. باکسشم پلاستیکیه.

جمعه 30 خرداد1393 - 9:46am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همگى.ضمن تشکر از تمامى کسانى که تو ساخت اين مدار زحمت کشيدن.ىه تشکر ويژه از اقاى هدايتى که زحمت ساخت تى ال رو برام کشيدن و همينطور اقا مهدى که خيلى مزاحمش شدم.بهد از يک هفته گذشت از خريد تى ال,با کلى ترس و لرز که نکنه تى اى زير زمىن جواب نده رفتم برا تست,دستگاه بعد از 20 دقيقه روشن بودن هيچ بوق الکى نزد.خلاصه ىک جا که خاک بردارى شده بود تو عمق 1.50 يه سينى 11*18 رو راحت سنس کرد.سينى مس با قطر 30 سانت رو خيلى قوى زد.يعنى تا 190 هم ميزد.هر پولى ميگيرى حلالت هدايتى جان.

جمعه 30 خرداد1393 - 11:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

البته بد نوشتم.از بغل طاقچه زدم نيم متر رفتم تو و از بالا سنس کردم.خاک بکر بکر و سفت.از بالا تا جنس هم حدود 150 تا 160 بود

جمعه 30 خرداد1393 - 12:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان ممنون اقا معراج خدا کنه یه بار توپ بزنی باهاش و همه دوستان رو خوشحال کنید باور کنید دوستان من نزدیک یک هفته که در گیر چیدن قطعات هستم و دیر به دیر هم میام سایت چون اینترنت adsl من قطع شده و با گوشی میام سایت که همش قطع و وصل میشه در مورد اون مدار هم که گفته بودم خدمت دوستان من قولشو دادم به همه ولی باید اول تبدیلش کنم به PCB و خودم یکبار درستش کنم اگه رضایت بخش بود اون وقت عمومی میکنمش که یکم طول میکشه در حال حاضر ۱۲۰۰۰ که خوب جوابشو پس داده و کار راه اندازه چند روزی که حالم خوب نیست سر گیجه شدید دارم الان هم که دارم تایپ میکنم با هزار بدبختی به صفحه گوشی دارم نگاه میکنم باز شرمنده اگه دیر جواب دوستان رو دادم

جمعه 30 خرداد1393 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان و اساتید!
بعد از روشن کردن مدار گاز میخوره و قطع میشه !
مدار جدید من ولوم tun و set کار نمی کنند !
هیچ قطعه ای گرم نمی کند !
طبق ولتاژ گیری مهندس مهدی فقط در قسمت HA17358 مشکل دارم
بعد ار جدا سازی آی سی از مدار یکسره بوق میشه و با اتصال 2 انگشت بین bu508 و خازن صدا قطع میشه !
لطفا راهنمایی بفرماید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 30 خرداد1393 - 1:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا وحید یه ۷۹۱۵ دیگه بنداز روی مدار و ای سی lm358. رو تعویض کن دوباره ولتاژ گیری بکن و همه مقاومت ها رو چک کن ببین همه درست هستن

جمعه 30 خرداد1393 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سلام آقا انگار مدار تی ال برای من طلسم شده به جز مدار اولم که خوب کار ميکرد و بو دست پسر عموم خراب شد ديگه نشد مداری بسازم که کار بکنه دوتا ساختم ولى فقط بوق ممتد دارم ديگه اعصاب برام نمونده آخه چرا بوق ممتد دارم ولوم همه چی درسته از ولتاژها گرفته تا ولومها همه چی درسته /آقا يا يکی برام يکی بسازه يا کمک کنيد مدارم راه بيفته

جمعه 30 خرداد1393 - 2:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سلام آقا انگار مدار تی ال برای من طلسم شده به جز مدار اولم که خوب کار ميکرد و بو دست پسر عموم خراب شد ديگه نشد مداری بسازم که کار بکنه دوتا ساختم ولى فقط بوق ممتد دارم ديگه اعصاب برام نمونده آخه چرا بوق ممتد دارم ولوم همه چی درسته از ولتاژها گرفته تا ولومها همه چی درسته /آقا يا يکی برام يکی بسازه يا کمک کنيد مدارم راه بيفته

جمعه 30 خرداد1393 - 2:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
اقا وحید یه ۷۹۱۵ دیگه بنداز روی مدار و ای سی lm358. رو تعویض کن دوباره ولتاژ گیری بکن و همه مقاومت ها رو چک کن ببین همه درست هستن

سلام
ممنون مهندس !
درست شد مشکل از خازن 330 نانو بود با تعویض حل شد الام ولوم tun کار می کنه!
جا داره از زحماتت برای بنده و دیگر بچه ها تشکر کنم !

جمعه 30 خرداد1393 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون اقا وحید خدا رو شکر مدار شما هم راه افتاد

جمعه 30 خرداد1393 - 2:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 303 , 304 , 305 , 306 , 307 , 308 , 309 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure