انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 6:04am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 304 , 305 , 306 , 307 , 308 , 309 , 310 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارش بوق یکسره میتونه چند دلیل داشته باشه اولین مشکل بر میگرده به ولوم ده دور تون شما اول ولوم رو از مدار جدا کنید و با اهم متر چکش کن اگه درست بود جا بزنش و سیم هاش رو لحیم کن اگه از ولوم نبود باید ای سی ۳۳۱ رو عوض کنی و دور و برش رو چک کنی تا همه قطعاتش درست جا خورده باشه و زیر ای سی ۳۳۱ رو چک کن تا اتصالی و قطعی نداشته باشه کوچک ترین قلع مردگی یا قطعی زیر ای سی ۳۳۱ میتونه همچین ایرادی رو بوجود بیاره

جمعه 30 خرداد1393 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس با تعویض ولوم معمولی با 10 ولوم tun گرم میکنه از داخل یعنی معیوبه !! و عکس العملی نداره!
ولم معمولی 10 کیلو گذاشتم جاش set کار می کنه اما 555 کنار bu508 کمی گرم میشه ! میتونه دلیلش بالا یا پایین بودن فرانس باشه !
در ظمن رگولاتور 7915 در حد داغ کردن میشه !

جمعه 30 خرداد1393 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارش بیشتر ایراد های مدار هم میتونه از فیبر مدار چاپی باشه شما امکان داره چند روز اول مدارتون خوب کار کنه و ایرادی نداشته باشه ولی اگه مس های زیر فیبر شما شکننده و جنسشون خوب نباشه بعد چند روز همین ایراد تو مدار پیدا میشه شما با یه ذره بین زیر فیبر مدار چاپی رو حسابی چک کنید امکان داره یه جا قطعی داشته باشی بعد اون دو تا دیود که اول مداره و مقامت یک کیلو وسطش هست رو تعویض کن خبرشو بهم بده

جمعه 30 خرداد1393 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد هدایتی جان سلام. پس چرا جواب سؤال بنده رو ندادید؟ :( به نظرت مشکلم از کجاست؟

جمعه 30 خرداد1393 - 2:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان ممنون اقا معراج خدا کنه یه بار توپ بزنی باهاش و همه دوستان رو خوشحال کنید باور کنید دوستان من نزدیک یک هفته که در گیر چیدن قطعات هستم و دیر به دیر هم میام سایت چون اینترنت adsl من قطع شده و با گوشی میام سایت که همش قطع و وصل میشه در مورد اون مدار هم که گفته بودم خدمت دوستان من قولشو دادم به همه ولی باید اول تبدیلش کنم به PCB و خودم یکبار درستش کنم اگه رضایت بخش بود اون وقت عمومی میکنمش که یکم طول میکشه در حال حاضر ۱۲۰۰۰ که خوب جوابشو پس داده و کار راه اندازه چند روزی که حالم خوب نیست سر گیجه شدید دارم الان هم که دارم تایپ میکنم با هزار بدبختی به صفحه گوشی دارم نگاه میکنم باز شرمنده اگه دیر جواب دوستان رو دادم

سلام آقاي هدايتي لطفا شماتيك رو بزارين تا بررسي بشه البته با كمك اساتيد محترم انجمن :YMPRAY:

جمعه 30 خرداد1393 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا وحید ولوم ده دور طراحیش با ولوم معمولی فرق داره اگه پایه هاش رو اشتباه وصل کنی ولوم گرم میکنه و میسوزه الان ولوم ده دورت سوخته ولوم ده دور رو طوری نگه دار که بتونی پشت ولوم رو بخونی و پایه ای که روبروی چشمته میشه پایه وسط رو فیبر هم که مشخصه جاش بارها توضیح داده شده عکسش هم هست تو سایت

جمعه 30 خرداد1393 - 2:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا محمود جواب دادم تو چند تا پست قبلی شماتیک رو دارم ولی تا جواب نده و خودم نتیجه نگیرم ازش نمیتونم عمومیش کنم من دوس ندارم مدار معیوب بزارم تو سایت یا مداری که حالا نمیدونیم چقدر قدرت داره ایا کار میکنه یا نه چون اگه مشکلی پیش بیاد و یا کار نکنه بعد همه بچه ها از چشم من میبینن این کارو

جمعه 30 خرداد1393 - 2:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:( دوستان من حالم باز بد شد میرم یکم استراحت کنم فعلا بای

جمعه 30 خرداد1393 - 2:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد هدایتی فکر کنم حسابی اشتباه گرفتی. من که اصلاً سراغ شماتیک و اینا نگرفتم. :-\ مشکل تی المه:
سیستمم حسابی نویزی شده. :( :( دست به ولوم تنظیم یا حتی باکس میزنم نویز نشون میده مخصوصاً اگر بخوام رو آستانه تنظیمش کنم. لذا اصلاً نمیشه رو آستانه تنظیمش کرد، لذا باید قید مقداری از برد و حساسیت رو بزنم. به نظرتون کدوم فیلترینگ مشکلدار شده؟ بعد از تنظیم فرکانس رو 240 این مشکل حادتر شده. حتی در حدیه که وقتی فلزی به باکسش نزدیک میکنم میزنه. باکسشم پلاستیکیه.

جمعه 30 خرداد1393 - 2:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به دوستان. استاد حمید اگه از فایلی که گذاشتین به علاوه صفحه 243 استفاده کنیم جواب میده؟ ممنون میشم اگه جواب بدین ^:)^

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 30 خرداد1393 - 3:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 304 , 305 , 306 , 307 , 308 , 309 , 310 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure