نویسنده |
پیغام |
arash99
کاربر حرفه ای
|
سلام ابى جان داداش از دست من دلخور نشی بابت اين حرف اما خود شما هم فروشنده هستی اما خدا کنه مداری رو اگه مىفروشی از روى انصاف باشه و خواهش برادرانه اگه امکانش هست با تصويری ساده و روان طريقه حذف ولوم رو و استفاده از سلکتور بزار تا استفاده کنيم
|
شنبه 30 خرداد1393 - 12:30am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا ارش من تا حالا به کسی تی ال نفروختم و از فروشندگی فلزیاب هم خوشم نمی یاد چون اخر عاقبتش بازداشگاهه از صفحه اول این تایپیک تا اخرین صفحه این مدار رو به دقت چک کنید و ببینید جز کمک در ساخت تی ال چیزه دیگه ای گفتم اگر غیر از این باشه شما درست میگی کسان دیگه داره جیبشون پر میشه من باید حرفشو بخورم اگر هم به حرف من شک دارید میخوایین یک پرینت ١ ماه از تمام شماره حساب های بانکیم بزارم تا باورتون بشه
|
شنبه 30 خرداد1393 - 12:54am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا ارش من ولوم ها رو حذف کردم ولی هنوز سر زمین تست نکردم شاید خوب جواب نده یک تست سر زمین بکنم اگر خوب جواب داد به شما میگم
|
شنبه 30 خرداد1393 - 12:59am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
تماشا جان ورود شما رو تبریک میگم لیست قطعات رو اساتید زحمت کشیدن من الان با گوشی اومدم نت وگرنه لیست قطعاتو برای شما میگذاشتم
|
شنبه 30 خرداد1393 - 1:10am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
ابی جان بازم مرسی از دست منم دلخور نشو داداش
|
شنبه 30 خرداد1393 - 1:12am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
از دوستان کسی نظری ايده ای راجع به طرح بردياجان در تايپيک مژده مکمل ردياب نداره حيفه طرح خوبى ارائه شده
|
شنبه 30 خرداد1393 - 1:15am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید فکر نکنم تغییرات تا 5 خرداد درست باشه؟ تا صفحه 150 خوندم بعضی جاها تناقض هایی هستش که با فایل نهایی هم خونی نداره مثل تصویر زیر.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
شنبه 30 خرداد1393 - 2:19am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب دوستان طی چند روز اخیر مسائلی مطرح شده و به بنده چیزهایی گفتن یا سوالهایی کردن که لازم میدونم توضیحاتی رو به عرض دوستان برسونم! ببینید این مدار بهیچ وجه به بنده یا آقا مجتبی ارتباطی نداشته! اینکه دوستان میبینن فایل تقریبا نهایی رو بنده در پست اول این تاپیک قرار دادم صرفا به درخواست عزیزانی هست که روی مدار کار کردن و جهت سهولت کار ساخت توسط دوستان جدید ؛ بنده فایل رو در اول تاپیک گذاشتم. لذا دوستانی که مشغول ساخت هستن اگر مشکلی براشون پیش میاد لطفا از من سوال نکنن چون بنده روی این مدار کار نکردم. مسئولیت جوابگویی به سوالات در این تاپیک به عهده عزیزانی هست که روی این مدار کار کردن. همونطور که بنده در تاپیکهای دیگری که شروع کردم همین کار رو تا الان انجام دادم! ظاهرا دیروز هم دوست یا در واقع دشمن شناخته شده ای! تشریف آوردن اینجا و مسائلی مطرح کردن از جمله اینکه آقای هدایتی و آقا مجتبی یک نفر هستن و .... ! خب فکر میکنم خیلی از دوستان هم آقا مجتبی رو میشناسن و باهاشون در ارتباط هستن و هم آقای هدایتی! پس فکر نمیکنم مطرح کردن چنین ادعای مضحکی اصلا موضوعیت داشته باشه و صرفا نشانه عقل ناقص کسی هست که چنین چیزی رو مطرح میکنه! وانگهی آقا مجتبی مگه خدای نکرده مریض هست که چنین کاری بکنه؟! از طرفی دوستانی به بنده مراجعه کردن و درخواست داشتن که بنده براشون از اقای هدایتی تخفیف بگیرم! خب با توجه به این تقاضای عجیب بنده علت رو جویا شدم و متوجه شدم بعضی دوستان تصور میکنن که بنده یا آقا مجتبی در فروش این مدار توسط آقای هدایتی سهمی داریم!!! عزیزان بهیچ وجه نه در خصوص این مدار نه هیچ مدار دیگری که دوستان دیگه احیانا در این انجمن فروختن درصد یا سهمی برای ما وجود نداشته! جالب هم همینجاست که هر چند آقا مجتبی بابت فروش ردیاب درصد کمیسیون تعیین کرده اما دوستانی که عملا بنظر میاد تعداد زیادیشون در این انجمن تبدیل به فروشنده شدن انگار نه انگار! گاهی هم به خود ما میتازن و یا حمایت لازم رو در مواقع خاص از کلیت انجمن انجام نمیدن و جالبه که سایرین هم چه فکرهایی میکنن! در واقع بنظر میاد بیشترین زحمت کار به دوش ماست و شنیدن حرف و حدیثهاش هم مال ماست و کمترین سود رو هم ما میبریم و دوستان هم باز بیشتر توقعشون از ماست!!! خب بنظر شما با چنین وضعیتی این انجمن شامل همه کاربرانش چقدر میتونه در اینده پیشرفت داشته باشه؟!
یک سخن هم با آقای هدایتی داشتم. با توجه به اطلاعاتی که از جانب چند نفر بمن رسیده فکر میکنم شما نه تنها کمی تبلیغ اضافی برای کارتون انجام میدین و مشخصه که قصدتون بیشتر فروشندگی هست تا چیز دیگه ؛ بلکه چندین مورد هم بمن گفتن که شما به کار ما هم ایراد گرفتین و هدف شما صرفا مطرح کردن کار خودتون بوده! دوست عزیز جناب هدایتی! این رسم کار نیست! شما اجازه فروش مدار خودت رو از ما گرفتی و من به نوبه خودم عرض کردم حرفی ندارم. فکر کنم همه هم در طول تاپیک شاهد باشن! کاری هم ندارم که قیمت شما چقدر هست چون بنظر من قیمت یک مساله توافقی بین فروشنده و خریداره بشرطی که فروشنده دروغی نگه! ولی بهرحال قرار هم نشد شما در توصیف دستگاه خودتون کارهای ما رو زیر سوال ببرین! فراموش نکنین اینکه شما کاسبی کوچکی از طریق این مدار در این انجمن راه انداختین در واقع لطفی هست که ما داشتیم! حالا یا به شما یا به هر کس دیگه ای که این مدار رو از شما بخره و راضی باشه. پس اگر منصفانه برخورد کنین شما هم باید اتفاقا بیشتر هوای کار کلیت انجمن رو داشته باشین تا اینکه به هر دستاویزی متوسل بشین که کار خودتون رو تک و یگانه جلوه بدین! فراموش نکنین خیلی بیشتر از اون که ما در این انجمن چیزی بفروشیم شما و دیگران این کار رو کردین! و جالب اینجاست که حرف و حدیثهاش هم باید مال ما باشه. اگر روال به این صورت جلو بره ما مجبوریم در خصوص اجازه فروش هر چیزی در این انجمن توسط دیگران تجدید نظر جدی کنیم. یا اینکه اصلا تقاضای درصد مشارکت کنیم! اصلا هم مساله غیر منصفانه ای نیست چون این انجمن رو از اساس ما بوجود آوردیم و به اینجا رسوندیم و در تمام زمینه هاش هم زحمت شبانه روزی کشیدیم. بهرحال اگر این انجمن هر ضربه یا لطمه ای بخوره همه ضرر میکنن! حتی اون فردی که تشریف میاره اینجا اراجیف میبافه و من هم خوب میشناسمش ؛ خودش بیشتر از خیلیا از مطالب این انجمن سود برده! اون شخصی هم که ما رو دزد خطاب میکنه ولی از مداری که بنده کار کردم و بخودش شخصا دهها راهنمایی دادم تا بسازه و الان داره ازش نون میخوره ؛ اون هم ضرر میکنه! ولی جالبه که روحیه کار گروهی در ما ایرانیها بقدری ضعیف و چشم و هم چشمی ها و رقابتها و دشمنی های بی دلیل بقدری زیاده که انگار هیچ چیزی رو درست نمیبینیم. به همین دلیل هم هست که از دیگران عقب میمونیم در صورتیکه لیاقتمون میتونه خیلی بیش از اینها باشه. جناب هدایتی تبلیغ بشرط واقعی بودن ایرادی نداره. ولی اگر دروغی در تبلیغتون باشه مساوی با کلاهبرداری میشه حتی اگر قیمت رو هزار تومن گذاشته باشین! جدا از مساله ای که در بالا ذکر کردم ظاهرا شما عنوان میکنین که قطعات این مدار رو از خارج ایران تهیه میکنین! در صورتیکه بهترین نوع قطعات برای این مدار خاص براحتی در بازار ما یافت میشه! بنابراین دلیلی برای چنین ادعایی بنظر من وجود نداره. چون تمام قطعات این مدار رایج تر و قدیمی تر از این حرفها هستن که نوع مرغوبش در بازار ما یافت نشه! با این وجود آیا شما مدرکی برای اثبات اینکه قطعات رو از خارج ایران تهیه میکنین دارین؟ حتی اگر یک فاکتور خرید مشخص از تهیه قطعات این مدار از خارج ایران ارائه بدین بنده دیگه حرفی در این زمینه ندارم. در غیر این صورت یا باید از همگی عذرخواهی کنین یا برخورد من شخصا با شما جور دیگه خواهد بود! چون در اینجور زمینه ها حساسیت عجیبی دارم و با برادر خودم هم شوخی ندارم چه برسه با شما!
|
شنبه 30 خرداد1393 - 2:35am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید اقا حمید اول خدمت شما عرض کنم من قصد و نیت خودم رو تو صفحه اول انجمن عرض کردم و بدون هیچ چشم داشتی این مدار رو در اختیار دوستان قرار دادم و کسانی هم که با من در ارتباط هستن میدونن من اقا مجتبی نیستم چون قیافه من خیلی فرق داره با اقا مجتبی که حتی این رو میتونم اثبات کنم اگه نیاز باشه در مورد فروش هم خدمت شما عرض کنم من به بچه های سایت مگه چند تا دستگاه دادم که سود زیادی کرده باشم یا جیبم پر از پول باشه؟ این افراد بیشتر از ۶ نفر نبودن و اون ها هم بارها به من پیام دادن که نمیتونن بسازن و اطلاعات در مورد الکترونیک ندارن و من هم با یه قیمت منصفانه که هر دو طرف راضی باشن این کار رو انجام دادم و راضی هم هستن و اگه سر کسی کلاه گذاشتم یا نا راضی میتونه بیاد همین جا اعلام کنه تا همه شاهد باشن من یه دوستم تو استارا هستش که به من سفارش این فلزیاب رو میده و از من تعداد میگیره و میفروشه و ارتباطی به بچه های انجمن نداره من از اون طریق دارم کاسبی میکنم و قیمتی رو که به اون اقا میدم خیلی بالاتر از این قیمتی که به دوستان تو این مدت دادم و در مورد تبلیغ هم خدمت شما عرض کنم کار من نیاز به تبلیغ نداره اگه حرفی هم زدم واقعیت بوده و هیچ دروغی هم تو کار نیست من برای اینکه تعداد دارم به بانه و اربیل همین دستگاه رو میفرستم ناچارم که ابزار کار خودم رو هم به روز کنم و یه کارگاه خونگی زدم که بیشتر ابزار ها رو خریدم و خیلی هم هزینه شده برای این کار و قطعات رو رپزهای اول از تهران خریداری میکردم که خیلی از قطعاتشون ایراد داشت و مدار رو دچار بی ثباتی میکرد و دستگاه موقع کاوش همش گاز میداد و خر خر میکرد بعد یه مدت یه دوستی پیدا کردم که ترکیه میرفت و من قطعات رو بهش لیست کردم و دادم به اندازه ۲۰ تا دستگاه برام قطعه اورد که فقط ای سی هاش خوب از اب در اومدن و هنوز هم به اندازه ۵ تا دستگاه مونده برام در مورد فروش هم من تو چند صفحه قبل خدمت شما عرض کردم که این سایت مربوط به شماست و هر جور دستور بدین من همون کار رو انجام میدم ولی هیچ جوابی به من ندادین در مورد افرادی که بهشون دستگاه دادم تو همین سایت خودشون شاهدن و اقا مهدی هم خودش در جریانه که یه کیت برای اقا مهدی فرستادم و یه کیت اقای مقدسی گرفتن از من و اقا معراج و اقا فرخ از من بصورت کامل گرفتن و اقا سینا که چند وقت پیش از من تهیه کردن و نزدیک ۳ تا از دوستان بهم پیام دادن ولی معامله ای صورت نگرفته شاید یکی دو تا دیگه از دوستان هم از من خریده باشن تو طول این مدت ولی اسمشون یادم نیست در هر صورت من حاضرم در مورد فروش این فلزیاب با شما هم همکاری کنم و فروش رو خودتون انجام بدین یا اینکه من درصد فروش رو برای شما کنار بزار تا خرج و مخارج سایت هم تامین بشه من هیچ گونه حرفی ندارم و هر جور که شما دستور بدین اگه دوس دارین کسی به من پیام داد بگم با شما هماهنگ کنه و یک چیز دیگه که منو ناراحت کرده اینه که خودتون و همه دوستان شاهد هستن که دم عید چقدر بی خوابی و عذاب کشیدم تا تو نستم این مدار رو کپی کنم و اگه نیت من چیز دیگه ای بود میتونستم این کار رو انجام ندم و مدار رو بدم به یکی از متخصصین تو شهر خودم و راحت کپی کنم و بتونم بازاری برای خودم راه بندازم ولی این کار رو نکردم و دو دستی عکس و اطلاعاتش رو گذاشتم تو سایت در صورتی که میدونستم این مدار خیلی قدرتمنده و اگه راه بیوفته دردسر های خاص خودشو هم داره و اگه کمک دوستان نبود هرگذ به این جاها نمیرسید و این هم میدونم که تو همین سایت کپی شده و شما هم خق اب و گل دارین و من هم یکی دو بار تو تایپیک گفتم که اقا حمید شما هر دستوری بدین در مورد فروش کیت و فروش دستگاه ۱۲۰۰۰ من هم همون کار رو انجام میدم این رو هم قبول کنید یه مقدار شما هم کوتاهی کردین البته میدونم سرتون شلوغه حق میدم و این هم بگم من ۱۲۰۰۰ خیلی از دوستان رو که درست کرده بودن و جواب نمیداد تعمیر کردم بیشترشون اتصالی بود که مبلغی هم نگرفتم تو شهر ما هم چند نفر بودن که فقط اومدن ثبت نام کردن و اطلاعات رو بر داشتن از این تایپیک و رفتن درست کردن و کار نکرد و خیلی از افراد سود جو هستن که دارن راحت این مدار رو درست میکنن و به قیمت های مختلف دارن میفروشن پس با اون ها باید چکار کرد؟ من که عذاب و بی خوابی کشیدم تا این مدار راه بیوفته بعد نون رو کس دیگه داره میخوره پس این فکر رو نکنید که من با فروش ۶ تا ۸ تا از این دستگاه ملیاردر شدم من نونمو دارم در میارم ولی نه از این سایت چون بچه های سایت بیشتر از ۱. ملیون و پنصد توانایی خرید ندارم و من هم بیشتر از ۱ ملیون باهاشون حساب نکردم چند تای اول که ۸۵۰ تومن بوده و بعد ۹۵۰ تومن بوده و خیلی تعدادش کم بوده اونم به در خواست خود شخص بوده و رضایت کامل هم دارن حالا کار ندارم ولی در مورد اون حرف شما که میگید من از شما و کارتون ایراد گرفتم خیلی ناراحت شدم چون من به کار کسان دیگه کاری ندارم شاید دشمن داشته باشم و بخواد خودشو پیش شما شیرین کنه ولی من هیچ وقت نه بی احترامی به شما کردم و نه حرف بدی زدم خودتون هم شاهد هستین من بیشتر تو همین تایپیک هستم و زیاد تو تایپیک های دیگه نمیام
|
شنبه 31 خرداد1393 - 8:10am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام وقتی پای فروش وسط میاد دیگه صداقت در ساخت و ارتقاء سیستم ها هم کمتر میشه ، و اینگونه راه پیشترفت به مرور از بین رفته و انجمن به سوی نابودی کشیده خواهد شد ، مهندس هدایتی هم صادقانه این مدار رو به اشتراک گذاشت و با کمک همه به نتیجه هم رسید که از ایشون سپاسگذاریم ، خیلی ها در این انجمن مثل مهندس حمید بزرگوار صادقانه به خلق ا.. خدمت کردن بدون هیچ چشم داشتی ، ولی موضوع مهمی که این عزیزان خدمتگذار رو آزرده میکنه اینه که خیلی ها به عنوان کاربر عادی و حرفه ای بصورت نامحسوس در انجمن فعالیت داشته و مداراتی که توسط مهندسین و فعالان این انجمن به بار میشینه رو سریعاً به تولید انبوه رسونده و با نامهای مختلف به فروش میرسونن ، حالا هرکسی که از این طریق به راحتی و رایگان مدار با کیفیتی رو از این انجمن گرفته دیگه انصاف نیست با قیمت خیلی زیاد به مردم بده و مخصوصاً کاربران این انجمن ، از قدیم گفتن کمتر بخورید تا همیشه بخورید ؛ خیلی گفته های بزرگان در قدیم رو اگر دقت کنیم درسهایی بزرگ برای آیندگان هستند ، دوستان حقایق رو بهتر درک کنیم و به همدیگه کمک کنیم تا خدا هم به ما نیم نگاهی بندازه ... فرمایشات و گله های مهندس حمید بر همین باب هست که همیشه واقعیات رو بهتر نگاه کنیم و هرگز به راحتی از روی زحمات برادران و بزرگواران عزیزمون عبور نکنیم و به هم بیشتر از همیشه احترام بگذاریم ، ولی درآخر عرض کنم که اگر میخواهیم دست دزدان و کپی برداران فروشنده و کلاه بردار رو از این انجمن کوتاه کنیم ، باید مدارات اصلاح شده و ارتقاء داده شده رو در فایلی با پسورد جداگانه قرار بدیم و مسئولیت تحویل مدارات با مهندس حمید باشه و هرکسی که مورد شناسایی بوده مدار برای ایشون قابل دریافت باشه ، به این صورت فکرمیکنم کمتر از مدارات فوق سوء استفاده بشه .. یاعلی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 31 خرداد1393 - 8:30am |
|
|
|