نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
و در مورد قطعات داخل فروشگاه های تهران خودتون بهتر از من خبر دارین من شاید بالای چند تا ای سی mcp3201 برای فروشگاه خودم اوردم از مغازه های مختلف که همه خراب بودن و ای سی ۷۰۹ که بارها خرید کردم و خوب جواب نمیده و ولوم های ده دورشون که از ۱۰۰ تا ۵ تا خرابی داره که نباید این شکلی باشه خازن هاش که همه مارک فوجی هستن که خازن ۱۰ میکرو فاراد رو خریدم ۲۵۰ تایی خریدم بعد تست کردم دیدم با خازن سنج میزنه ۸ میکرو فاراد و اونی که دوستم اورده بود با خازن سنج اندازه گرفتم روی ۱۰ میکروفاراد دقیق میمونه یه مثال ساده زدم براتون که چقدر خطا داره جنس های ایرانی این برای همه ثابت شده پس مدار که من مونتاژ میکنم قدرت و ثبات خوبی داره یکی از دلایلش اینه اگه من هم از قطعات همین فروشگاه ها استفاده کنم مدارم بی ثباته و الکی گاز میده تو تهران یه فروشگاه هست که همه قطعات نظامی رو میاره و جنس هاش خیلی عالی ولی قیمت هاش سر به فلکه حق هم داره چون پول گمرک داره میده من این رو عرض کردم که بدونید من دروغ نمیگم پس یک چیزی این میان هستش که دارم از قطعات تهران استفاده نمیکنم البته مغازه هایی هستن که جنس های خوب و درجه یک دارن ولی تک تک مغازه ها رو باید گشت و با بیماری که من دارم این کار رو نمیتونم انجام بدم بخاطر همین زحمت خرید رو به یکی از دوستام میدم و از قطعات داخل هم استفاده میکنم ولی ۴۰ درصد جنس ها رو خرید میکنم اون چیز هایی که حساس هستن رو از تهران تهیه نمیکنم همین که مدار من داره با قدرت و با ثبات کار میکنه خودش بالاترین مدرکه و حتی حاضرم با ۱۲۰۰۰ که خود شرکت میسازه و داره ۵ ملیون میفروشه مسابقه هم بدم و میدونم که زمین میخوره و اگه فاکتور هم باز نیازه من تا فردا پس فردا براتون میزارم تا براتون ثابت بشه که دروغی نبوده ولی این کار مثل این میمونه که منو یکی بکشونه دادگاه
|
شنبه 31 خرداد1393 - 8:32am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید امیدوارم که از حرف های من ناراحت نشین شما استاد ما هستین و استاد بعضی وقت ها شاگردشو تنبیه هم میکنه من دوس ندارم دوستان دیگه از این گفته ها سو استفاده کنن باز هر دستوری بدین من اطاعت میکنم
|
شنبه 31 خرداد1393 - 9:01am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آفرین بر مهندس هدایتی بزرگوار ، بهترین کار همینه ، مهندس حمید پیر دانای ما در این انجمن هستن که بنده طی چند سال دوستیمون کاملاً با نیت قلبی و بزرگمنش بودن مهندس حمید واقف هستم ، ایشون فقط خیر و صلاح ماها رو میخواد ... مولا علی نگهدارش باشه انشاا.. و هرکسی که کمک به خلق ا... میکنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 31 خرداد1393 - 9:04am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا مهدی ما هر چقدر هم که پیشرفت داشته باشیم باز شاگرد مهندس حمید هستیم و اگه تو گوش من هم بزنن ناراحت نمیشم همه انسان ها خطا دارن انسان بدون خطا پیدا نمیشه باز من منتظر دستور ایشون هستم یا علی
|
شنبه 31 خرداد1393 - 9:24am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
استاد هدایتی فایلی که مهندس حمید در صفحه اول به تاریخ 5 خرداد خورده تغییر بدید و فایل اصلی بدون مورد بزارید که بچه ها بتونن با خیال راحت دست به ساختن این مدار کنند مثل فلزیابی که مهندس حمید با توضیحات کامل نوشتاری و تست مدار و ساخت لوپ همه چیز کامل که من تو 2 روز ساختم بدون حتی یک مشکل اقای هدایتی از شما هم تشکر میکنم که به سوال دوستان پاسخ میدید ولی اگر اینکارو بکنید و توضیح کامل در صفحه اول بزارید دیگر سوالی برای دوستان باقی نمی ماند. باتشکر
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
شنبه 31 خرداد1393 - 12:22pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
l24nb0 نوشته است: استاد هدایتی فایلی که مهندس حمید در صفحه اول به تاریخ 5 خرداد خورده تغییر بدید و فایل اصلی بدون مورد بزارید که بچه ها بتونن با خیال راحت دست به ساختن این مدار کنند مثل فلزیابی که مهندس حمید با توضیحات کامل نوشتاری و تست مدار و ساخت لوپ همه چیز کامل که من تو 2 روز ساختم بدون حتی یک مشکل اقای هدایتی از شما هم تشکر میکنم که به سوال دوستان پاسخ میدید ولی اگر اینکارو بکنید و توضیح کامل در صفحه اول بزارید دیگر سوالی برای دوستان باقی نمی ماند. باتشکر درود بر شما منم موافق هستم مهندس هدایتی لطفا اقدام کنید
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
شنبه 31 خرداد1393 - 12:56pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مثل اینکه پی سی بی در صفحه اول موردی داره که بعد از ساخت و اتمام کار سیستم خوب از آب در نمیاد ، هرچند خیلی استادانه از آب دراومده که از تلاش استاد مهدی 88 عزیز تشکر میکنیم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 31 خرداد1393 - 1:08pm |
|
|
reza_125
|
با سلام بسیار تشکر از آقای هدایتی بابت مدارشون که واقعا این اولین سایت صادقانه ای هست که پایدار مونده . مرام آقا حمیدم که مرارو کشته من هم تازه از امتحانات تموم شدم دارم تمام صفحه ها رو میخونم اگه آقا هدایتی اجازه بدن منم میخوام بسازمش . خلاصه خیلی از آقای هدایتی تشکر میکنم بازم ببخشید که تو ساخت مدار نتونستم یه گوشه ای از مدار رو کمک کنم که شما اینقدر بیخوابی نکشید چون شرایط بگونه ای بود که درس ها سنگین از یه طرفی هم کار نزاشت تو انجمن یه فعالیتی بکنیم.اینم تقدیم به شما
|
شنبه 31 خرداد1393 - 1:15pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: از دوستان کسی نظری ايده ای راجع به طرح بردياجان در تايپيک مژده مکمل ردياب نداره حيفه طرح خوبى ارائه شده سلام آرش جان لينكش رو بزار ببينيم
|
شنبه 31 خرداد1393 - 1:20pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
شما هم میتونید مدار رو بسازید و هم میتونید به دوستان کمک کنید از طریق تفکرات و آزمایشات خودتون روی مدار ... موفق باشید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 31 خرداد1393 - 1:20pm |
|
|
|