نویسنده |
پیغام |
arash99
کاربر حرفه ای
|
mohandes1 نوشته است: arash99 نوشته است: از دوستان کسی نظری ايده ای راجع به طرح بردياجان در تايپيک مژده مکمل ردياب نداره حيفه طرح خوبى ارائه شده سلام آرش جان لينكش رو بزار ببينيم
|
شنبه 31 خرداد1393 - 1:29pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 31 خرداد1393 - 1:51pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان امروز فایل رو میزارم برای دوستان ولی مدار و پی سی بی صفحه اول هم مشکلی نداره راحت جواب میده با این حال فایلی رو که خودم دارم ازش استفاده میکنم براتون قرار میدم امروز حالم خیلی بده به حدی سر گیجه داشتم که کنترل خودمو از دست دادم وقتی اومدم در پارکینگ رو باز کنم افتادم الان هم خوابیدم چون نمیتونم زیاد راه برم گرمای هوا هم داره منو اذیت میکنه
|
شنبه 31 خرداد1393 - 2:05pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
این چند روزه نتونستم خوب جواب سوالات دوستان رو بدم اگه سوالی بی جواب مونده کوتاهی از طرف من نبوده بخاطر این بیماری که نمیتونم زیاد کار کنم و سرم تو لب تاپ باشه باز صفحات قبل رو هم دارم مرور میکنم که جواب دوستان رو بدم
|
شنبه 31 خرداد1393 - 2:07pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان هدایتی جان خدا بد نده برادر. امیدوارم که حالتون زود خوب بشه و در کنار بقیه اساتید از محضرتون استفاده کنیم. موفق باشی دوست من یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 31 خرداد1393 - 2:12pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
ممنون دوست عزیز اقا بینا به خدا موندم چم شده یک هفته که سر گیجه من زیاد تر شده حتی طوری شده که نمیتونم از جام تکون بوخورم امروز دیگه خانواده هم فهمیدن که وضع جسمی من نرمال نیست و به اجبار منو فردا میخوان ببرن پیش یه دکتر متخصص تا یه ازمایش بدم شش ماه پیش هم همچین دردی داشتم دو سه تا دکتر رفتم خیلی هم هزینه شد ولی ازمایش چیزی نشون نداد و دکتر ها هم نمیدونن این درد چی دیگه نرفتم دکتر تا اینکه یهو احساس کردم وزنم خیلی کم شده و الان خیلی استرس دارم که علت این سر گیجه از چی
آخرین بار توسط هدایتی در شنبه 31 خرداد1393 - 2:54pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 31 خرداد1393 - 2:17pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سلام و درود بر همه. اگر جسارت به نوشتن این مطلب میکنم خداییش صرفاً به جهت اینه که دلم میسوزه و واقعاً این انجمن و زحمتکشانشو دوست دارم. از یه طرف همونیکه استاد هدایتی فرمودن؛ حق آب و گلی مؤسسین انجمن چی میشه؟ ازونطرف بیدار موندنا و جان نثاریهای باغبانهای این تاپیک پر ثمر استاد هدایتی و استاد مهدی و سایرین با وجود بیماریها وکسالتها و.... چی میشه؟؟
با خوندن مطالب آقا حمید عزیز و آقا هدایتی بزرگدل. نتونستم نظر شخصی خودمو عرض نکنم. اینکه واقعاً همه ما وامدار مؤسّسین این انجمن همچون آقا حمید هستیم و اگر نبود بستری که این عزیزان فراهم کردند، هیچیک از ما به چنین چیزی دست پیدا نمیکردیم. چه خوب یادمه که زمانی(از حدودای سال 68) حتی تا همین اواخر اگه اسم دستگاه، فلزیاب و گنجیاب میومد به جز یه سری تصوّرات و موهومات چیزی نمیدونستیم ولی الآن به یمن وجود انجمنها از جمله این انجمن خوب و بستر تشریک مساعی نه تنها در مورد خیلی از سیستمها در تاریکی نیستیم ومیتونیم حتی اظهار نظر کنیم، بلکه میتونیم دستگاه خوبی هم بسازیم. بنده حمایت شخص خودم رو از این قسمت فرمایشات آقا حمید(حق انجمن) اعلام میکنم و همواره قدردان زحمات ایشانم. که اگر هم واقعاً این انجمن برای ادامه کارش نیاز به حمایتهای مالی سایرین داره به سهم و توان خودم اعلام آمادگی کنم. واز طرفی هم هیچگاه نمیتوان ارزش و بهای کار بزرگانی چون استادهدایتی رو از یاد برد که ازینطرف هم همه اونهاییکه مثل من نوعی به این سیستم دستیافتیم وامدار ایشونیم. اینکه عدّه ای از این برکۀ ساخته شده به راحتی ماهی میگیرن و به گزاف به مردم میفروشن راهش یه چیزی شبیه به همون پیشنهادیست که بنده در مورد ام دی ال دادم. خداییش از اولش هم که این تاپیک داشت پیش میرفت در ذهنم بود ولی خوب کاری نمیشد کرد. گفتم اگه پیشنهادی بدم بعضی افراد میگن آقا اینجا هم شروع کردی و بذار به کارمون برسیم و..... از طرفی هم برای اینجور موارد و قطع نسبی دست سودجویان چه جور چارۀ جامعی میشه اندیشید؟ ایجاد نوعی انجمن مخفی و اجازه استفاده صرفاً به افرادیکه حقّ الورود بپردازن؟ یا اجازه ورود صرفاً به افرادیکه قطعاً در بیشیله-پیله بودنشون یقین حاصل شده؟ یا مجموع هر دو مورد ؟ این قضیه در بسیاری موارد تا حدّی پیچیده و سخت میشه. یکی از راهها که به ذهن بنده میرسه اینه که وقتی تاپیکی جلو رفت و کار نزدیک به نتیجۀ مثبت شد، مدیریت محترم این فیلتر ورودی را قرار بدهند و یا...... انشاءالله خدا به همه ما توفیق بده. باز هم میگم که همه شما زحمتکشان رو از صمیم قلب دوست دارم و همواره دعا تون میکنم(حداقل کاری که میتونم بکنم).
|
شنبه 31 خرداد1393 - 2:21pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
|
شنبه 31 خرداد1393 - 2:41pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
ممنون دوست عزیز فردا وضعیت جسمی من مشخص میشه فقط استرس دارم تا نتیجه این بیماری مشخص نشه استرسم بیشتر میشه
|
شنبه 31 خرداد1393 - 2:48pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
سلام هدایتی جان . انشاالله حالتون خوب میشه . چیزی نیست زیاد فکرشو نکن...
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
شنبه 31 خرداد1393 - 4:52pm |
|
|
|