انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 3:17am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 311 , 312 , 313 , 314 , 315 , 316 , 317 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.من 2 بار چوب فروشنده هارو خوردم.اما از اقاى هدايتى و تى ال واقعا راضيم.اين اقا رو هم در حد همىن سايت ميشناسم.پس دليل بر تبليغ الکى نيست.

شنبه 31 خرداد1393 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برای همه متاسفم واقعا که قباحت داره!

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

شنبه 31 خرداد1393 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام همانطور که مدیریت بارها اعلام کردند نتیجه خرید از هر شخصی به انجمن ارتباط نداره!
بنده مدار tl رو چند بار ساختم اما نتونستم راه بندازم و آقای هدایتی برام راه انداخت و ازش راضی بودم!
حتی دستگاه من رو وقتی ظبط کردن باز مهندس هدایتی بود که کمکم کرد دوباره بسازم!
اگه این آقا نظری داده در مورد ردیاب نظر شخصی داده همانطور که حمزه و کانی جان نظر. میدادن!
ما در مدار جنس فروشنده داریم پس چرا جلو اونا گرفته نمیشه! حتی مدیریت تایید می کنه!
الان دوستان موقع این کارا نیست کی چقدر فروخته! من شخصی را می‌شناسم که تا الان بالای 20 دستگاه چنس فروخته! و کار نمی کنه!
پس بیاین این جمع دوستانه و علمی را خراب نکنیم! آخه چرا! حیفه به مولا!
جناب روشیک من با نظر شما موافقم اگر کسی از آقای هدایتی خرید کرده و شاکی هست انصافا بیاد اعلام کنه با دلیل! اون‌موقع حتما باید اخراج بشه!!!
در مورد رصد کردن ما آقا مجتبی چرا زودتر نگفتی تا امنیت دوستانت بخطر نیوفته کی مارو رصد میکنه؟ چسازمانی؟
خواهشا با هم به توافق برسین تا این انجمن از هم نپاشه! بنده دلسوزانه گفتم! چون تو همیم انجمن دوستانی کلی پیدا کردم! از مدیریتش هم تشکر می کنم

شنبه 31 خرداد1393 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
برای اینکه سلکتور 4 حالت داره یکی با ولو set و 3 تای دیگه نسبت به تنظیم همون 3 تا مولتی ترن هست مثلا اولیش از 70 میکرو ثانیه اول موج نمونه میگیره و دومیش در 90 میکرو ثانیه و سومیش در مثلا 120 میکرو ثانیه خب میشه 3 تا مد
اون ولوم set هم دیگ دستی هر چه جور بخوای از 1 میکرو ثانیه تا اخر موج که مثلا 400 میکرو ثانیست میتونی تنظیم میکنی به نظرمن همین ولو set کافیه و اون سلکتور و 3 تا مولتی ترن اضافیه

یه سلکتور دیگه هم واسه تظیم فرکانس بذاریم و چند فرکانس مختلف داشته باشیم مشکلی از نظر نمونه گیری به وجود میاد ؟

شنبه 31 خرداد1393 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان و اساتيد عزيز سلام لازم دونستم مطالبى رو خدمت شما عرض کنم /اگه قراره از سايت اخراج بشم خيالى نيست ولی ناگفته بايد گفته بشه تا بلکن نزاع پايان بگيره ،اولا اينکه اگه قرار باشه اسم بازداشت و زندان بياد وسط من سر همه شما هستم چراکه زندگيم رفته به باد در يک سال برادرم و دوستش رو از دست دادم و متحمل ديه جريمه و بازداشت و زندان هم شدم زنم ترکم کرد متحمل مهريه شدم پس ديگه اسم زندان رو نياريد که کسرشأن منو انجمنه /نکته دوم اينه که با مجتبی در تماس کاملم و تمام اتفاقات بيرون رو از سايتهاى گوناگون در رابطه با انجمن فلزجو به سمع و نظر ايشون ميرسونم و ارادت خاصی بهشون و انجموشون دارم/نه پاچه خوارم نه خود شيرين چون به اخلاص عملش اعتقاد کامل دارم از جمله رديابشون که خودم ندارم از چندتا رديابيکه برای دوستان سفارش دادم هرازگاهی استفاده ميکنم چون بعداز اون زمين خوردن ديگه نسد سرپا بايستم (حادثه حفارى و از دست دادن همه چيزم از جمله جان دوتا عزيز)/نکته بعدی در رابطه با چاپلوسى يه عده استاد و نيمچه استاد يا کاربران ساده در لابه لاى پستهاست که ادعای طرفدارى از سايت و استاتيد به نامى چون حميد و مجتبی و هدايتى و مهدى 88رو دارن اما خودشون آب زيرکاهن و با زحمات اين عزيزان نون ميخورن که براى حفظ آبروی انجمن نون ميخورن/نکته بعدی راجع به جناب هدايتی هستش که از نزديک با ايشون برخورد کردم و از وضعيت ايشون آگاه هستم آدم با شخصيت و مومنی هستن که لنگه ندارن و اصلا قصدشون تبليغ نبوده و نيست چراکه مدار ايشون از لحاظ قدرت حرف نداره و همه فايل هست و همه دارن استفاده ميکنن و ايشون اونقدر کار سرشون ريخته که پول رو پول بزاره اما نه با فروش دستگاه تى ال واقعا دور از انصافه که به فروشنده تعبير بشه حتی فقط و فقط به خاطر آشنا نبودن دوستان با الکترونيک قبول کردن بسازن و دستگاه ارسالی داراى کىفىت و صدالبته حرفه ای هست که بوده من هم مبوفق به کشف نعل اسب برنجى شدم و ارزش 600تومن رو بلکه بيشتر رو داره. پس دوستان خواهشا با چاپلوسی زيراب اين شخص رو نزنيد که بيشتر شما داريد از زحمت اين اساتيد رو ميخوريد حالا مجتبى جان و هدايتى يه جور با هم کنار ميان و به اين دو بزرگوار بايد عرض کنم که نزاع رو بزارن کنار دشمن تفرقه انداخته /نکته آخرهم مربوط ميشه به مشگلات بيرون از انجمن که داره در رابطه با ردياب که مشگل ساز ميشه و داره به جاهاى باريگ کشيدة ميشه که اسم مجتبى در تيتر اول فروشندگان ردياب دست به دست ميشه و خطرساز شده بايد تدبيرخاصى درنظرگرفته بشه با

شنبه 31 خرداد1393 - 11:50pm
مدیر کل
مدیر کل

واقعا خیلی ممنون جناب هدایتی! :ymapplause: تقریبا همه چیزهایی که برای من و شاید خیلیهایی که دخیل به امامزاده شما بسته بودن از محتوای همین چند پست آخر شما آشکار شد!
نوع ادبیات توهین آمیز شما مشخصا در جهت همراهی با کلیت مسیر انجمن نیست و چیزی از خیرخواهی که اینقدر ادعاشو میکنین درش دیده نمیشه! فکر میکنم هرکسی متن نوشته های شما رو با دقت بخونه متوجه میشه شما چجور آدمی هستی و درجه صداقتت در چه حدی هست. بقول معروف رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون!
جالبه که شما باز هم این داستان تکراری ناکارامدی ردیاب ما رو پیش کشیدین! چیزی که در متن پیغامهایی که برای دوستان هم فرستادین بارها و بارها ذکر کردین! خب دوست عزیز بفرض محال که ردیاب ما کارایی هم نداشته باشه ؛ این چه ربطی به فروش شما داشته که در حرفهای خودتون در جهت تبلیغ کار خودتون مرتب به این مساله اشاره میکنین؟ شما دارین در این انجمن کاسبی میکنین! چه دلیلی وجود داره که مدام به کار ما گیر بدین؟ ما اینجا به شما اجازه فروش ندادیم که خیلی با بی انصافی و دروغ پردازی و حالت دشمنی به هر کسی که رسیدین پشت سر ما بدگویی کنین! فکر نمیکنم اگر هر یک از دوستان دیگه هم اگر خودشون رو جای ما میذاشتن میتونستن چنین چیزی رو تحمل کنن! چون فکر میکنم هیچ ناسپاسی بدتر از این نیست که به کسی لطف کنی و طرف مقابل مدام چوب لای چرخ کارت بذاره! حالا جالبی کار اینجاست که اگر شما کاری بلدی یا خیری رسوندی ما که خیلی بیشترش رو بلدیم و واقعا هم انجام دادیم! این نوع روحیه و شخصیت شما نشانه ضعف شما هم در عرصه فنی و هم معنوی هست که چنین مسائلی رو مطرح میکنین و چنین مسیری رو در پیش میگیرین.
گذشته از این عملکرد ردیاب 35 فکر میکنم به همگان ثابت شدست و اگر کارایی نداشت این همه مدت دوستان زحمت نمیکشیدن و به این همه موفقیت دست پیدا نمیکردن. اصولا ردیاب به واسطه عملکرد فرکانسی خودش وقتی داره با تغییر صدم هرتزی اهداف مختلف رو ردیابی میکنه و با تغییر فرکانس هدف خاصی رو نمیگیره و به جاش هدف دیگه رو ردیابی میکنه یعنی داره کار خودشو انجام میده! همونطور در قسمت کنترل وزن که همه دوستان اذعان دارن هر چه که هست بهرحال میتونه بر اساس وزن اهداف رو ردیابی یا حذف بکنه و در بسیاری از موارد وزن هدف رو هم برای شما مشخص کنه! خب اگر اینها هست و خیلی از اونهایی که شما در زمینه ردیابی اصلا حرفی در برابرشون نداری دارن تایید و تعریف میکنن ؛ این انکار شما از چه چیز نشات میگیره؟ ایا چیزی جز دشمنیه؟! عقل سلیم میگه شما حتی اگر با کسی مشکل داری یا کارشو قبول نداری ولی هیچوقت حق رو ناحق نکنی و بنظر من اشتباه بزرگ هم همینه که شما بخوای کسی رو و کارش رو از نقطه قوتش زیر سوال ببری! ردیاب 35 هر چه هست شما و امثال شما توان ساختش رو نداشتین و ندارین! اگر داشتین این همه دشمنی نمیکردین و به جاش یک ردیاب بهتر میساختین و معرفی میکردین و حتی در یک میدان رقابت جوانمردانه به بوته آزمایش میذاشتین! ولی خب واضحه که از سر ناتوانی روی به این حرفهای سخیف و غیر فنی میارین. اگر هم واقعا توان ردیابی رو ندارین خب شاید استعداد یا حوصلشو نداشتین! کما اینکه بارها به هر خریداری هم عرض کردیم ردیابی در مقیاس درست و حسابی خودش کار هر کسی نیست! اون دوستانی هم که میبینید ردیابشون رو برای فروش گذاشتن هیچکدومشون اهل ردیابی نبودن و نیستن وگرنه هر آدم حرفه ای در ردیابی ردیاب 35 رو تایید کرده و حتی چندین نفر از این دوستان محض احتیاط و برای داشتن دستگاه یدکی 2 بار درخواست خرید دادن! وانگهی شمایی که بقول خودت صبح تا شب درگیر ساخت مدار و فروش هستی تا جاییکه که ادعای بیماری هم میکنی چطور میتونی به ردیابی بپردازی؟! امثال شما نیاز به یک چیز بزن و در رویی دارن! وانگهی امثال شما اگر توانایی کاوش رو داشتن که این همه وقتشونو روی فروش دستگاه که سود کمتری داره نمیذاشتن و با همون دستگاه کارامد خودشون به کاوش میپرداختن! کما اینکه شخص بنده هم بارها عرض کردم شرایط کاوش حرفه ای رو ندارم و لذا در خصوص اینجور مسائل هیچ ادعایی نمیکنم و حتی در مسیر اپراتوری هم بارها عرض کردم سایر دوستانی که الان در انجمن حضور دارن تجربیاتشون در این زمینه بسیار بیشتر هست و میتونن چراغ راه سایر دوستان باشن.
مساله مضحک دیگه در تبلیغات کاذب جنابعالی مقایسه کودکانه بین ردیاب اون هم ردیاب ما و فلزیاب بوده! فکر میکنم این بحث دیگه نخ نما شده باشه و از بیسوادی یا غرض ورزی شخصی امثال شما ناشی میشه! وگرنه کدوم عاقلی در بحث کاوشگری ردیاب رو با فلزیاب مقایسه میکنه؟ این دو سیستم دو کار مختلف رو انجام میدن! ممکنه با ردیاب خالی بواسطه قابلیت شعاع زنی بشه به نتیجه رسید ولی در همون شرایط امکان نداره با فلزیاب خالی کسی به نتیجه برسه چون امکان اسکن نقطه به نقطه یک منطقه وسیع با هیچ فلزیابی ممکن نیست. مگر اینکه حدود نقطه مشکوک به هدف رو با تقریب چند متر بدونید که این هم به بحث آثار یا نسخه و امثالهم بستگی داره نه اینکه شما بتونید در کوه و بیابان صرفا به کمک فلزیاب هر چی که هست پیدا کنین! پس این ادعای توهین آمیز که با ردیاب ما حتی سالها هم کسی چیزی پیدا نمیکنه ولی با فلزیاب شما سر ماه طرف میتونه دفینه پیدا کنه دیگه واقعا از اون حرفاست که من قضاوت در این مورد رو به دوستان واگذار میکنم! بهرحال شما شاید بارها این مطلب رو به این و اون گفتین ولی بنده هیچوقت به کسی نگفتم که فقط ردیاب استفاده بکنه! ما شاید یک سال در این انجمن فقط ردیاب برای فروش داشتیم ولی همیشه هم توصیه کردیم اگر دوستان اپراتور ردیاب از هر فلزیابی بتونن کمک بگیرن قطعا نتیجه بهتر و سریع تری میگیرن. نه اینکه مثل امثال شما فقط اون دستگاهی که خودشون میفروشن رو تبلیغ کنن و به غلط و دروغ سایر دستگاهها رو فاقد کارایی بدونن. اون هم در محیطی که امتیازش متعلق به طرف مقابل هست! حالا شما که اسم حرام و حلال میاری یعنی فروش دستگاهت با چنین شرایطی پول حلال در بر داشته؟ فکر نمیکنم! لااقل بنده که راضی نیستم! حالا شما برو از حلال و حرامی که صرفا خودت میتونی توجیهش کنی برای این و اون لاف بزن!
حالا شما میگی مدارت به پای مدار من نمیرسه! من متوجه نمیشم کدوم مدار ما و کدوم مدار شما؟! اگر بحث فلزیاب باشه که فکر نمیکنم هیچکدوم ما فلزیابی رو تا الان طراحی کامل کرده باشیم! اگر هم بحث تغییرات در یک مدار باشه هم باز فکر نکنم شما روی اون مدار خودتون کار زیادی کرده باشین! شما یک دستگاه خاص رو کپی برداری کردین که اتفاقا باز هم از مشتقات 12 رگولاتور شناخته شده بوده و حتی فیبرش یا قطعات اصلیش رو هم عوض نکردین! ما اینجا هیچ مسیر علمی و فنی از شما ندیدیم که آگاهانه قطعه ای رو تعویض کرده باشین. وگرنه هر کسی که کمی دست در الکترونیک داشته باشه عقلش میرسه که قطعات رو بصورت آزمون و خطا عوض کنه و بصورت تیری در تاریکی ببینه نتیجه چی میشه! اما چیزی که مشخص شد این بود که شما هیچ تحلیلی از عملکرد مدار نداری و اصولا مدار هم مدار شما نیست! مدار مال کسیه که طراحیش کرده باشه. وجدانا به جز ردیاب شما در جایی از این انجمن دیدین من عرض کنم مدار من؟ همیشه گفتم مدار یا مداراتی که من کار کردم!!! این دو تا خیلی با هم فرق دارن. دقت من حتی در بیان درست و بدون آلودگی به دروغ با امثال شما خیلی فاصله داره. اما وقتی عرض میکنم ردیاب 35 طراحی بنده هست مطمئن باشین که همینطوره و نبود هیچ نمونه مشابه با این ردیاب و داشتن عملکرد اختصاصی و متفاوت با اکثر ردیابها هم حاصل همین طراحی منحصر بفرد هست. چیزی که اشاره کردم شما و امثال شما که توان طراحی چیزی رو ندارین واقعا حسرتش رو میخورین و به نوعی حسادت ورزی شما منجر به گفتن یک سری حرفهای غیر واقعی میشه.
جالبه شما در مسیر فروش خودتون بحثهای ضد و نقیضی کردین! یک بار میگین 5 دستگاه اینجا فروختم. جای دیگه نوشتتون میگین بار خودم رو بستم!!! خب بار خودتون رو با همین 5 دستگاه بستین؟! ما کدومش رو باور کنیم؟ اگر بارتون رو میبستین که دیگه چه نیاز به این حرفهای ضد و نقیض و حاکی از ناراحتی و حسادت ورزی بوده؟ شما به دوستان گفتین که به شوروی دستگاه صادر میکنین!!! خب ظاهرا علم شما در حدی هست که حتی نمیدونین اتحاد جماهیر شوروی 24 سال هست که از هم پاشیده و شاید منظور شما همون روسیه باشه! وانگهی اگر دانش شما در کار خودتون هم 24 سال عقب باشه که دیگه جای بحثی نمیمونه. کما اینکه مداری هم که اینقدر سنگش رو به سینه میزنین اتفاقا مال همون دوران هست! وگرنه سازندگان امروز فلزیاب همگی به مدارات دیجیتال روی آوردن. و جالب تر اینکه همه میدونن در خود روسیه فلزیاب های خیلی خوبی پیدا میشه و در عین حال وضعیت مثل اینجا بصورت بازار سیاه نیست که فروشندگانی نظیر شما اینجور ادعاها رو مطرح کنن! پس باید گفت اونهایی که در جایی مثل روسیه بیان و فلزیاب شما رو بخرن باید چقدر بیچاره یا نا آگاه باشن! بهرحال حرفهای شما کاملا متناقض و توام با دروغ هست و کسی که دستگاه صادر میکنه یا بار خودشو بسته دیگه بابت 5 دستگاه توی چنین انجمنی که اکثر کاربرانش وضع مالی خوبی ندارن ؛ خودشو به در و دیوار نمیزنه و مدام هم دروغ نمیگه! کما اینکه شما در خصوصی و عمومی بارها با بیان تملق آمیز و چاپلوسی با ما صحبت کردین و حتی پیشنهاد مشارکت در فروش دادین ولی خودتون دیدین که من قبول نکردم! امروز و با این صحبتهای شما مشخص تر شد که شما بنوعی قصد خریدن ما رو داشتین و وقتی دیدین موفق نمیشین ماهیت واقعی خودتون رو به نمایش گذاشتین.
شما میگی ما میایم مدار شما رو میفروشیم! نه دوست من چنین کاری قرار نیست انجام بشه. خیال شما راحت. ما مثل شما نیستیم. البته مدار هم در انحصار شما و مال شما نیست! امثال بنده هم اگر بخوایم چنین کاری بکنیم مدار رو کلا تغییر میدیم و امکان نداره که حتی یکی از این مدارات رو با این مدل فیبر های ایراد دار بنده بیام برای فروش معرفی کنم! مطمئن باشین مو رو از ماست هر مداری بیرون میکشم تا بخوام بگم این دیگه قابل عرضه هست. نه مثل امثال شما که یک تصویر اسکوپ از پالس های مدار از شما دیده نشد چه برسه به اینکه به مختصات فنی فرستنده یا گیرندش اشراف داشته باشین. عرض هم کردم ازمون و خطا کردن هر چند خوبه و زحمت خاص خودش رو میطلبه اما نشان از دانش فنی نداره!
ادعای کذب شما در خصوص مدار 12000 هم مشخصا چیزی جز تبلیغات نیست چون هم من و هم شما میدونیم فاصله بین فلزیاب های پالسی کمتر از اون چیزی هست که اکثر کاوشگران فکر میکنن. حالا بحث بین 5 درصد یا 10 درصد هم اگر باشه و برای کسی مهم باشه خب میتونه مدام مدارات مختلف رو بسازه و تست کنه. دوستان هم شاهد هستن چندین مورد از من در خصوصی سوال شد که چنس بهتره یا 12000 ؛ من حتی یک مورد هم نگفتم چنس بهتره! در صورتیکه اون مدار هم مزایای خاص خودشو داره و دیجیتال هم هست. اما شما خیلی ساده و صرفا بخاطر خودت میای مدار خودت رو مطرح میکنی و کار دیگران رو زیر سوال میبری! اون انصاف شماست ولی من آدم بی انصافی نیستم و کار کسی رو زیر سوال نمیبرم. کما اینکه بابت انتشار این مدار هم از شما تشکر کردم و در این مورد فکر نمیکنم جای بحث و گلگی وجود داشته باشه. نتیجه هم هر چه بوده دیگران باید راضی باشن.
این رو هم عرض کنم مکالمات شما رو هم در اختیار دارم که با چه وقاحتی دم از طرفدار و یارگیری در این انجمن زدین! خب دوست عزیز اینکه بگی من طرفدار دارم و فلان و بهمان چه معنی داره؟ همه دنیا هم اگر طرف شما باشن من وقتی بشنامست دیگه اجازه حضور اینچنینی بهت نمیدم! وگرنه مگه بحث مدار 12000 و همینطور فروشش مال امروز و دیروز بوده؟ ما اگر میخواستیم حساب منفعت خودمونو بکنیم که باید خیلی جلوتر با شما برخورد میکردیم! ولی حساب اتفاقات و مسائلی هست که این چند روز به گوش من رسیده و اصلا از شما انتظارشو نداشتم! خب آدم وقتی شناخت از کسی نداره حق هم نداره ابتدا به ساکن بهش شک داشته باشه. ولی وقتی مسائلی پیش میاد و طرف ماهیت خودشو نشون میده دیگه همه چیز آشکار میشه.
در نهایت پاسخی به توهین های مکرر شما نمیتونم داشته باشم جز همون حرفی که در خصوصی به شما گفتم ؛ آدم درستی نیستی!!! همین. در خصوص اینکه کی کارش درست تره و بیشتر حلال و حروم سرش میشه ؛ به حرف گفتن خیلی ادعاها یا زدن خیلی تهمتها سادست. مهم واقعیته. شما هم میتونی سر پل صراط بایستی نوبت حسابمون که شد ببینیم کی میتونه یقه دیگری رو بگیره! دوست عزیز خدا اون بالاست. ادعای خوب بودن و تظاهر به خوبی سادست اما خوب بودن واقعی و عملکرد راست و درست داشتن کار هر کسی نیست. من هم ادعای صد در صدی چنین چیزی رو نمیکنم. اما کارنامه هر کدوم ما در یک مدت طولانی میتونه براحتی مشخص کنه که داستان هر کسی به چه صورته.
حقیقتش من بعد از پست آقا مجتبی میخواستم با ایشون صحبت کنم که در مورد شما تجدید نظر کنه و قضیه بخوبی و خوشی تموم بشه. اما این چند پست شما دیگه حجت رو بر ما تمام کرد و دیگه بنده شخصا نمیتونم حضور شما رو در این انجمن تحمل کنم و لذا شرمنده حضورتون هستم! دوستان هم خواهشا در این مورد صحبتی نکنن چون اخلاق من همینه که وقتی بر اساس شواهد و مدارک کافی در مورد قضیه ای به قطعیت برسم دیگه حرف هیچ کس در تصمیم گیریم تاثیری نداره. امیدوارم اقای هدایتی این داستان برای شما و امثال شما در آینده مسیر کاریتون بعنوان یک درس و تجربه بدرد بخوره همونطور که برای ما همینطور بود!!! همه این اتفاقات رو اگر بهش از زاویه پند گیری نگاه کنیم میتونن به آیندمون کمک کنن و حتی برای سایرینی که ما باهاشون سر و کار داریم مفید باشن. ولی اگر قرار به ادامه یک مسیر غلط باشه ره به ناکجا آباد خواهد بود.
اون عزیزانی هم که بقول اقای هدایتی یار ایشون یا طرف ایشون هستن مختارن هر تصمیمی که دلشون میخواد بگیرن. این انجمن برای مقاصد یک گروه یا نفر خاص بوجود نیومده که حالا بخواد بخاطر منافع یک یا چند نفر باج بده! بارها گفتم از نظر من بچه های این انجمن حالت یک تیم و گروه رو دارن و باید در همه اوقات منافع عمومی در نظر گرفته بشه.
در مورد این مدار هم ضمن تشکر مجدد از جناب هدایتی ؛ هر کسی که مایل به ساخت بود میتونه این کار رو بکنه و دوستانی هم که تا الان به اندازه کافی روی مدار تلاش کردن فکر میکنم میتونن براحتی به سایرین کمک کنن. از استاد مهدی عزیز هم خواهش میکنم اگر تغییرات یا اصلاحیه دیگری هست کما فی السابق به بنده اعلام کنن تا پست اول تاپیک رو برای دوستان تازه وارد به مبحث آپدیت کنیم و کارشون راحت تر باشه.

یکشنبه 31 خرداد1393 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید این همه تایپ کردین بدون غلط املاییی. ایول داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یکشنبه 31 خرداد1393 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ديگه اعصاب نموند برام جدا يه خورده فکرکنيد و ببينيد مشگل از کجا آب ميخوره از طرف جناب هدايتى که شب عيد کلی کلنجار رفت تا مدار راه بيفته که بعدا چند مدار به درخواست يه عده براشون با قيمت معقول بسازه يا اين فتنه داره ازطرف فروشنده ها آب ميخوره /چرا تا الان هدايتى استاد بود الان شده دشمن مگه در رابطه با مدار کهيال من بد نشدم چون دوست داشتم مدار به دست ديگر دوستان برسه پس زود قضاوت نکنيد فروشنده آب رو گل آلود کرده ماهى بگيره کجای کاريد شما همونطور که قبلا گفتم خيلى راحته پول در اوردن با مدارات اين و اون به علی قسم منم زرنگم منم عرضه دارم با زحمات مردم به پول برسم اما پدرم يادم داده سگخور نباشم بنده جوينده ام نه فروشنده اگه دوبار با ردياب و چنس رفتم کاووش دوبارم باردياب و تى ال رفتم کاووش اونقدرکه از ردياب و چنس راضى هستم همونقدرم از ردياب و تى ال راضى هستم نکته اينجاست اونکه بايد بده خود اوس کريمه طرف حرفم به اون بچه هاست که دارن الکی کيسه ميکشن خوبه آدم اگه قراره بميره مرد بميره نه مرد در لباس زن
ياحق

یکشنبه 31 خرداد1393 - 12:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام دوستان
من آقای هدایتی رو از نزدیک دیدم آدم با شخصیت و با ادبیه در مورد دستگاه هم من خودم خواستم از ایشون یک تی ال 12000 بگیرم نصف مبلغ رو واریز کردم حتی حضورا هم رفتم پیشش واسه تست متاسفانه یک اشکالی پیش اومده بود که دستگاه اون برد مطلوب که خیلی از بچه های دیگه ازش گرفتن نداشت بعد ایشون تمام مبلغی که به حسابش واریز کردم بهم برگردوند بعدا هم پیغام داد کلی عذرخواهی کرد بنده خدا که مشکل از خودش بوده و قبول هم کرد بنده ی خدا
قیمتی هم که خواست دستگاه رو به من بده واقعا فقط و فقط پول قطعاتش بوده و من به شخصه در حسن نیت ایشون شکی ندارم و به من ثابت شده امیدوارم این کدورت ها هم از بین بره

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

یکشنبه 31 خرداد1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان
من نميخواستم خودم رو معرفي كنم ولي ديگه با اين حرفها مجبور شدم
من ناصر هستم
در مورد ردياب انجمن من به شخصه از آقا حميد و آقا مجتبي حمايت ميكنم و از زحماتشان نهايت سپاس وقدر داني رو دارم
لازمه خدمت دوستان عرض كنم كه من خودم در كار طراحي مدارات الكترونيكي هستم و ردياب و نقطه زن پالسي هم يكي از اين زمينه هاست كه فشار كاري و روحي رواني زيادي در هنگام طراحي وبرنامه نويسي متحمل ميشم
در واقع مخلص كلامم اينه كه به همه دوستان عرض كنم كه فكر نكنين كه مهندس حميد برنامه ردياب رو يك ساعته نوشته وروي ميكرو پرو گرم كرده اين كار مشكل تر از اوني هست كه فكرش رو بكنين شايد ماهها روش زحمت كشيده چون خودم در گير طراحي بودم

پس خواهشا در برابر زحمات مهندسين زحمتكشمان اين چنين بد گويي و ياوه گوييها رو بزارين كنار و خجالت بكشين كه به نظر بنده
مليتمون رو ميبرين زير سوال X_X
خيلي از مهندسين كشورمون ازمهندسين وطراحان ساير كشورها پتانسيل فكري و طراحي بالاتري دارند خودتون قضاوت كنين ببينين انصافه در حق مهندس حميد اين جور قضاوت ميكنين
دوست عزيز آقاي هدايتي آيا شما فقط يك برنامه ساده كه 2+2 رو حساب كنه ميتوني بنويسي كه از ردياب مهندس حميد ايراد ميگيري ~X( در مورد اين مدار tl1200 هم كه اين همه پوزش رو ميدي اگه من راهنمايي نميكردم فكر نميكنم ميتونستي مدار رو راه بندازيو تعميرش بكني والان در انباري خاك ميخورد پس بهتره آدم يكمي ظرفيت داشته باشه ديگه مجبوم كردي اينو بگم [-X
من خودم كه حاضر نميشم هگز برنامه كه روش شبهاي زيادي نخوابيده ام به خاطر پول به هيچ شركتي بفروشم
واقعا اين جور مسائل جاي تاسف داره :-w

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 311 , 312 , 313 , 314 , 315 , 316 , 317 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 120 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure