انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 3:05am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 312 , 313 , 314 , 315 , 316 , 317 , 318 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت تمامی اساتید چی شده چرا اینجا شده صحنه جنگ بابا توروخدا کوتاه بیاین مشالاه همه شما تحصیل کرده هستید و با شخصیت [-X [-X

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر بسه خجالت بکش مرد اصلا معلوم هست شما کدوم طرفى هستی X( X( [-X

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:33am

mohandes1 نوشته است:
دوستان
من نميخواستم خودم رو معرفي كنم ولي ديگه با اين حرفها مجبور شدم
من ناصر هستم
در مورد ردياب انجمن من به شخصه از آقا حميد و آقا مجتبي حمايت ميكنم و از زحماتشان نهايت سپاس وقدر داني رو دارم
لازمه خدمت دوستان عرض كنم كه من خودم در كار طراحي مدارات الكترونيكي هستم و ردياب و نقطه زن پالسي هم يكي از اين زمينه هاست كه فشار كاري و روحي رواني زيادي در هنگام طراحي وبرنامه نويسي متحمل ميشم
در واقع مخلص كلامم اينه كه به همه دوستان عرض كنم كه فكر نكنين كه مهندس حميد برنامه ردياب رو يك ساعته نوشته وروي ميكرو پرو گرم كرده اين كار مشكل تر از اوني هست كه فكرش رو بكنين شايد ماهها روش زحمت كشيده چون خودم در گير طراحي بودم

پس خواهشا در برابر زحمات مهندسين زحمتكشمان اين چنين بد گويي و ياوه گوييها رو بزارين كنار و خجالت بكشين كه به نظر بنده
مليتمون رو ميبرين زير سوال X_X
خيلي از مهندسين كشورمون ازمهندسين وطراحان ساير كشورها پتانسيل فكري و طراحي بالاتري دارند خودتون قضاوت كنين ببينين انصافه در حق مهندس حميد اين جور قضاوت ميكنين
دوست عزيز آقاي هدايتي آيا شما فقط يك برنامه ساده كه 2+2 رو حساب كنه ميتوني بنويسي كه از ردياب مهندس حميد ايراد ميگيري ~X( در مورد اين مدار tl1200 هم كه اين همه پوزش رو ميدي اگه من راهنمايي نميكردم فكر نميكنم ميتونستي مدار رو راه بندازيو تعميرش بكني والان در انباري خاك ميخورد پس بهتره آدم يكمي ظرفيت داشته باشه ديگه مجبوم كردي اينو بگم [-X
من خودم كه حاضر نميشم هگز برنامه كه روش شبهاي زيادي نخوابيده ام به خاطر پول به هيچ شركتي بفروشم
واقعا اين جور مسائل جاي تاسف داره :-w

برو بابا حداقل این اقای هدایتی یه چیزی گذاشت واسه استفاده حالا خوب یا بد ولی شما چی؟؟؟
اینقد هم پوز کمکت رو نده صد تا راهنمایی میکردی یکیش درست در میومد مهم نیست شما یا اقا حمید چقد برای برنامه نویسی زحمت کشیدید مهم اینه که جواب میده یا نه؟؟؟ مهم اینه که پولی که از این بابت میگیرید حلاله یا نه ؟؟اقای تسلللللللللا

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
ناصر بسه خجالت بکش مرد اصلا معلوم هست شما کدوم طرفى هستی X( X( [-X

آقا آرش از چي خجالت بكشم
من بيطرفم
طرف هيشكي نيستم طرف خودم هستم
فقط دوست ندارم زحمات هيچ عزيزي ناديده گرفته شود حتي خودم =((
واقعيتش نه از آقا مجتبي و مهندس حميد دل خوشي دارم كه اين دهمين باره كه يوزر بنده رو تحريم ميكنندنه از آقاي هدايتي كه يه شماتيك رو بهم نداد هر چند كه من هميشه خواستم كه تاپيكشون راه بيفته وموفق بشوند
ديگه از من چه انتظاري داري آرش جان
آقاي هدايتي به خاطر اين مدار زحمت كشيده والان ميفروشه و مهندس حميد ومهندس مجتبي هم به خاطر رديابشون
اين وسط چي گير من وشما افتاده فقط وقت تلف كردن

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

titan نوشته است:
mohandes1 نوشته است:
دوستان
من نميخواستم خودم رو معرفي كنم ولي ديگه با اين حرفها مجبور شدم
من ناصر هستم
در مورد ردياب انجمن من به شخصه از آقا حميد و آقا مجتبي حمايت ميكنم و از زحماتشان نهايت سپاس وقدر داني رو دارم
لازمه خدمت دوستان عرض كنم كه من خودم در كار طراحي مدارات الكترونيكي هستم و ردياب و نقطه زن پالسي هم يكي از اين زمينه هاست كه فشار كاري و روحي رواني زيادي در هنگام طراحي وبرنامه نويسي متحمل ميشم
در واقع مخلص كلامم اينه كه به همه دوستان عرض كنم كه فكر نكنين كه مهندس حميد برنامه ردياب رو يك ساعته نوشته وروي ميكرو پرو گرم كرده اين كار مشكل تر از اوني هست كه فكرش رو بكنين شايد ماهها روش زحمت كشيده چون خودم در گير طراحي بودم

پس خواهشا در برابر زحمات مهندسين زحمتكشمان اين چنين بد گويي و ياوه گوييها رو بزارين كنار و خجالت بكشين كه به نظر بنده
مليتمون رو ميبرين زير سوال X_X
خيلي از مهندسين كشورمون ازمهندسين وطراحان ساير كشورها پتانسيل فكري و طراحي بالاتري دارند خودتون قضاوت كنين ببينين انصافه در حق مهندس حميد اين جور قضاوت ميكنين
دوست عزيز آقاي هدايتي آيا شما فقط يك برنامه ساده كه 2+2 رو حساب كنه ميتوني بنويسي كه از ردياب مهندس حميد ايراد ميگيري ~X( در مورد اين مدار tl1200 هم كه اين همه پوزش رو ميدي اگه من راهنمايي نميكردم فكر نميكنم ميتونستي مدار رو راه بندازيو تعميرش بكني والان در انباري خاك ميخورد پس بهتره آدم يكمي ظرفيت داشته باشه ديگه مجبوم كردي اينو بگم [-X
من خودم كه حاضر نميشم هگز برنامه كه روش شبهاي زيادي نخوابيده ام به خاطر پول به هيچ شركتي بفروشم
واقعا اين جور مسائل جاي تاسف داره :-w

برو بابا حداقل این اقای هدایتی یه چیزی گذاشت واسه استفاده حالا خوب یا بد ولی شما چی؟؟؟
اینقد هم پوز کمکت رو نده صد تا راهنمایی میکردی یکیش درست در میومد مهم نیست شما یا اقا حمید چقد برای برنامه نویسی زحمت کشیدید مهم اینه که جواب میده یا نه؟؟؟ مهم اینه که پولی که از این بابت میگیرید حلاله یا نه ؟؟اقای تسلللللللللا

آقاي تايتان
دو روزه ثبت نام كردي كاسه داغتر از آش شدي
در مورد فعاليت در انجمن هم همه دوستان من رو ميشناسند من به هر كسي كمك نميكنم و اصولش هم همينه به كسي كمك ميكنم كه لياقت داشته باشه
در مورد برنامه نويسي هم من ومهندس حميد هر طور برنامه بنويسيم به خودمان ربط دارد هيچ كسي به شما التماس نميكنه كه بيايي ازما ردياب بخري
من ترجيح ميدم به هر كسي حاصل تلاشم رو نفروشم به كسي ميفروشم كه لياقت داشته باشه پول براي من مهم نيست مهم شخصيت وانسانيت هست ;)

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان شما از من يه درخواست کردی و من اجرا کردم درست حالا نکته اينجاست که اومدی بپرسی چی شد ؟ نه نه نه و هزاربار نه پس چرا پشت مردم صفحه ميزاری ؟؟؟بابا شما ها چقدر بد بزرگ شديد واقعا متاسفم واسه خودم و انجمن-آقا تعطيل کنيد بابا. فاتحم الصلوات :(

یکشنبه 31 خرداد1393 - 2:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام ناصر جان دستت درد نکنه بایت راه اندازی tl12000 همه بچه ها میدونند شما چقدر زحمت کشیدید .ناصر جان اگه میشه یه پنکه هم بهش وصل کن تابستان بدرد میخوره اون برنامه خودت رو افشا نکن اینجا زیر ذربینه :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 31 خرداد1393 - 2:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
ناصر جان شما از من يه درخواست کردی و من اجرا کردم درست حالا نکته اينجاست که اومدی بپرسی چی شد ؟ نه نه نه و هزاربار نه پس چرا پشت مردم صفحه ميزاری ؟؟؟بابا شما ها چقدر بد بزرگ شديد واقعا متاسفم واسه خودم و انجمن-آقا تعطيل کنيد بابا. فاتحم الصلوات :(

آرش جان
واقعيت اينه كه من نيازي به اون شماتيك ندارم و الان روي مدار auto tune kxs مدار 12 رگولاتور كار ميكنم كه سيستم آناليزور در اون بكار رفته
ديگه نميخواستم از خودم اطلاعات بزارم واقعيت اينه كه من از سطح مدارهايي كه در اين انجمن كار ميشه خيلي بالاتر و حرفه اي تر كار ميكنم
اون شماتيك آقاي هدايتي رو هم چون فكر كردم با شماتيكي كه در دستم هست يكي باشه لازمش داشتم
اصلا خوب نيست اين جور چيزا كه در پيام خصوصي گزاشته ميشه بيرون درج كنه
چون فكر دوستان به بيراهه كشيده ميشه

یکشنبه 31 خرداد1393 - 2:20am

=)) kxs

یکشنبه 31 خرداد1393 - 2:23am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان ببینید چند تا بحث وجود داره که خواهش میکنم اینها رو با هم قاطی نکنین! اینکه این مدار مدار خوبیه شکی نیست بشرطی که بخوبی ساخته بشه. در واقع هیچ فلزیابی اگر بخوبی ساخته نشه نتیجه جالبی بدست نمیاد و اتفاقا این نکته انحرافی هست که اکثر دوستان زیاد بهش توجه نمیکنن. خیلی مدارات رو افراد مختلف میسازن ولی نتیجه های متفاوتی حاصل میشه. تا جاییکه تجربه من میگه در اکثر موارد کیفیت مونتاژ و ساخت نهایی هست که تاثیر داره تا اینکه به کیفیت قطعات بستگی داشته باشه! در واقع قطعات مارک فلان اگر قرار بود کلا جواب ندن که اون شرکت سازنده اصلا نمیتونست تولید کنه! فقط در بخش خازنها و نوعی که مناسب تر هست استفاده بشه در اکثر مدارات فلزیاب شبهه وجود داره که اگر رعایت بشه نتیجه خیلی بهتری بدست میاد. این مساله هم که جناب هدایتی ساختن و بهتر جواب داده یا بدلیل ساخت خوبشون بوده یا نکاتی رو میدونستن که عمدا یا سهوا عمومیش نکردن! برای همین هم بعضی دوستانی که خودشون ساختن راضی نبودن و از اقای هدایتی که گرفتن راضی بودن!!! بهرحال شما برخورد ایشون رو هم دیدین و کارشون هر چقدر هم در زمینه ساخت این مدار خوب باشه حضورشون برای ما در این انجمن قابل تحمل نیست. لذا دوستان میتونن خودشون با ایشون خارج از این محیط ارتباط برقرار کنن. کسی در این مورد ایرادی وارد نکرده! در خصوص بحث قیمت هم اصلا من حرفی نزدم که بعضی دوستان وارد مساله قیمت شدن! همیشه گفتم قیمت یک مساله توافقی بین فروشنده و خریداره بشرطی که معرفی دستگاه درست و بی کلک بوده باشه! حالا کار به این ندارم که ایشون در توجیه قیمتشون مدام به بدگویی ما پرداختن که دستگاه اینها بدرد نمیخوره ولی قیمتش فلانه پس قیمت من هم خوبه!!! خب این بنظر شما معرفی درست دستگاه خودشون بوده یا تبلیغ کارشون به قیمت تخریب و پایین کشیدن ما اون هم در سایت خود ما؟!! ما بحثمون روی اینجور مسائل هست که متاسفانه چندین مورد هم بوده وگرنه ما نگفتیم قیمت ایشون مشکل داشته یا حتی در ساختشون ایرادی بوده.
در مورد ردیاب هم که ظاهرا باز دوستان شبهه وارد میکنن واقعا من نمیدونم چرا اینقدر این قضیه کش پیدا میکنه. خب شما کدوم ردیاب رو میتونین خودتون بسازین که بهتر بوده باشه؟ در واقع وقتی هیچ مدار قابل ساخت ردیابی در این سطح اصلا وجود نداره دیگه ایراد گیری هم بی معنیه! الان عملا ردیاب 35 رو دوستان فقط با دستگاههای شرکتی معروف مقایسه میکنن که حتی اگر در مواردی عنوان شده باشه که اونها بهتر هستن که باز هم برای ما اثبات شده نیست ؛ ولی دیگه اختلاف عملکرد حتی در موارد جزئی چیزی نیست که در برابر اختلاف قیمت بشه ازش صحبتی کرد! کما اینکه حتی جناب حمزه که خودشون دیگه الان استاد ردیابی هستن میان با ری فایندر مقایسه میکنن و میگن ری فایندر در برابر ردیاب 35 اسباب بازی بیشتر نیست دیگه واقعا برای خود من جای شکی باقی نمیمونه و همین نشون میده که ما مسیر رو اشتباه نرفتیم. یا اون دوستانی که زحمت میکشن در مسیر اپراتوری به بقیه کمک میکنن و حتی جزوه آموزشی درست میکنن اگر دستگاه عملکرد خوبی نداشت آیا چنین کاری میکردن؟ یا جناب کانی که بارها فقط با کمک ردیاب 35 به هدف زدن یعنی ردیاب کاری براشون صورت نداده؟ یا جناب کرمی که بارها موفق شدن و بسیاری دیگر از دوستان که بعضیاشون در حدی موفق بودن که دیگه اصلا انجمن هم نمیان! پس موفقیت با اون ردیاب کاملا امکانپذیره ولی بدلیل ماهیت و گستردگی خطاها در ردیابی و نقش اپراتوری صحیح طبیعتا به این سادگیها بدست نمیاد. والا به خدا به قرآن ما به این دوستان هم نه پولی دادیم نه چیزی که بیان موفقیت هاشون رو بگن یا دروغی ببافن یا تعریف الکی کنن! اگر محصول ما کارایی نداشت این موفقیتها مطمئنا بدست نمیومد. این مطلبیه که بنظر من همه دشمنان و غرض ورزان و ناباوران باید در نهایت قبول کنن. وگرنه گذشت زمان خیلی بهتر این قضیه رو به نفع ما روشن میکنه و خودشون هستن که سنگ روی یخ میشن! بهرحال ردیابی یک مسیر رو به جلو و وابسته به تجربیات هست و چیزی نیست که هیچوقت در مرحله ای متوقف شده باشه. هر چه میگذره ضریب موفقیت در ردیابی بیشتر هم میشه. فقط توصیه من در درجه اول اینه که هیچوقت نا امید نباید شد و در ثانی اصولا به یک دستگاه خاص نباید تکیه داشت تا ضریب موفقیت بسیار بالاتر بره و خطاها هم کمتر بشه.
از جناب هدایتی هم که مکررا تشکر کردیم ولی بقول معروف گاهی افراد کارهایی میکنن و چیزهایی میگن که ارزش کار مثبتشون رو کلا از بین میبره و امکان همکاری از میان میره! این مدار هم که در انجمن هست و دوستان میتونن فعالیت خودشون رو ادامه بدن. من فکر نمیکنم اصلا نیازی به حضور اقای هدایتی هم باشه. شما نگاه کنین ایشون اخیرا حتی سمت مدارات دیگه از جمله زمین شناسی هم رفتن و مشخص هم بود که هدفشون ردیف کردن مدارات بیشتر به جهت فروش بوده! این بحث هم که کسانی مثل ایشون ادعا کنن ما بخاطر نیاز دوستان میخوایم لطفی در حق بقیه بکنیم واقعا دروغی بیش نیست! چون لطف در اصل اینه که شما توضیحات چنین مداراتی رو جوری با دقت و حوصله ارائه بدین که فرد فقط با آشنایی اولیه با اصول مونتاژ بتونه براحتی جواب بگیره نه اینکه پس از ساخت نا موفق و هدر دادن وقت و انرژی و هزینه خودش در نهایت مشتری خودت بشه!!! بنظر من این تیپ افراد رو در مسیر بحثهای آموزشی انجمن نباید زیاد جدی گرفت چرا که حتی اگر سوادی هم داشته باشن چون اصل هدفشون چیز دیگری هست در نهایت خیری نصیب عموم نمیشه. ما نظیر اینها رو که متاسفانه الان در انجمن زیاد هم شدن در تاپیک های مختلف داریم. بارها هم اشاره کردم و تاکید کردم لطفا خواهشا در مسیر تاپیکهای ساخت مدار صحبتی از فروش به میان اورده نشه. هر باری که چنین اتفاقی افتاده کار خراب شده و مسیر به بیراهه و جنجال کشیده شده! لذا از استاد مهدی عزیز هم خواهش کردم با توجه به تخصصشون و البته آشنایی بیشتری که به این مدار دارن لطف کنن نکات جزئی باقیمونده رو هم خودشون زحمتشو بکشن تا در ابتدای تاپیک قابل دسترس برای عموم باشه و دیگه این داستان که از هر چند نفر یکی بتونه درست بسازه رو نداشته باشیم. واقعا هم من نمیدونم یعنی یک نفر توی این انجمن نمیتونه 0 تا 100 مداری که معرفی میکنه رو طوری عنوان کنه که همه بتونن راحت بسازن؟! شما الان چنس رو نگاه کنین بالای 90 درصد بچه ها میتونن خودشون بسازن و مسائل جزئی بیشتر در بخش اسکلت و لوپ و شیلد هست نه در خود مدار که هی درگیری داشته باشیم فلان قطعه رو چی بذاریم یا فلان جای فیبر ایراد داشته باشه و ... !

جناب ناصر ممنون از شما. حالا این بار هم شما با آیدی جدیدتون در مقام طرفدار ما ظاهر شدین! حالا چون طرفداری میکنین ما دیگه چی بگیم؟ بگیم چرا طرفداری ما رو میکنی؟! :D ولی فقط همینو عرض کنم همینمون مونده که شما طرفدار ما باشی! :D عزیز من شما اگر مسیر کارت درست بود فکر نمیکنی نیاز نبود تا الان با 10 تا ایدی بیای و تحریم بشی؟! فکر کنم این بحثها رو زیاد داشتیم و افراد هم بنظر میاد به اون شکل قابل تغییر نباشن. بهرحال شما هم توجه داشته باش که اگر در مسیر ساخت مدار 12 رگولاتور عملکرد شما درست بود ؛ شاید الان این داستانها رو نداشتیم! در حال حاضر هم لطف کنین اگر باز هم میخواین حضوری داشته باشین اولا خارج از مبحث تاپیکها مطلبی نگین و در ثانی تبلیغ فروش برای خودتون نکنین! این شرایط و قانون اینجاست و برای حضور در این محیط فکر میکنم شما مجبور هستین رعایت کنین وگرنه که در سایت خودتون هر کار خواستین میتونین بکنین و یا در جاهای دیگه هم باید قانون اونجا رو رعایت کنین. این مسائل دیگه در محیط سایتها و انجمنها واضح تر از اون هست که من مجبور باشم پی در پی به شما یا دیگران تذکر بدم!

یکشنبه 31 خرداد1393 - 2:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 312 , 313 , 314 , 315 , 316 , 317 , 318 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 128 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure