انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 11:36pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 313 , 314 , 315 , 316 , 317 , 318 , 319 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با تمام اتفاقهایی که الان افتاد و اعصاب همه رو خورد کرد باز من از مدیران انجمن خواهش میکنم که این مطالب و جنگ و دعواها رو پاک کنند و بی خیال بشوند .
دو تا برادر هم هر از گاهی با هم بزن بزن و دعوا میکنند ولی آخر سر دوباره آشتی میکنند ،من فکر میکنم مساله بیشتر سوءتفاهم بوده
انشاءالله که همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه

یکشنبه 31 خرداد1393 - 3:28am
استاد
استاد

هدایتی نوشته است:
شماها دنبال یه فرد ساده میگردید تا سرشو نرم نرم کلاه بزارید افراد واردی مثل من که بدون هیچ چشم داشتی مدار به این قدرت مندی رو دو دستی تحویل دوستان دادن و بار علمی سایت رو بالا بردن به دردتون نمیخوره همیشه همین شکلی باید با یه افراد مبتدی سر و کله بزنید و بار علمی شما تو همون سطح بمونه هیچ وقت دنبال راه های پیشرفت نیستین اگه کسی هم بار علمیش زیاد باشه درجا اخراجش میکنید چون به ضرر شماست و جولوی فروش این اشغال یاب شما رو میگیره حق داری چون ردیابت خیلی عالی جز اجر و چوب و اهن چیزی رو نمیتونه پیدا کنه چون میدونی من اینجا باشم کسی ردیابت رو نمیخره داری میسوزی بابا ردیابت به درد نمیخوره همه بچه ها هم میدونن چون نمیخوان اخراج بشن الکی میان دل تو رو خوش میکنن بورو دنبال یه ردیاب بهتر بگرد تا فروشت بره بالا دوستان خداحافظ همه شما ا از من راضی هستین و هیچ کدوم از دوستان از من گله ای ندارن خیالم راحته که عذاب وجدان ندارم و با یه خاطره خوش دارم میرم از این سایت اقا مجتبی شما حالا هر چقدر دلت میخواد ردیاب و 12000 بفروش کسی هم جولوتو نگرفته اقا علیرضا من جز خوبی کار دیگه ای نکردم اقا مجتبی غلط میکنه به من توهین میکنه اقا حمید تو پیام خصوصی بهم میگه ادم درستی نیستی اخه مرد تیکه عوضی تو ادمی ؟ با این ردیاب اشغالت که به من و بچه ها انداختی چجوری میخوای اون دنیا جواب بدی اگه شماها انسان بودین حلال و حرام سرتون میشد از قدیم گفتن جواب ابله هان خاموشیست خوش گلدین :))

درود بردوستان
طرز برخوردها و بکار بردن کلمات در یک جو عمومی بیانگر شخصیت هر فرد هست چه نیازی هست که با کلمات رکیک و توهین امیز با طرف خودمون شخصیت یه نفر را لگد مال کنیم.جناب هدایتی شما اگه در مورد ردیاب مشکلی داشتید شاید مشکل از خودتان باشه نه ردیاب من وقتی خلبان نیستم نباید حتی تصور داشتم یک هواپیمای شخصی داشته باشم مگر اینکه خلیا نی به جای خودم اجیر کتم. شما برای خرید ابتدا باید تحقیقات خودتون را انجام میدادید و یا اینکه یه نمونه که دوستان گرفته بودند به رسم امانت میگرفتید اگه کار میداد و متونستید باهاش کار کنید انوقت اقدام به خرید می کردید.الان ردیاب شرکتهای بزرگ گروت قیمت هستند و اگه شما اجبار داشته باشید که یکی از اونها داشته باشید اون شرکت بدون هیچ تضمین کارایی اون را به شما می فروشد نه تست میدهد نه وقت میدهد و نه اموزش میدهد.پس شما بهتر هست از قبل کسانی که این دستگاهها را داشته اند رصد کنی و خودت با چشمات ببینی که کارایی دارند یا نه بعد اقدام به خرید یا نخریدن کنی.اگه میگی 35 اشغال یاب هست یه ردیاب خوب و کار امد به ما معرفی کن تا ما هم به گفته شما از این اشغال یاب رها بشویم یا واقعا شما بهتر از این سراغ ندارید یا واقعا ردیابی دیگه بهتر از این نیست.دیروز یکی از بچه ها که ردیاب رلیک ساخت شرکتdeep finder که یک شرکت بزرگ هست و ادعا داره که بهترین ردیاب جهان را بیرون میده یک هدف را بعنوان مس شناسایی میکنه ولی موقع حفاری سلیس بیرون میاد.اپراتوری دستگاه را هم در مشهد توسط یک استاد اموزش دیده اون هم با صرف هزینه بالا.وقتی علت را از استاد یا دوستان سوال میکنه در جوابش میگن که فقط rd pro حرف اول را میزنه و این ردیاب شرکت تفکیک نمیتونه بکنه و حالا اگه بشه قراره یهrd pro بگیره ببینیم محصولات این شرکت به چه سرانجامی میرسه.تازه ردیابهای این شرکت نقطه زنی دقیقی هم ندارند و حدود یک ساعت طول میکشه تا یشه نقطه و عمق و تفکیک کرد در حالی که با 35 اگه اپراتوری وارد باشی شاید کمتر از 30 ثانیه بشه نقطه زنی و عمق گیری کرد حالا با این تفاصیل نمیشه گفت 35 اشغال یاب هست پس ناتوانی در اپراتوری را نباید به حساب عدم کار کرد 35 گذاشت و یه موضوع دیگه اینکه واقعا اگه 35 یه ردیاب ناکار امد هست و شما یکی دو ماهی اون را داشتید و به گفته خودتون مطمعن هستید جواب نمیده پس چرا تا حالا صبر کردی و الان که بین خودت و مجتبی شکراب شده اومدید و اظهار بر عدم کارکرد ردیاب کردید دلیل چشم پوشی شما روی یک دستگاه ناکارامد از نظر خو.دتون تا حالا چی بوده غیر از اینکه خودتون ضعفی داشته اید که از ترس گفتن این موضوع ضعفتون اشکار بشه و بیاد داشته باشید که شما بهترین مدار و قدرتمندترین مدار را در سایت نگذاشتید. پر قدرت ترین مدار را ابتدا AMIR6M توی سایت گذاشت که دنباله اون هم یک دستگاه مربوط به بچه ها پیش من هست که دیجیتال این دستگاه هست من توی سایت گذاشتم پس خواهشا چیزی را به نفع خو.دتون مصادره نکنین و منتی بر سر بچه ها نگذارید.شما برای بازار خودتون اقدام به گذاشتن مدار کردید و این موضوع را یه ادم ساده هم تشخیص میتونه بده . شما با مجتبی هر دو فروشنده هستید عالم فروشندگی هم برنامه خودش را داره که تبلیغات وسیع میتونه کاستی دستگاه را تا اندازه ای رفع کنه اما در کوتاه مدت.حداقل مجتبی غلنا میگه که من فروشنده ام ولی شما حتی جرات این را نداشتید که توی این مدت یکبار بگید که فروشنده هستم حالا که همه چیز به ضرر شما شده و شما شناخته شدید اظهار میکنید که صادرات به روسیه دارید خوب با این حساب در صدافت مجتبی از شما حداقل یه گام جلوتر هست و رک وراست وایساده و میگه من فروشنده هستم کاری به جنسش هم ندارم که خوبه یا بده.پس دو رویی صفتی هست که ادم را رسوا و ذلیل میکنه و ارزش نداره ادمی به خاطر پول زیر سایه این صفت زندگی کنه

یکشنبه 1 تیر1393 - 6:42am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
باید عرض کنم که هر شخصی یک ظرفیتی داره و یک خصوصیات اخلاقی ، مهم باید این باشه که در یک محیط اجتماعی سعی کنیم مطابق اصول و اداب اجتماع رفتار کنیم تا زیر ذره بین نریم ، مهندس هدایتی هم بنده میدونم عصبانی شدن و حرفهایی خلاف شخصیتشون زدن که موجب اعتراض بزرگ انجمن مهندس حمید عزیز شد ، مهندس حمید و آقا مجتبی با هم پیمانی رو بستن که تا آخر پای هم باشن و در انجمن به دوستان کمک کنن ، و بالطبع هم کمک های شبانه روزی بدون مزد نباید باشه ، پس اعتراض به هرکدام از این دونفر موجب نارضایتی طرف دیگه خواهد شد ، هرچند بازهم بنده شاهدم که مهندس حمید با خیلی از کاربران انجمن همدردی و همفکری در بعضی مسائل داشته و همیشه با اعتدال و تفکر متعالی برخورد داشتن که این امر نشان از شخصیت بالا و برجسته این مرد بزرگ داشته ، که باید الگویی برای ما باشن ، به هرحال هرچی بوده مهندس حمید خودشون بهتر از همه ماها میدونن چه کاری صلاح انجمن بوده و دوستان محترم و کاربران عزیز لطفاً محیط انجمن رو مخدوش نکنید و دوستی هارو حفظ کنید تا انجمن زنده بمونه ، خیلی از آقایون در این انجمن هستن که برای اکثر قدیمی های انجمن شناخته شده هستن که فقط منتظر شکار هستن تا مداری ساخته بشه و به سرانجام برسه و سریع کپی برداری بکنن و با نامهای دیگه برای خودشون بفروش برسونن ، همین موضوع باعث میشه که کمتر کسی که مدارات مفید و با ارزش داره در اینجا همگانی کنه و فقط تنها کسی که مداراتی رو گذاشته و تا آخرین نفس راه گشای ساخت مدار بوده مهندس حمید بوده ، پس بعضی آقایونی که فقط حرف از ساخت زدن و نیمه کاره رهاش کردن نباید خودشون رو وارد این بحث مهندس حمید و آقای هدایتی بکنن .. یاعلی
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 1 تیر1393 - 8:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام و درود بر همه دوستان و اساتید :ymhug: ببخشید اینجا چه خبره ؟چرا اینجوری ؟واقعا چرا تاپیک به اینجا کشید همه دوستان زحمت کشیدن و مدارو راه انداختن اگر جناب هدایتی مدار میفروشه باید با اجازه مهندس حمید باشه واقعیت همینه انجمن مثل خونه مهندس حمیده و ما میهمان هستیم و باید تابع قوانین مدیریت باشیم و اینکه ردیاب و ردیابی اصول و قوانین زیادی داره که باید رعایت بشه و دستگاه شاید 30 درصد کارو میکنه و این مهارت اپراتوره که میتونه کارایی صدرصدی ازش بکشه تازه اگر کسی با ردیاب به نتیجه برسه که رسیدن اصلا به برادرش نمیگه چه برسه توی انجمن !خواهشا این حرفا رو بزارید کنار و جو انجمن رو خراب نکنید :YMPRAY:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

یکشنبه 1 تیر1393 - 8:14am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان صبح همه بخیر
زحمات اساتیدی چون آقا حمید و مجتبی و هدایتی و مهدی و ... چیزی نیست که فراموش بشه ولی قطعا همشون نسبی هستن و واحد سنجش اون هم قضاوت دیگرانه.
حالا این انجمن بر این مبنا بنا شده که محیطی آموزشی و دوستانه باشه برای جویندگان علم ولی متاسفانه با کوتاهی همه ما بعضی سود جویان و فرصت طلبان و حسودان سعی در برهم زدن این صمیمیت دارن.
حمید جان من همیشه شما رو تحسین کردم بابت آموزشهای بی ریا و صادقانه که شب و روز بدون هیچ چشمداشتی فعالیت میکنی.
همینطور آقا مجتبی رو که توی این مدت دست خیلی ها رو گرفته بدون اینکه بقیه متوجه بشن.
ضمن اینکه اساتیدی مثل اقای هدایتی شب روزش رو وقف کاربران انجمن کرده حتی شب عیدش رو.من خودم از جمله کسایی بودم که توی پیام خصوصی از هدایتی عزیز درخواست ساخت 12000 رو کردم و ایشون هم با نهایت ادب و قیمت منصفانه پذیرفتن بدون اینکه در مورد کسی و سیله ای بدگویی کرده باشن(هرچند بعلت مشکلات مالی نتونستم زحمتش رو به ایشون بدم) و هنوز نساختمش.
حالا از همه اینها بگذریم اگه کمی تامل بکنیم باید دستهای پنهان و فتنه انگیز رو ببینیم.
خلاصه میکنم نذارین این همه اقتدار و عظمت انجمن فدای بعضی تاملایمات بشه و ضمن همدلی و گذشت همدیگه تلاش کنیم رسالت انجمن رو به اوج خودش برسونیم.
ببخشید اگر زیاده گویی شد.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 1 تیر1393 - 8:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ای باباواقعاجای تاسف داره
دوستان بحث فروش فلزیاب 12000درکارنبوده ونیست بلکه فقط بهونه ای برای این جدلهای تکراری شده
شخصی اومده گفته ردیاب انجمن ناکارامده وحالابه خاطراین حرفشون همه بایددنبال بایدهاونبایدهاباشند
ببینیدنظرموبهتره واضح بگم باتوجه به اینکه ردیاب انجمن چندین ماهه که فروخته میشه پس تاالان بایدجوابشوپس داده باشه بنابراین نظرمنطقی ویاخصمانه یک نفرنبایدمعادلات روبه هم بریزه
ثانیامطمئنادرپیامهای خصوصی این نظرات ردوبدل شده نه یکباربلکه چندبار خوب اگه این موضوع تااین حدمهم بوده چرادرهمون اوایل موضوع پیگیری نشده وباپیام خصوصی به ایشون صراحتاتذکرداده نشده
ثالثااین قضیه میبایست به صورت خصوصی به کاربر خاطی تذکرداده میشد ودرهیچ پستی نمیومد پس بنظرم عنوان این موضوع دراینجاکاملااشتباه بوده

یکشنبه 1 تیر1393 - 1:50pm
مدیر کل
مدیر کل

این تاپیک تا اطلاع ثانوی قفل میگردد . چون سر فرصت میخوام پستهایی که ربطی به اموزش نداره رو حذف کنم . پیشاپیش از کسانیکه تواین تاپیک پست زدن عذرخواهی میکنم .
از اقای هدایتی هم بابت اموزش این مدار تشکر و قدردانی میشود هرچند چه فایده داره اموزش و راه انداز تاپیک که اخرش فوت کوزه گری رو مثلا بلدین نمیگین و اخرش هم باید بیان از شما خرید کنند .
کاشکی اخرش به فروش بدون اجازه مدیران کل ختم نمیشد و اینطوری آبرو ریزی نمیشد . هدایتی جان بهتر نبود قبل از هرکاری از مدیران کل اجازه میگرفتین و درصدی هم برای فروشگاه این انجمن در نظر میگرفتی و با خیال راحت به کارت ادامه میدادین . شما به بنده بی ادبی کردین اما من نیامدم حتی یه کلمه حرف بد به شما بزنم اگر دقت کرده باشین منو مهندس حمید چرا هیچوقت مشکلی برامون پیش نمیاد چون به همدیگر احترام میذاریم و بدون مشورت کاری رو انجام نمیدیم حتی زدن یه پست مهم و یا حذف پست حالا فکرشو بکن فروش یا کارهای دیگه تو انجمن . شما هم اگر میخواین برای ساخت و فروش دستگاه تو این انجمن یا هرکسی دیگه شرایطی هست که باید انجام بشه جدا از سهم مدیران کل, گارانتی دستگاه هست و مبلغی باید پیش بنده بصورت تضمین حسن انجام کار نگه داشته باشم که اگر خدای نکرده کسی معترض شد و شاکی داشتین سریعا با هماهنگی شما به ایشون عودت داده بشه و مشتریان اول باید به حساب بنده واریز کنند و بعد از واریز بنده سریعا سهم شما و مدیر کل رو پرداخت کنم این راهشه عزیزم . حالا دستگاه دستساز باشه یا شرکتی فرق نمیکنه . قبلا هم اقای مصطفی اومد مثل شما یواشکی دستگاه فروخت که اتفاقا این مدیر ما اقا مهدی تو اینکار دست داشتند و همکاری میکردند و اخرش معلوم شد کیفیت انچنانی نداشت اون فلزیاب با این حال این اقا مهدی با اینکه از دوستان قدیمی بنده هستند و ارادت خاصی بهشون دارم مثل داداش نداشته ام دوسش دارم بازم برخوردی کردم با ایشون که حتی منجر به اخراج نزدیک بود بشه فقط بخاطر ندانسته کاری انجام دادند که نباید میکردند بهرحال انشاالله منظور بنده رو خوب متوجه شدین موفق و پیروز باشید.

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 1 تیر1393 - 3:20pm
مدیر کل
مدیر کل

بنا به درخواست دوستان عزیزی که روی این مدار کار میکردن این تاپیک رو بنده مجددا بازگشایی میکنم! از همه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو فقط روی خود مدار دنبال کنن.
در ضمن طی این روزها دوست عزیزی لطف کردن تصویری از داخل دستگاه 12000 ساخت خود جناب هدایتی برای من فرستادن و طبق نظر یکی از دوستان ظاهرا تفاوت هایی بین این مدار موجود در تصویر و مداری که در انجمن قرار گرفته وجود داره! با توجه به اینکه من روی این مدار کار نکردم و اشراف ندارم از دوستان خواهش میکنم بررسی کنن ببینیم ایا هر دو مدار دقیقا عین هم هست یا نه؟!
پیوست:
tl12000.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 2 تیر1393 - 3:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله مدار همونى هست که در تايپيک هست و از سلکتورهم استفاده شده ولی قطعات مرغوبى درش استفاده شده از جمله 709پلاستيکی مرغوب و مقاومتهاى مرغوب و خازنها که مارک فوجى هستن تنها نوع خازن مرغوب بازار و همچنين استفاده از جانبرهاى 0اهم درجهت گريز از نويز وشايد ثبات بهتر و استفاده از دو عدد رگلاتور 15موازى شده باز هم در جهت گرم نشدن و اىجاد نکردن بى ثباتى و و و تا نظر دوستان چى باشه

دوشنبه 2 تیر1393 - 4:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بله دقت در مونتاژ باعث کارکرد خوب و ثبات عالی مدار میشه

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

دوشنبه 2 تیر1393 - 4:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 313 , 314 , 315 , 316 , 317 , 318 , 319 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , SABIN1352 و 149 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure