انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 6:04am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 315 , 316 , 317 , 318 , 319 , 320 , 321 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

زیر آیسی 555 یک جامپر میخوره کل جامپر ها رو چک کن اشتباه 0.22 اهم زدی حتی فکر میکنم چند تا مقاومت هم اشتباه هست عکس قبلیت خوب بود ولی بی کیفیت بود

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

دوشنبه 2 تیر1393 - 5:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

وحید جان آقا سامان درست میگن شما اون مقاومتها رو بردار به جاش جامپر بزن
فکر کنم مشکل مدارت فقط همین باشه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
بنا به درخواست دوستان عزیزی که روی این مدار کار میکردن این تاپیک رو بنده مجددا بازگشایی میکنم! از همه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو فقط روی خود مدار دنبال کنن.
در ضمن طی این روزها دوست عزیزی لطف کردن تصویری از داخل دستگاه 12000 ساخت خود جناب هدایتی برای من فرستادن و طبق نظر یکی از دوستان ظاهرا تفاوت هایی بین این مدار موجود در تصویر و مداری که در انجمن قرار گرفته وجود داره! با توجه به اینکه من روی این مدار کار نکردم و اشراف ندارم از دوستان خواهش میکنم بررسی کنن ببینیم ایا هر دو مدار دقیقا عین هم هست یا نه؟!
پیوست:
tl12000.jpg

اونطور که در تصویر دیده میشه جناب هدایتی به جای خازنهای 330 نانوفاراد از 220 نانو استفاده کرده.

اگه دوستانی که از آقای هدایتی مدار خریداری نموده اند عکسهای واضحتری از جزییات مدار قرار دهند ممنون میشیم.

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام سامان جان :ymhug: یه سوالی داشتم توی عکسی که گذاشتید چنتا پتانسیومتر استفاده نکردین آیا احتیاجی نیست :-\ با تشکر :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه احتیاجی نداره تمامی دوستانی که دارن دستگاه مونتاژ میکنند او3 تا پتانسیومتر احتیاجی نیست فقط اونی که کنار 555 هست باید باشه چون فرکانس اصلی دستگاه با اون تنظیم میشه

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
حمید نوشته است:
بنا به درخواست دوستان عزیزی که روی این مدار کار میکردن این تاپیک رو بنده مجددا بازگشایی میکنم! از همه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو فقط روی خود مدار دنبال کنن.
در ضمن طی این روزها دوست عزیزی لطف کردن تصویری از داخل دستگاه 12000 ساخت خود جناب هدایتی برای من فرستادن و طبق نظر یکی از دوستان ظاهرا تفاوت هایی بین این مدار موجود در تصویر و مداری که در انجمن قرار گرفته وجود داره! با توجه به اینکه من روی این مدار کار نکردم و اشراف ندارم از دوستان خواهش میکنم بررسی کنن ببینیم ایا هر دو مدار دقیقا عین هم هست یا نه؟!
پیوست:
tl12000.jpg

اونطور که در تصویر دیده میشه جناب هدایتی به جای خازنهای 330 نانوفاراد از 220 نانو استفاده کرده.

اگه دوستانی که از آقای هدایتی مدار خریداری نموده اند عکسهای واضحتری از جزییات مدار قرار دهند ممنون میشیم.

پویا جان جناب هدایتی هم 330 نانو استفاده کرده

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
saman001 نوشته است:
نه احتیاجی نداره تمامی دوستانی که دارن دستگاه مونتاژ میکنند او3 تا پتانسیومتر احتیاجی نیست فقط اونی که کنار 555 هست باید باشه چون فرکانس اصلی دستگاه با اون تنظیم میشه

تشکر سامان جان :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
saman001 نوشته است:

تشکر سامان جان :ymhug:

i love you :ymhug: :x

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
وحید جان آقا سامان درست میگن شما اون مقاومتها رو بردار به جاش جامپر بزن
فکر کنم مشکل مدارت فقط همین باشه

سلام اون مقاومت ها رو برداشتم جاش مقاومت 0 اهم گزاشتم مدار رو راه اندازی می کنم جیغ یکسره میکشه و آنی bu508 داغ می کنه !

دوشنبه 2 تیر1393 - 7:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تصویر جدید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 2 تیر1393 - 7:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 315 , 316 , 317 , 318 , 319 , 320 , 321 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure