نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بنا به درخواست دوستان عزیزی که روی این مدار کار میکردن این تاپیک رو بنده مجددا بازگشایی میکنم! از همه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو فقط روی خود مدار دنبال کنن. در ضمن طی این روزها دوست عزیزی لطف کردن تصویری از داخل دستگاه 12000 ساخت خود جناب هدایتی برای من فرستادن و طبق نظر یکی از دوستان ظاهرا تفاوت هایی بین این مدار موجود در تصویر و مداری که در انجمن قرار گرفته وجود داره! با توجه به اینکه من روی این مدار کار نکردم و اشراف ندارم از دوستان خواهش میکنم بررسی کنن ببینیم ایا هر دو مدار دقیقا عین هم هست یا نه؟! مهندس عزیز مدار همونه هیچ فرقی نداره و علت کار نکردن هم مشکل از خود سازنده هستش که بعضی چیزا رو رعایت نمی کنه و گرنه هیچ مشکلی نداره و اینکه دوستان به خودشون زحمت بدند پستهایی که زحمت کشیده شده رو بخونند مشکل حل میشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 8:34pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بنا به درخواست دوستان عزیزی که روی این مدار کار میکردن این تاپیک رو بنده مجددا بازگشایی میکنم! از همه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو فقط روی خود مدار دنبال کنن. در ضمن طی این روزها دوست عزیزی لطف کردن تصویری از داخل دستگاه 12000 ساخت خود جناب هدایتی برای من فرستادن و طبق نظر یکی از دوستان ظاهرا تفاوت هایی بین این مدار موجود در تصویر و مداری که در انجمن قرار گرفته وجود داره! با توجه به اینکه من روی این مدار کار نکردم و اشراف ندارم از دوستان خواهش میکنم بررسی کنن ببینیم ایا هر دو مدار دقیقا عین هم هست یا نه؟! حمید آقا، ایکاش بشه عکسای واضحتر و با کیفیتتر بذارید که اعداد و ارقام خازنها رو هم ببینیم و یا نحوۀ استفاده از سلکتور و... مشخصتر باشه. ونیز اگر بدونیم رگولاتورها دقیقاً چه ولتاژین. ولی دوستان نکته مهم داخل این عکس استفاده از خازنای ام کا تیه. ( البته تا اونجاییکه بنده میدونم شایدم اشتباه میکنم) در حالیکه جناب هدایتی همواره تأکید بر عدم استفاده ام کا تی داشتند و در عوض تأکید بر کاربرد مولتی لایرها. من که اثری از مولتی لایر نمیبینم. اتفاقاً امروز کلّی گشتم و پیرم در اومد یه ست مولتی لایر گرفتم مولتی لایرها حتی ولتاژ بالاهاشونم خیلی کوچک ولی حسابی دقیقن. حالا میبینم همگی ام کاتین. درسته یا من اشتباه میکنم؟ ایکاش میشد خود جناب هدایتی هم جوابمون رو میدادن.
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 10:29pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
وحید جان اون جاهایی که برات مشخص کردم جامپر بزن یه دونه جامپر هم زیر آیسی 555 داره دقت کن اون رو زده باشی بعد اون 508 رو هم عوض کن یه دونه سالمش رو بزن مدارت راه میوفته
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 10:31pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام
در مدار من BU508 گرم میشه و رگلاتور 7915 خیلی داغ میکنه بطوری که دست میزنم فورا" گرماش حس میشه.قبلا اینطور نبود از وقتی که برای تست یه BUV48A را بجای 508 نصب کردم و دوباره 508 را جا زدم اینطوری شد.
مورد دیگه اینکه برای فرکانس گیری وقتی فقط پراب قرمز را به پایه 3 آیسی 555 میزنم فرکانس را نمایش میده بدون اینکه پراب مشکی را به زمین مدار( مثبت باتری) وصل کنم.وقتی پراب مشکی را هم به زمین مدار وصل میکنم همون فرکانس نمایش داده میشه.آیا اشکالی در مدار وجود داره؟
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 11:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
افرین محمود جان به نکات خوبی اشاره کردین! اولا دوستان چند مورد با بنده تماس گرفتن و مکررا اشاره میکنن که چند تفاوت شاید جزئی ولی احتمالا بسیار مهم و کلیدی بین دستگاهی که ایشون میفروشه و اون مداری که در انجمن هست وجود داره! من باز هم خواهش میکنم دوستان این مساله رو جدی بگیرن و روش کار کنن. چون قرار نیست باز هم سر یک مداری که فوت کوزه گری هاش گفته نشده بچه ها علاف بشن! اگر مدار مشکلی داره و حل نشدنیه من پیشنهاد میکنم دوستانی که علاقه مند هستن دستگاه اصلی رو از طریق خود اقای هدایتی (البته خارج از سیستم این انجمن!) تهیه کنن. وگرنه اینجوری هم نمیشه که تا حالا چندین نفر که ساختن یا جواب نگرفتن و یا نتیجه در اون حدی که باید باشه نبوده. در صورتیکه سایر دوستان نکات منتج به نتیجه درست و نهایی رو میدونن لطف کنن جمع آوری کنن و در یکی فایل قرار بدن تا ابتدای تاپیک بذاریم. ببینید من تا الان چند بار دارم این درخواست رو میکنم! حالا نمیدونم این به نفع منه یا کلیت کاربران که اینقدر سوالات پیش و پا افتاده میپرسن! من نمیفهمم بعد این همه مدت حتی تکلیف جامپر هم روشن نیست؟ خب میشه بپرسم سایر دوستان توی این 3 ماه پس چکار میکردن؟! خب یک مقدار بخودتون بیاین و ما رو هم آدم بده نکنین! بنده که روی این مدار هیچ کاری نکردم و مسئولیتی هم نداشتم ولی سایرین که در مسیر کار بودن ازشون خیلی بیشتر انتطار میره. اگر شما واقعا انجمن رو دوست دارین و نتیجه گیری بقیه رو میخواین همگی باید کمک کنین. وگرنه مشخص میشه هدف بعضی از دوستان جز این هست! در خصوص عکس هم محمود جان متاسفانه من چیز دیگری در اختیار ندارم. فقط خواستم روشن بشه که ظاهرا فرقهایی هست! در مورد خازنها هم حق با شماست. میشه گفت همشون ام کاتی هستن. خب این هم کار غلطیه. شما وقتی دکوپلینگ انجام میدین و در واقع نویز خطوط ولتاژ رو میخواین با خازن مثلا 100 نانو بگیرین بهترین خازن عدسی و بدترین ام کا تی هست. وقتی کوپلینگ فرکانس های پایین داره انجام میشه یا خازن در یک مدار مثل 555 تعیین کننده فرکانس یا پهنای پالس هست بهترین انتخاب ام کا تیه. اما اگر پالس های سریع رو بخواین انتقال بدین بهترین انتخاب مولتی لایره! اینها اطلاعات بسیار ویژه و شاید بشه گفت محرمانه ای هست که طی سالها تجربه برای من حاصل شده و خیلی ساده دارم خدمت دوستان عرض میکنم! اگر شماتیک مدار مشخص باشه میتونم دقیقا به شما بگم کجای مدار چه نوع خازنی بهتر جواب میده. ولی اینکه همه رو ام کا تی بذارین یک اشتباه فاحشه. متاسفانه اقای هدایتی که جای خود دارن ولی دیدم حتی بعضی حرفه ای ها هم از این اشتباهات انجام میدن. در مورد خازنهای الکترولیت زیر 100 میکرو فاراد هم چون نوع تانتال وجود داره و معمولا بهتر جواب میده میتونین از اون نوع استفاده کنین.
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 11:42pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
وحید جان چرا نسیه کار میکنی؟ پس اینو چرا عوض نکردی؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 11:55pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید دوستانی که این دستگاه رو خریداری کردنند باید عکس از دستگاهشون بزارند تا مقایسه انجام بشه من هم دو مورد مقایسه پیدا کردم ولی شاید بخاطر بی کیفیتی عکس هست شاید من اشتباه میکنم حداقل اگر دوستان یک عکس بزارند کمک بزرگی به کل بچه ها کردن
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 11:59pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام مهندس حمید دوستانی که این دستگاه رو خریداری کردنند باید عکس از دستگاهشون بزارند تا مقایسه انجام بشه من هم دو مورد مقایسه پیدا کردم ولی شاید بخاطر بی کیفیتی عکس هست شاید من اشتباه میکنم حداقل اگر دوستان یک عکس بزارند کمک بزرگی به کل بچه ها کردن ماشاالله بزنم به تخته رو این برد وارد شدیا
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
سه شنبه 2 تیر1393 - 12:25am |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام امیر خان گل ما داریم درس پس میدیم داداش ما شاگرد آقا مهدی و تمامی اساتید هستیم
|
سه شنبه 2 تیر1393 - 12:31am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: افرین محمود جان به نکات خوبی اشاره کردین! اولا دوستان چند مورد با بنده تماس گرفتن و مکررا اشاره میکنن که چند تفاوت شاید جزئی ولی احتمالا بسیار مهم و کلیدی بین دستگاهی که ایشون میفروشه و اون مداری که در انجمن هست وجود داره! من باز هم خواهش میکنم دوستان این مساله رو جدی بگیرن و روش کار کنن. چون قرار نیست باز هم سر یک مداری که فوت کوزه گری هاش گفته نشده بچه ها علاف بشن! اگر مدار مشکلی داره و حل نشدنیه من پیشنهاد میکنم دوستانی که علاقه مند هستن دستگاه اصلی رو از طریق خود اقای هدایتی (البته خارج از سیستم این انجمن!) تهیه کنن. وگرنه اینجوری هم نمیشه که تا حالا چندین نفر که ساختن یا جواب نگرفتن و یا نتیجه در اون حدی که باید باشه نبوده. در صورتیکه سایر دوستان نکات منتج به نتیجه درست و نهایی رو میدونن لطف کنن جمع آوری کنن و در یکی فایل قرار بدن تا ابتدای تاپیک بذاریم. ببینید من تا الان چند بار دارم این درخواست رو میکنم! حالا نمیدونم این به نفع منه یا کلیت کاربران که اینقدر سوالات پیش و پا افتاده میپرسن! من نمیفهمم بعد این همه مدت حتی تکلیف جامپر هم روشن نیست؟ خب میشه بپرسم سایر دوستان توی این 3 ماه پس چکار میکردن؟! خب یک مقدار بخودتون بیاین و ما رو هم آدم بده نکنین! بنده که روی این مدار هیچ کاری نکردم و مسئولیتی هم نداشتم ولی سایرین که در مسیر کار بودن ازشون خیلی بیشتر انتطار میره. اگر شما واقعا انجمن رو دوست دارین و نتیجه گیری بقیه رو میخواین همگی باید کمک کنین. وگرنه مشخص میشه هدف بعضی از دوستان جز این هست! در خصوص عکس هم محمود جان متاسفانه من چیز دیگری در اختیار ندارم. فقط خواستم روشن بشه که ظاهرا فرقهایی هست! در مورد خازنها هم حق با شماست. میشه گفت همشون ام کاتی هستن. خب این هم کار غلطیه. شما وقتی دکوپلینگ انجام میدین و در واقع نویز خطوط ولتاز رو میخواین با خازن مثلا 100 نانو بگیرین بهترین خازن عدسی و بدترین ام کا تی هست. وقتی کوپلینگ فرکانس های پایین داره انجام میشه یا خازن در یک مدار مثل 555 تعیین کننده فرکانس یا پهنای پالس هست بهترین انتخاب ام کا تیه. اما اگر پالس های سریع رو بخواین انتقال بدین بهترین انتخاب مولتی لایره! اینها اطلاعات بسیار ویژه و شاید بشه گفت محرمانه ای هست که طی سالها تجربه برای من حاصل شده و خیلی ساده دارم خدمت دوستان عرض میکنم! اگر شماتیک مدار مشخص باشه میتونم دقیقا به شما بگم کجای مدار چه نوع خازنی بهتر جواب میده. ولی اینکه همه رو ام کا تی بذارین یک اشتباه فاحشه. متاسفانه اقای هدایتی که جای خود دارن ولی دیدم حتی بعضی حرفه ای ها هم از این اشتباهات انجام میدن. در مورد خازنهای الکترولیت زیر 100 میکرو فاراد هم چون نوع تانتال وجود داره و معمولا بهتر جواب میده میتونین از اون نوع استفاده کنین. آقا حمید ممنونم از بذل توجه و اطلاعات ذی قیمتتون. ولی در مورد بهترین چینش خازنی که فرمودید، نقشه که هست. خداییش لطف و بزرگواری کرده و یه بررسی کنید و مارو به فیض برسونید.
|
سه شنبه 2 تیر1393 - 12:51am |
|
|
|