نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم محمود جان. ولی من در فایل نهایی شماتیکی ندیدم! از روی فیبر اصلا نمیشه بدرستی تشخصی داد. اگر شماتیک نهایی رو هم دوستان گذاشتن لطف کنین نشون بدین تا نظر خودمو عرض کنم.
|
سه شنبه 2 تیر1393 - 2:18am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان استاد حميد سلام همونطور که اشاره کردين نياز به شماتيک هست تا نظر قطعی ارائه بشه اما جناب هدايتى قرار بود شماتيک و فايل نهايى رو با توضيحات ساخت ارائه بدهند که قضيه تحريم اومد وسط حالا انشاالله با کمک دوستان ديگر مدارات بچه ها راه ميافته /ولی استادحميد اگه يادتون باشه با اسم کاربری arash05550چندصدبار اعلام کردم که هرچند12رگولاتور آنالوگه اما قدرت نفوذ بالايی داره و شايد بشه گفت تنها مدار قدرتمند آنالوگ کپى شده در ايران که بيس اصلى کپى دستخوش تغييرات که سهوا ايجادفشده تا کسى نتونه به نتيجه برسه ولی اين مدار کم و بيش به بيس اصلى مدار کپى شده رسيده و قدرت نزديک به واقعت رو داراست بنده چندين بار اعلام کردم که شما روى يکى از اين مدارات کارکنيد که انجام نشد ،حالا بازم ميگم بيس تمام فلزيابهای دست ساز و بعضا شرکتی که داره فروش ميره همين مداره مثل چنس ديجيتال نيست که اسم رو جلد دستگاه بشه پلوتون بعد از استارت دستگاه چنس معرفى بشه هرکی تونسته يه پى سى بى زده و با اسم جديد داده دست ملت به دوز از قدرت واقعی اما اين مدار قدرت نزديک به مدار اصلى رو داره هرچند فايل کامله و بنده مدار اولم جواب داد منتاژ خوب و استفاده از توضيحات دوستان ساختم و در اولين حرکت موفق به کشف نعل اسب برنجى شدم هرچند اين دستگاه توسط پسر عموم به درک واصل شد اما به شخصه شاهد قدرتش بودم و دوتا مدار دوم و سومم بوق ممتد دارن که حل نشده
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 6:47am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام به دوستان محترم بنده هم طبق فایل اولین صفحه یکی مونتاژ کردم ولی با استارت اول : 709 سوخت ، 555 ها سوختن و داغ شدن شدید 7915 ها که با تعویض قطعات معیوب ، فقط بوق یکسره دارم و میتر میچسبه به آخر ! دیگه حوصله مارو سر برده دوستان جامپر جلوی 508 رو مقاومت نگذارید سیم بهتره و 330 اهم موازی با لوپ جلوی 508 رو هم نیازی نیست قدرت دستگاه رو کم میکنه و ممکنه مقداری مدار رو کم ثبات کنه ، مقاومتهای تست شده و رنج دقیق رو استفاده کنید ، سالم بودن مولتی ترن کنار آی سی 555 تنظیم فرکانس خیلی حیاطی هست در استارت اولیه مدار که روی چه مقداری بوده باشه ، احساس بنده اینه ، یا ولومهای ده دور سالم باشن قبل از نصب چک بشن ، انشاا.. با کمک هم و بزرگواری مهندس حمید این مدار رو مثل لورنز واقعی میسازیم ، چون مطمئنم مهندس حمید کمک کنن این دستگاه روی دست لورنز درخواهد آمد .... خواهشمندیم مهندس حمید به ما افتخار بدید برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 8:23am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
با تشکر از دوستان و آقا حمید و آقا مهدی که دارن خیلی طحمت میکشن با اجازه اساتید اولین مشکل مدار که بچه ها میسازن و بوق یکسره داره که از ولوم هاست که در استارت اول با ولوم های معمولی تست کنید مدار رو
و سعی کنید اگر از آیسی نظامی 709 استفاده میکنید حتمان آیسی رو بدون سوکت لحیم کنید
و من تستی که از مدار کردم با ترانزیستور 508 پلاستیکی بهترین ثبات و بهترین برد رو به من داد 508 فلزی که رو مدار انداختم ثبات رو به هم زد جایی که میتونید مقاومت ها رو 1 درصد بزنید و فیبر رو حتمان فایبر گلاس انتخاب کنید باید فیبر رو با ظرافت و دقیق طراحی کنید
در انتخاب خازن ها بیشترین دقت رو کنید خازن های نو بگیرید بیشترین خازن های توی بازار شهرستانها مونده هستند شاید نشتی هم داشته باشند خازن ها رو قبل از نصب تست کنید
من مدار دومی رو که ساختمم از مدار اولم بهتر جواب داد
من یک لوپ 1 در 1 براش درست کردم که تونستم باهاش یک جعبه فلزی سبک 17 در 10 رو تو 1.50 راحت سنس کنم و لوپ رو که جمع میکنم میشه 50 سانت
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 11:20am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: mahdi8877 نوشته است: پروپ مشکی باید به گراند (مثبت باطری ) زده شه وو قرمز به پایه 4 ایسی 709 باید -15 ولت و به پایه 7 بزنی باید +9 ولت داشته باشه مهدی جان قبل مدار من درست بود سنس خوب هم داشت چند شب پیش نزدیک صبح هنگام قاب کردن مدار خوابم برد سرم افتاد رو مدار منفی مدار که یه سر سیم لوپ بود اتصال کرد با جرقه از خواب بیدار شدم دیگه بی خیال شدم یکی دیگه ساختم الان تو هر دو مدار مشکل دارم یعنی سنس دارم ولوم ست و تیون کار میکنه ولی نمی دونم چرا تو این عکسی که من گذاشتم به جای منفی 15 ولت منفی 9 ولت دارم و به چای مثبت 9 ولت مثبت 4.85 ولت یعنی نزطدیک 5 ولت دارم فکر کنم قبلا اینطور نبود مهدی جان تمام جایی که تو عکس مشخص کردید همین طوری هستش یعنی منفی 9 ولت به جای منفی 15 ولت و مثبت 4.85 به جای مثبت 9 ولت دارم نظر شما چیه استاد با تشکر دوستان طبق این عکس که استاد مهدی 88 زحمتش رو کشیدن ولتاژهای اصلی مشخص شده ، مداری که بنده مونتاژ کردم ، ولتاژهای 14- روی مدار بنده 15- دارم و -6/8 و +6/8 رو ی مدار بنده 3/4 بوده ، به نظر شما علت کجاست ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 12:01pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: mahdi8877 نوشته است: پروپ مشکی باید به گراند (مثبت باطری ) زده شه وو قرمز به پایه 4 ایسی 709 باید -15 ولت و به پایه 7 بزنی باید +9 ولت داشته باشه مهدی جان قبل مدار من درست بود سنس خوب هم داشت چند شب پیش نزدیک صبح هنگام قاب کردن مدار خوابم برد سرم افتاد رو مدار منفی مدار که یه سر سیم لوپ بود اتصال کرد با جرقه از خواب بیدار شدم دیگه بی خیال شدم یکی دیگه ساختم الان تو هر دو مدار مشکل دارم یعنی سنس دارم ولوم ست و تیون کار میکنه ولی نمی دونم چرا تو این عکسی که من گذاشتم به جای منفی 15 ولت منفی 9 ولت دارم و به چای مثبت 9 ولت مثبت 4.85 ولت یعنی نزطدیک 5 ولت دارم فکر کنم قبلا اینطور نبود مهدی جان تمام جایی که تو عکس مشخص کردید همین طوری هستش یعنی منفی 9 ولت به جای منفی 15 ولت و مثبت 4.85 به جای مثبت 9 ولت دارم نظر شما چیه استاد با تشکر دوستان طبق این عکس که استاد مهدی 88 زحمتش رو کشیدن ولتاژهای اصلی مشخص شده ، مداری که بنده مونتاژ کردم ، ولتاژهای 14- روی مدار بنده 15- دارم و -6/8 و +6/8 رو ی مدار بنده 3/4 بوده ، به نظر شما علت کجاست ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 12:05pm |
|
|
saeedzz21
کاربر فعال
|
سلام آقا مهدی شما مگه قبلا این مدارو درست نکرده بودی و جواب نگرفته بودی ؟ یعنی مدار صفحه اول ایراد داره ؟ من امروز شروع کردم به ساخت مدار و بردشم میخواستم بدم بیرون بزنن فقط بخاطر این که دردسر خوب در نیومدن برد رو نداشته باشم . حالا تکلیف چیه همون جواب میده یا نه ؟!!
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 12:12pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سلام سعید جان من اولین بار کیت رو از آقای هدایتی خریدم ، ولی خودم درست کردم هنوز جواب نگرفتم ! البته مقاومتهای 5% گذاشتم ، همه چیز درسته فقط دوجا ولتاژ میزان ندارم و بوق ممتد دارم ، وقتی میتر رو قطع میکنم بوق ممتد هم قطع میشه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 12:42pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: سلام سعید جان من اولین بار کیت رو از آقای هدایتی خریدم ، ولی خودم درست کردم هنوز جواب نگرفتم ! البته مقاومتهای 5% گذاشتم ، همه چیز درسته فقط دوجا ولتاژ میزان ندارم و بوق ممتد دارم ، وقتی میتر رو قطع میکنم بوق ممتد هم قطع میشه
سلام آقا مهدی. خوب شما خواهشاً یه عکس با کیفیت از مدار ارسالی آقای هدایتی بذارید. از چند جهت باشه که چه بهتر. حدّالامکان میزان دقیق قطعات وچیدمانهارو با اون هم چک میکنیم تا بلکه بتونیم به یک اجماع واحد و قطعی برسیم و دیگه به اینجور ایرادات اولیه بر نخوریم.
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 1:14pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: وحید جان اون جاهایی که برات مشخص کردم جامپر بزن یه دونه جامپر هم زیر آیسی 555 داره دقت کن اون رو زده باشی بعد اون 508 رو هم عوض کن یه دونه سالمش رو بزن مدارت راه میوفته سلام با تشکر جامپر ها را جا زدم ! سامان جان دیروز به علت خستگی دیگه حواس برام نمونده بود ! ببخشید ! مدار راه افتاد سنس هم دارم ولی زیر 1 متر ! و بعد از کارکرد 3 دقیقه bu508 داغ می کنه ! و فرکانس پایه 3 آی سی 555 هم معادل 295 هست و هرچقدر پتانسیومتر را می چرخونم زیاد میشه و کم نمیشه ! لطفا راهنمایی بفرمایید !
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 1:31pm |
|
|
|