نویسنده |
پیغام |
johnlewis
کاربر فعال
|
یه سوال اگه همه آی سی هارو در بیارم با اینحال ولتاژهایی که آقا مهدی زحمت کشیدن در اوردن باز هم همون ولتاژهارو در جای پایه های آی سی ها خواهیم داشت یا نه؟
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:28am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اینم از مدارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:29am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
johnlewis نوشته است: یه سوال اگه همه آی سی هارو در بیارم با اینحال ولتاژهایی که آقا مهدی زحمت کشیدن در اوردن باز هم همون ولتاژهارو در جای پایه های آی سی ها خواهیم داشت یا نه؟ اگه همه رو دربیاری باید تو پایه 4 ایسی 709 منفی 15 ولت و تو پایه 7 مثبت 9 رو داشته باشی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:33am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. پس حدس من درست بود! مدار دقیقا همون نیست! شما لطف کنین عکس مدار ساخته شده خودتون رو هم بذارین. در مورد خازن 220 نانو الکترولیت هم قبلا عرض کردم ؛ امکان نداره نشه از خازن بدون پلاریته به جای الکترولیت استفاده کرد! در واقع برعکسه. جایی که شما بدون پلاریته نیاز داری و در واقع جهت ولتاژ مرتبا عوض میشه لازمه بدون پلاریته گذاشته بشه. اما جایی که الکترولیت بلحاظ قطبیت مشخص ولتاژ قابل استفادست همیشه میشه خازن معادل بدون پلاریته رو جایگزین کرد. پس در این مورد خاص 220 نانو ام کا تی یا مولتی لایر بهتر هست چون این خازنها نسبت به الکترولیت دقت و پایداری بهتری دارن و در فرکانس بالاتر هم قابل استفاده هستن. حالا اگر شماتیک رو بالاخره! یکی از دوستان زحمت بکشن ارائه کنن خیلی بهتر میشه در مورد خازنها و برخی دیگر جزئیات بحث کرد. من واقعا نمیدونم چرا درجه همکاری دوستانی که وارد هستن بسیار پایینه و به همین دلیل دوستانی که از روی فایل این مدار رو ساختن مشکل دارن! این دوستانی که ما میشناسیم بخدا همشون دیگه ناوارد نیستن! درسته که مدار آنالوگ هست و دقت زیادی در مونتاژ و حتی انتخاب قطعه میطلبه. اما اوضاعی که من بعد 3 ماه میبینم کمی غیر عادی بنظر میاد! بهرحال من روند کار رو طی روزهای آینده با دقت تحت نظر خواهم داشت تا موضوع مشخص بشه!
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:33am |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
اگه همه رو دربیاری باید تو پایه 4 ایسی 709 منفی 15 ولت و تو پایه 7 مثبت 9 رو داشته باشی بله در پایه 4 آیسی 709 منفی 15 ولت دارم ولی در پایه 7 مقدار ولت به 1 ولت هم نمیرسه چه برسه به 9 ولت مثبت به نظرتون داداش مشکل از کجاست ؟خیلی ممنون
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:41am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
اسدف جان قضيه سيم پيچ با هسته فريت مدار شما چکاری ميکنه عکس واضح و نزديک از مدارت بزار باتشکر
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:42am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان عکسو بالا گذاشتم والا تو مدار اصلی که تانتالیوم بود ما هم اوردیم الکترولیت گذاشتیم الان هم پیچ مشکلی نداره همون طور که تو فیلم هم مشخص هستش هر جا ولوم رو تنظیم میکنم همون جا قفل میشه دیگه نه میتر و نه صدا تغییر نمی کنه بردش هم عالی هستش
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:43am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: اسدف جان قضيه سيم پيچ با هسته فريت مدار شما چکاری ميکنه عکس واضح و نزديک از مدارت بزار باتشکر ارش جان مدارپلمپ هستش دیگه بهتر از اون نمیشه عکس گرفت اونو جهت نویز گیر گذاشتم
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:46am |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
اینم عکسی که خواسته بودید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:48am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. پس حدس من درست بود! مدار دقیقا همون نیست! شما لطف کنین عکس مدار ساخته شده خودتون رو هم بذارین. در مورد خازن 220 نانو الکترولیت هم قبلا عرض کردم ؛ امکان نداره نشه از خازن بدون پلاریته به جای الکترولیت استفاده کرد! در واقع برعکسه. جایی که شما بدون پلاریته نیاز داری و در واقع جهت ولتاژ مرتبا عوض میشه لازمه بدون پلاریته گذاشته بشه. اما جایی که الکترولیت بلحاظ قطبیت مشخص ولتاژ قابل استفادست همیشه میشه خازن معادل بدون پلاریته رو جایگزین کرد. پس در این مورد خاص 220 نانو ام کا تی یا مولتی لایر بهتر هست چون این خازنها نسبت به الکترولیت دقت و پایداری بهتری دارن و در فرکانس بالاتر هم قابل استفاده هستن. حالا اگر شماتیک رو بالاخره! یکی از دوستان زحمت بکشن ارائه کنن خیلی بهتر میشه در مورد خازنها و برخی دیگر جزئیات بحث کرد. من واقعا نمیدونم چرا درجه همکاری دوستانی که وارد هستن بسیار پایینه و به همین دلیل دوستانی که از روی فایل این مدار رو ساختن مشکل دارن! این دوستانی که ما میشناسیم بخدا همشون دیگه ناوارد نیستن! درسته که مدار آنالوگ هست و دقت زیادی در مونتاژ و حتی انتخاب قطعه میطلبه. اما اوضاعی که من بعد 3 ماه میبینم کمی غیر عادی بنظر میاد! بهرحال من روند کار رو طی روزهای آینده با دقت تحت نظر خواهم داشت تا موضوع مشخص بشه! مهندس جان دقیقا همونه اون دوتا خازن رو که موازی کردم خواستم مقاومت داخلی پایین بیاد چون تو راندمان مدار خیلی تاثیر داره والا ما که از همون اول گفتیم کسی گوش نمیداد الان مشکلات داره ظاهر میشه خیلی تاکید کردم از دو خازن جهت کم کردن مقاومت داخلی استفاده کنند و همچنین مقاومت موازی دامپینگ که در موردش تو پست مفصل توضیح دادم کاش شما هم در جریان کل مدار بودید دیگه این مشکلات رو نداشتیم
|
چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:53am |
|
|
|