نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
alidadashi نوشته است: دوستان یک سوال دارم اگر از خازن الکترولیت 16ولت استفاده بشه بعد برق 18 ولت بهش بدیم چیزی نمیشه؟ بهتره که بیشتر از ظرفیت خازن بهش ولتاژ ندید چون بزودی از کار خواهد افتاد و باعث معیوب شدن جاهای سالم مدار خواهد شد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 8:49am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقایون حتماً یک لوپ 40 یا 50 سانتی بصورت تخت عنکبوتی مثل لوپ چنس بسازید با مقاومت 1/6 الی 2 با سیم 70 و از کیفیت سنس داخل خاک و همچنین تفکیک بهتر لذت ببرید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 8:53am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اسدوف جان یاخشیسان؟ چرا عکس این مدارت با مدار قبلی که اسم قطعات رو روش نوشتین فرق داره؟ در ضمن از دو تا خازن ۲۲۰۰ میکرویی تو کوپلاژ تغزیه استفاده کنیم یا کجا؟ در ضمن کدوم صفحه توضیح دادین؟ ممنونت میشم. ساغول [/quote] سلام از دوتا خازن 4700 میکرو 25 ولت استفاده کن به صورت موازی تو عکسی مدار من مشخصه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:04am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: واقعا که خیلی کار واجبی کردین آقا asadof که به سیم های تغذیه مدار هسته فریت برای نویز گیری نصب کردین وقتی از یک جسم رسانا مثل سیم ، جریان عبور میکنه ، یه میدان مغناطیسی کوچکی دور اون سیم درست میشه که می تونه روی مدارات یا قطعات الکترونیکی به عنوان نویز تاثیر بگذاره که در عملکرد مدارات الکترونیکی تداخل ایجاد کنه . برای حل این مشکل اومدن نویزگیر هایی رو از جنس فریت طراحی کردن که این فیلتر می تونه در دو حالت عمل فیلترینگ رو انجام بده ، هم نویز هایی که اطراف سیم و از منابع دیگه منتشر میشن و حالت دوم هم جلوگیری از انتشار تداخل الکترومغناطیسی توسط خود سیم هست کل ماجرا همینه و بیشتر از این دیگه سرتون درد میگیره به نظر من از این نویز گیر ما می تونیم تو مدار فلزیاب چنس هم استفاده کنیم که صاف کار کنه. در کل هسته فریت جاذب امواج الترو مغناطیسه فقط جریان صاف و یکدست dc از خودش عیور میده البته از این مدل استوانه ای هسته فریت هم در انتهای بیشتر کابل های شارژر موبایل و غیره...به کار میره می توان جدا کرد و استفاده کنیم فقط باید دو سیم باطری بذاریم وسطش و ببندیم تمام. سلام دوستان mnbvcxzaqwsx عزیز ممنون از شما فقط میشه بگین از کجا میشه این هسته های نویز گیر رو تهیه کرد؟ یاحق خواهش می کنم آقا bina هسته فریت استوانه ای فراوان فروشگاهای قطعات و اینترنتی مثل فروشگاه زیر داره موفق باشی. http://iran-micro.com/-c-275.html
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:10am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: آقایون حتماً یک لوپ 40 یا 50 سانتی بصورت تخت عنکبوتی مثل لوپ چنس بسازید با مقاومت 1/6 الی 2 با سیم 70 و از کیفیت سنس داخل خاک و همچنین تفکیک بهتر لذت ببرید سلام الان با این لوپ فلز بزرگ رو چقدر میزنه.مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:13am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: مهدی نوشته است: آقایون حتماً یک لوپ 40 یا 50 سانتی بصورت تخت عنکبوتی مثل لوپ چنس بسازید با مقاومت 1/6 الی 2 با سیم 70 و از کیفیت سنس داخل خاک و همچنین تفکیک بهتر لذت ببرید سلام الان با این لوپ فلز بزرگ رو چقدر میزنه.مرسی سلام آقا asadof این طوری که شما سوال می کنید من شک می کنم که شما از این مدار نتیجه گرفته باشید که از دوستمون سوال می کنید با ااون لوپ چقدر می زنه خدا وکیلی اگه این مدار سر کاریه تا بی خیال بشیم و بریم سراغ پی گیری یه مدار دیگه آخه من هنوز اینو نساختم و قصد داشتم سفارش قطعه بدم برا استارت کار ولی منتظر حقیقت ماجرا هستم و دو دل
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:32am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: asadof نوشته است: مهدی نوشته است: آقایون حتماً یک لوپ 40 یا 50 سانتی بصورت تخت عنکبوتی مثل لوپ چنس بسازید با مقاومت 1/6 الی 2 با سیم 70 و از کیفیت سنس داخل خاک و همچنین تفکیک بهتر لذت ببرید سلام الان با این لوپ فلز بزرگ رو چقدر میزنه.مرسی سلام آقا asadof این طوری که شما سوال می کنید من شک می کنم که شما از این مدار نتیجه گرفته باشید که از دوستمون سوال می کنید با ااون لوپ چقدر می زنه خدا وکیلی اگه این مدار سر کاریه تا بی خیال بشیم و بریم سراغ پی گیری یه مدار دیگه آخه من هنوز اینو نساختم و قصد داشتم سفارش قطعه بدم برا استارت کار ولی منتظر حقیقت ماجرا هستم و دو دل یعنی چه اخه عزیزم چه ربطی به سولم داره من میخوام ببینم بردش برای فلزات بزرگ چقدره از مدار من کمتره یا بیشتره برای من با لوپ 45 2مترو 20 راحت میزنه میخواستم بدونم با لوپ تخت که جناب مهدی ساخته چقدر میزنه در ضمن بردار عزیز اگه قرار باشه بسازیم جواب گرفتیم دیگه هیچ سوالی نپرسیم یا به فکر برد بیشتر نیفتیم که دیگه پیشرفتی نداریم . اگه باز خیلی شک دارید من فیلم با لوپ 45 رو بذارم
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:45am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستش منم هنوز نساختم و دارم جمعبندی میکنم مطالبرو. راستی پارت لیست دقیق قطعات کدومه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین از کدوم فروشگاه اینترنتی مارک خوب بگیریم. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:51am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
الان تو پیام خصوصی هم ازش پرسیدم از باطری 24 ولت استفاده کرده یا 18 ولت و اینکه از رگولاتور 12 ولت استفاده کرده یا 15 ولت هدف من از این سوال اینه که بدونم ایا در دو حالت مدار همون کیفیت رو داره یا نه چون من تا الان از رگولاتور 12 استفده نکردم دیگه نباید شک کنید که لابد مدار کار نمی کنه داره سوال میکنه حالا کوه من با این مدار کار دارم باید به 4 متر برسه مثل دلتای خودم که تا 4.5 میزنه فیلمش هم برای فلز29*29 هستش
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:51am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
ok آقا asadof گل من حرف تورو قبول دارم دیگه شکم برطرف شد الان سفارش قطعه میدم شروع کنم به ساخت
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:58am |
|
|
|