انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 10:11pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 328 , 329 , 330 , 331 , 332 , 333 , 334 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
ok آقا asadof گل من حرف تورو قبول دارم دیگه شکم برطرف شد الان سفارش قطعه میدم شروع کنم به ساخت :YMPEACE:

خیالت راحت باشه بساز وقت کردم فیلم تست با لوپ 45 رو میذارم فعلا دارم فلزیاب جیبی رو میسازم برای جمع کردن میخ که تو 10 سانتی خاک وجود داره چون با لوپ اصلی اعصاب خرد کنه سنس میکنه یهو می بینی ساندیس یا میخ یا فلز ریز در میاد که پیدا کردن فلز ریز کمی وقت گیره ولی با این دستگاه راحت میشه پیدا کرد

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:02am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
ok آقا asadof گل من حرف تورو قبول دارم دیگه شکم برطرف شد الان سفارش قطعه میدم شروع کنم به ساخت :YMPEACE:

سلام دوستان
mnbvcxzaqwsx عزیز میشه لطفا پارت لیست رو اینجا بذاری منم آماده سفارش بشم.
راستی از کدوم فروشگاه خرید میکنین؟
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شرمنده آقا asadof عزیز که باز مزاحمت میشم فقط خواستم بگم یه لطفی کن و یه پارت لیست فینال فینال فینال بدون شک شبه و دقیق و اصلاح شده به صورت لیست وار و از نوع فایل ورد یا تکست زحمت بکش بذار که بتونم سفارش قطعه بدم با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت و سربلندی :x :ymhug: :)

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
شرمنده آقا asadof عزیز که باز مزاحمت میشم فقط خواستم بگم یه لطفی کن و یه پارت لیست فینال فینال فینال بدون شک شبه و دقیق و اصلاح شده به صورت لیست وار و از نوع فایل ورد یا تکست زحمت بکش بذار که بتونم سفارش قطعه بدم با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت و سربلندی :x :ymhug: :)

دوست عزیز تو چند صفحه قبل هم PCBو هم عکس که رنج تمام قطعات توش بود گذاشتم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط asadof در چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:24am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام آقای mnbvcxzaqwsx ورود شما رو به فلز جو تبریک میگم :ymhug:
دوست من شما گفتی این مدار سرکاریه من یک کم ناراحت شدم :(( من دیروز مدار خودمو به یک گروه کاوشگر دادم که کلی ول وسایل از دل خاک بیرون کشیدن دوست من این مدار اگه بوقی تو زمین بزنه امکان نداره چیزی از دل خاک بیرون نیاد دوستانم دیروز تو 1 مترو 30 یک سینی مفرقی 15 در 15 رو از زیر زمین در آوردن که زیرش به یک کوزه سالم برخوردن که دیگه نگفتن توش چه خبر بود میخوام فیلمشو اپلود کنم بزارم تا ببینید

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
با سلام آقای mnbvcxzaqwsx ورود شما رو به فلز جو تبریک میگم :ymhug:
دوست من شما گفتی این مدار سرکاریه من یک کم ناراحت شدم :(( من دیروز مدار خودمو به یک گروه کاوشگر دادم که کلی ول وسایل از دل خاک بیرون کشیدن دوست من این مدار اگه بوقی تو زمین بزنه امکان نداره چیزی از دل خاک بیرون نیاد دوستانم دیروز تو 1 مترو 30 یک سینی مفرقی 15 در 15 رو از زیر زمین در آوردن که زیرش به یک کوزه سالم برخوردن که دیگه نگفتن توش چه خبر بود میخوام فیلمشو اپلود کنم بزارم تا ببینید

درسته ابی جان بچه های ما هم به جایی رسیدن دیگه قادر به افشا نیستیم =p~ البته اینو هم دیگه نمیخواستم بگم چون اگه فیلمش رو بذارم صاف میرن اوین

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی خیلی ممنون از لطفت اسدوف جان همین طور ابی جان کمال تشکر و پیروزیتون رو دارم :-H :-BD \M/

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:45am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:

دوست عزیز تو چند صفحه قبل هم PCBو هم عکس که رنج تمام قطعات توش بود گذاشتم

سلام دوستان
asadof جان ممنون دوست خوبم.
راستی توی فایل بالاش نوشته DX800 part list آیا درسته مال 12000 ؟
آیا این فایل با آخرین تغییرات قطعات هست ؟
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
دوستانی که میگن فیلم میزاریم لطفا فیلم بزارند چون بعضی از بچه ها مثلا خودم نمیتونن باورکنند که این فلزیاب با لوپ 45 تا دومترو نیم میزنه . باتشکر از شما....

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

اون مقاومتها مقدارشون 0 اهم هست که بجای جامپر استفاده کردم
متاسفانه در خروجی رگلاتور 7809 ولتاژ ندارم البته همه آی سی هارو از مدار خارج کردم نمیدونم مشکل از کجاست
نکته مهم اینکه بعد مونتاژ چون باتری 24 ولت نداشتم با ترانس 12 ولت مدار رو راه انداختم و سنس هم داشتم و از BU508A فلزی استفاده کرده بودم که نمیدونم چرا سریع داغ میشد البته فرکانس هم روی 150 بود که با تهیه 2 عدد باطری 12 ولت و سری کردنشون باهم به مدار وصل کردم که جرقه شدیدی در فیوز مشاهده کردم که متاسفانه فیوز سوخت و مجبور شدم آمپر فیوز رو بالا ببرم که ایندفعه مدار از دس رفت که با تست قطعات پی به سوختن BU508 بردم ولی متاسفانه با تعویض اون هم مشکل حل نشد
خدایش موندم چیکار کنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 328 , 329 , 330 , 331 , 332 , 333 , 334 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 , Reza8003 , SABIN1352 و 98 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure