انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 8:11pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 330 , 331 , 332 , 333 , 334 , 335 , 336 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

johnlewis نوشته است:
اون مقاومتها مقدارشون 0 اهم هست که بجای جامپر استفاده کردم
متاسفانه در خروجی رگلاتور 7809 ولتاژ ندارم البته همه آی سی هارو از مدار خارج کردم نمیدونم مشکل از کجاست
نکته مهم اینکه بعد مونتاژ چون باتری 24 ولت نداشتم با ترانس 12 ولت مدار رو راه انداختم و سنس هم داشتم و از BU508A فلزی استفاده کرده بودم که نمیدونم چرا سریع داغ میشد البته فرکانس هم روی 150 بود که با تهیه 2 عدد باطری 12 ولت و سری کردنشون باهم به مدار وصل کردم که جرقه شدیدی در فیوز مشاهده کردم که متاسفانه فیوز سوخت و مجبور شدم آمپر فیوز رو بالا ببرم که ایندفعه مدار از دس رفت که با تست قطعات پی به سوختن BU508 بردم ولی متاسفانه با تعویض اون هم مشکل حل نشد
خدایش موندم چیکار کنم

اونا رو سعی کن جامپر بذار بعدش اخه ایسی رگولاتور شما 15 ولت هستش چرا 12 ولت زدی اون ایسی رگولاتور 9 ولت رو از مدار در بیار تو ورودی برق 12 ولت بده ببین تو خروجی 9 داری؟ اگه نداشت عوضش کن

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 4 تیر1393 - 12:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان بذار من یک واقیعت رو بگم الان بعضی از دوستان تو خصوصی به من گفتن افرادی هستش که میگن با لوپ 2 متری تا 5 متر رو سنس میکنه همچین چیزی نیست نهایت 3 متر من تست کردم ولی نفوذ داره هر کی میگه تا 5 متر سنس داره دروغه بیشتر افراد کلاهبردار هستند که برای فروش مدار تبلیغ می کنند که به دروغ متوسل میشند باور نکنید اقا می فروشی خوب بفروش چرا دروغ میگی اگه راست میگید این گوی و این میدان فیلم بذارید من عذرخواهی کنم حرفم رو پس بگیریم اگه برید از خود جناب اوباما هم قطعه بگیرید فرقی تو برد نداره ساده بگم پیکان وانت رو نمیشه بهش چرخ کامیون وصل کنیم بعد با هاش 5 تن بار ببریم tl12000 با لوپ 45 تا 2مترو 20 میزنه ولی دلتا قوی هستش تا 5 متر رو راحت میزنه البته کمی به ذرات هم حساسه

چهارشنبه 4 تیر1393 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب الان یه تاپیک زدم که کسی ادعا میکنه 4 یا 5 متر با لوپ دو متری میزنه بره فیلمش رو بذاره تست تو هوا هم قبوله راستی اقا از 3 متر به بعد هم اصلا قبول لوپش هم ازاد با لوپ 10 متری اصلا فیلم بذارید :D

چهارشنبه 4 تیر1393 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته دوستان من این رو هم بگم این دستگاه خیلی خوبه نفوذ خوبی داره ولی متاسفانه بعضی از دوستان دروغ میگن باعث میشه نتونیم مدار رو ارتقاع بدیم متاسفم :(

جالبه همه داریم به هم دیگه دروغ میگیم سر همو کلا مذاریم :YMAPPLAUSE: ایران است دیگر چه میشود کرد :))

چهارشنبه 4 تیر1393 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مجتبی عزیز داری بد قضاومت میکنی مگه هر کی بیاد از شما ردیاب یا دسته یا میله بخره میشه برادر هدایتی در ضمن من کجا برادر هدایتی هستم من تو تایپیک ١٢٠٠٠ اومدم که به بچه ها کمک کنم که دیگه اون رو هم انجام نمیدم اگر من برادر هدایتی هستم چرا دارم قلق ها رو پس اینجا میگم در ضمن اگر من به بار رسیدم پس اینجا چه کار میکنم اخه یک مدار ساده و ابتدایی چه ارزشی داره که من خودمو خراب کنم من بازم میگم من برادر هدایتی نیستم و هیچ ارتباطی هم باهاش ندار بهم من امروز داشتم فرکانس های طلای زیر خاکی رو میگرفتم از دوستم تا بچه ها راحت بشن که این پیام اقا مجتبی عزیز رو دیدم اعصابم به هم ریخت مگه هر کسی از شما ردیاب میخره برادر هدایتیه من انتن ها رو دیروز درست کردم چون عجله داشتم ولی چون احترامی که برای اقا مجتبی قاعلم به اقا مجتبی سفارش دادم

چهارشنبه 4 تیر1393 - 1:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سامان جان میشه بگی سینی 20 سانتی رو 260 سانت چطوری زدی با چه لوپی اگه یه فیلم کوچلو بذاری البته تست هوا مچکر میشم :ymhug:

چهارشنبه 4 تیر1393 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مجتبی تو تایپیک ٣۵ از اولش نگاه کنید ببینید من بالای 50 تا حفاری داشتم خوب اگه یکیشون درست بود که اینجا نبودم درضمن چه روز و شب هایی که من زنو بچمو تنها گذاشتم و داشتم با ردیاب کاوش میکردم من به خاطر این ردیاب ماشین صفرمو از دست دادم صاحب خونه بودم الان مستاجر هستم اگر من فروشنده قهار بودم این وضع زندگیم بود اگر من دروغ میگم اولش اومدم به شما در مورد یک م به شما گفتمدار وی ال اف که ۶ ماه دارم روش جون میدم تو پیام خصوصی به شما گفتم که من این مدار وی ال اف پر قدرت با تفکیک ساختم چجوری میتونیم با هم هم کاری کنیم از شما اجازه خواستم اقای هدایتی مگه از شما اجازه خواسته بود اگر باز باور ندارید من حاضرم حضوری پیش شما بیام و ربا هم بریم بانک همیه موجودی منو نگاه کنید ببینید کی به حساب من پول زده پرینت میگیریم من ماهی 600 تومان در امد دارم ٢٠٠ تومان اجار بهه خونه ٢٠٠ تومان اجاره مغازه به همون ٢٠٠ تومان قانع هستم این وضع مالی منه حالا خودتون قضاوت کنید

چهارشنبه 4 تیر1393 - 2:02pm
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بنا به درخواست دوستان عزیزی که روی این مدار کار میکردن این تاپیک رو بنده مجددا بازگشایی میکنم! از همه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو فقط روی خود مدار دنبال کنن.
در ضمن طی این روزها دوست عزیزی لطف کردن تصویری از داخل دستگاه 12000 ساخت خود جناب هدایتی برای من فرستادن و طبق نظر یکی از دوستان ظاهرا تفاوت هایی بین این مدار موجود در تصویر و مداری که در انجمن قرار گرفته وجود داره! با توجه به اینکه من روی این مدار کار نکردم و اشراف ندارم از دوستان خواهش میکنم بررسی کنن ببینیم ایا هر دو مدار دقیقا عین هم هست یا نه؟!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پیوست:
tl12000.jpg

سلام به دوستان عزیز امیدوارم این پست من هم مثل پست قبلیم حذف نشه
عکسی که آقا حمید گذاشته ماله مداره منه و من این عکس را برای بینا و کوهیار تقی و سامان فرستادم فقط بخاطر اینکه من از این مدار 2 عدد سفارش دادم که یکی جناب هدایتی ساختند که از ایشون کمال تشکر را دارم چون واقعا عالی کار میکرد ومدار دیگه را یکی دوستان عزیزم ساخته که اصلا کارایی نداشت و از لحاظ منتاژ خیلی بد بود ولی باعث نشد دوستیمون بهم بخوره و باز هم میگم فدای سرت. من این عکس را صرفا برای تبلیغ کار نیک آقای هدایتی برای این دوستان فرستادم و خدمت اون دوستی که این عکس را عمومی کرده بگم حد اقل با من هماهنگی میکردی که من خراب نشم و من اصلا راضی نیستم این کار را کردی
ميـان دو‌كس جـنگ چـون آتش است--- سخـن‌چـين بدبخـت هيزم‌‌كش است
كننـد اين و ‌آن خـوش دگـر بـاره‌ي دل--- و مي اندر ميـان، كور بخـت و ‌خـجل
مـيــان دو تــن، آتـش افــروخــتـن--- نه عقل است و خود، در ميان سوختن
بگذریم مدار غیر از خازن پشت رگولاتور فکر میکنم تاقریبا همون قطعات هستش و عکس پشت فیبر هم هست که دقیقا همون فیبر که مهدی جان زحمتشا کشیده و به نظر من کارایی خوب مدار فقط بخاطر منتاژ حرفه ای برد و خرید قطعات خوب و تنظیم دقیق فرکانس و دقتی که جناب هدایتی برای ساخت مدار کشیدند هست.
چندین نفر در خصوصی به من پیام دادند از روی برد عکس با کیفیت بزار خدمت دوستان عزیز بگم من دستگاه را فروختم ولی باز هم بهش دسترسی دارم ولی برای گذاشتن عکس نیاز به اجازه از جناب هدایتی دارم که متاسفانه تلفنشون را جواب نمیدهند...
من توی پست قبلیم که حذف شد گفتم و بازهم میگم ما همه عضو یک خانواده بزرگ بنام فلز جو هستیم و من همیشه قدردان آقا حمید و آقا مجتبی و همه ی اساتید زحمت کش هستم چون اگه زحماتشون نبود این انجمن نبود و این محیط پربار علمی هم وجود نداشت ولی ای کاش این اتفاق نمی افتاد و این مشکل بین خود اساتید حل میشد و به اینجا نمیکشید و جناب هدایتی هم میتوانستند به فعالیتشون توی انجمن ادامه بدند ...
بدرود

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بچه ها اینم پارت لیست نهایی که اصلاحش کردم برید با خیال راحت بسازید :ymhug: :-BD

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سلام
بعد از کلی بررسی و تحقيق متوجه شدم که اين آتيش از کجا نشأت ميگيره و خدمت استاد مجتبی عرض کنم آقای هدايتی شخص ديگری هستن و هيچ ارتباطی با شخصی که قبلا عرض کردم ندارن اما در رابطه با ردياب و بدگويی جناب هدايتی بايد عرض کنم شخصی که در واقع همون کهيال باشن بعد از متوجه شدن از ارائه چند دستگاه تى ال به بچه ها که وارد به ساخت نبودن درقبال مبلغی اندک و مطمئن شدن از کارکرد خوب تی ال با طرفندی خاص شماره تماس هدايتی رو گرفتن و طرح دوستی و کم کم طرفند تخريب ردياب رو شروع کردن و از اونجا که ردياب انجمن دچار ايرادی شده بوده و درست کار نميکرده و ايشون نتونستن مدارو برای مجتبی بفرستن کهيال با زبان هدايتی مشغول تخريب ردياب انجمن و صدالبته مانع از فعاليت هدايتی و فروش دستگاهش در انجمن بشه و ردياب و نقطه زن 12رگلاتور ساخت خودش بشه ،و اما در رابطه با بدصحبت کردن هدايتی با اساتيد بايد عرض کنم با برخوردی که با هدايتی جان داشتم عرض کردن بنده فقط چندتا مدار به بچه ها ارائه دادم چون بلد به ساخت نبودن درسته بدونه اجازه اساتيد بوده اما فقط همون پنج عدد بود و قصدم فروش نبود اما چون هزينه کرده بود از اجناس خوب واردة از خارج و ارائه کامل مدار با بهترين منتاژ هزينه ناچيزی گرفتن اما يکی از دوستان بالو دادن ايشون متحمل بازداشت و جريمه شدن که به واسطه دادن تا خلاص بشن و هدايتی جان تاکيد کردن تند صحبت کردن ايشون ناشی از بد صحبت کردن دوستان اساتيد بوده و من پشت انجمن بد و ردياب بد نگفتم اما چسبوندن به من منم عصبی شدم و با اساتيد بد حرف زدم و الان هم حاضرم با اساتيد همکارى کنم اگه آيدى من از تحريم خارج بشه بازهم به همکاری ادامه ميدم ،و حرف آخر آقا حميد و آقا مجتبی هستن کسانيکه با بد کردن انجمن به منافع خودشون مى انديشن پس اگه لازمه تحقيق و تجديد نظرکنيد

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 330 , 331 , 332 , 333 , 334 , 335 , 336 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn , SABIN1352 , مهدی..mt و 109 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure