انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 8:25pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 331 , 332 , 333 , 334 , 335 , 336 , 337 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در هرصورت تصميم با اساتيد عزيزه بنده به مجتبی قول دادم تهتوی کار رو دربيارم که انجام وظيفه شد حالا ديگه اين شما و اين قضاوت

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنده چند بار آقای هدایتی رو از نزدیک دیدم برای خرید دستگاه رفتم رشت !
ایشون در مورد ردیاب نه تنها بد نگفت بلکه چندین قلق که خودشون به اون رسیده بودن به من آموزش داد !
کسی که در مورد ردیاب حرف میزنه آقای هدایتی نیست !
بلکه کسی هست که مثل مگس هست و من خدمت آقای کاووشگر عرض کردم !
آقای هدایتی مرد قابل احترامیه ! نظر شخصیه بنده است !
نه به من نه به هیچ کسی ارتباطی نداره که بین مدیریت و ایشون چه لفظی رد و بدل شده !

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:00pm
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
دوستان سلام
بعد از کلی بررسی و تحقيق متوجه شدم که اين آتيش از کجا نشأت ميگيره و خدمت استاد مجتبی عرض کنم آقای هدايتی شخص ديگری هستن و هيچ ارتباطی با شخصی که قبلا عرض کردم ندارن اما در رابطه با ردياب و بدگويی جناب هدايتی بايد عرض کنم شخصی که در واقع همون کهيال باشن بعد از متوجه شدن از ارائه چند دستگاه تى ال به بچه ها که وارد به ساخت نبودن درقبال مبلغی اندک و مطمئن شدن از کارکرد خوب تی ال با طرفندی خاص شماره تماس هدايتی رو گرفتن و طرح دوستی و کم کم طرفند تخريب ردياب رو شروع کردن و از اونجا که ردياب انجمن دچار ايرادی شده بوده و درست کار نميکرده و ايشون نتونستن مدارو برای مجتبی بفرستن کهيال با زبان هدايتی مشغول تخريب ردياب انجمن و صدالبته مانع از فعاليت هدايتی و فروش دستگاهش در انجمن بشه و ردياب و نقطه زن 12رگلاتور ساخت خودش بشه ،و اما در رابطه با بدصحبت کردن هدايتی با اساتيد بايد عرض کنم با برخوردی که با هدايتی جان داشتم عرض کردن بنده فقط چندتا مدار به بچه ها ارائه دادم چون بلد به ساخت نبودن درسته بدونه اجازه اساتيد بوده اما فقط همون پنج عدد بود و قصدم فروش نبود اما چون هزينه کرده بود از اجناس خوب واردة از خارج و ارائه کامل مدار با بهترين منتاژ هزينه ناچيزی گرفتن اما يکی از دوستان بالو دادن ايشون متحمل بازداشت و جريمه شدن که به واسطه دادن تا خلاص بشن و هدايتی جان تاکيد کردن تند صحبت کردن ايشون ناشی از بد صحبت کردن دوستان اساتيد بوده و من پشت انجمن بد و ردياب بد نگفتم اما چسبوندن به من منم عصبی شدم و با اساتيد بد حرف زدم و الان هم حاضرم با اساتيد همکارى کنم اگه آيدى من از تحريم خارج بشه بازهم به همکاری ادامه ميدم ،و حرف آخر آقا حميد و آقا مجتبی هستن کسانيکه با بد کردن انجمن به منافع خودشون مى انديشن پس اگه لازمه تحقيق و تجديد نظرکنيد

اشتباه کردن اشتباه نیست در اشتباه ماندن اشتباه است
امیدوارم با کمی گذشت و بزرگواری این سه عزیز این امر به واقعیت بپیونده و گذشته فراموش بشه دوباره جناب هدایتی بتونه فعالیتشون رو در کنار حمید جان و آقا مجتبی شروع کنند. حمید جان و آقا مجتبی زحمات شما توی این انجمن بر هیچ کسی پوشیده نیست امید وارم ما را مثل همیشه شرمنده ی اخلاق نیک و منش و معرفتتون کنید و کام ما را هم به لبخندی شیرین کنید
:-* :x @};-

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
سلام بچه ها اینم پارت لیست نهایی که اصلاحش کردم برید با خیال راحت بسازید :ymhug: :-BD

کووووووووووو........

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:13pm
مدیر کل
مدیر کل

وحید جان خواهشا شما دیگه دنبال تطهیر امثال هدایتی ها نباشین! ایشون دیگه بطور واضح در این تاپیک اومدن هر چی توی دلشون بود رو نوشتن:
viewtopic.php?f=8&t=1420&start=3120#p62802
فکر نمیکنم جای بحث و شک و حرفی باقی بمونه! حالا شما میگی کار آقا مگسه هست خب بفرمایین معرفی کنین مگس توی این معرکه کیه؟! :D متاسفانه اکثر شما ها آدمهای خیلی ساده ای هستین. این فروشنده ها برای اینکه کسب و کار خودشونو رو بخوبی دنبال کنن خیلی خوب برخورد مودبانه با مشتری رو بلد هستن. اصولا شما کمتر مغازه داری پیدا میکنی که چند سال کاسبی کنه و سر و زبون بازی با مشتری رو بلد نباشه! :D ولی در اینجور مواقع خاص وقتی از زبون خود شخص این چیزها رو میشنوی مشخص میشه چطور آدمیه. اصولا آدمها رو همیشه باید در مواقع خاص و حساس شناخت! اونجاست که پرده ها فرو میفته و مکنونات قلبی و خیلی از چیزهایی که مخفی میکردن مشخص میشه.
در ضمن صحبت خاصی بین مدیریت و ایشون رد و بدل نشده! 95 درصد داستان همین بود که شما بطور شفاف در همین تاپیک دیدین! خواهشا دیگه داستان رو به شبهات دیگر آلوده نکنین. چون بارها توضیح دادم. اگر من رو توی این انجمن قبول دارین پس لطفا بپذیرین. اگر هم قبول ندارین بنده به نوبه خودم خوشحال میشم تشریف نیارین!!!
قرار هم شد از این به بعد دیگه فقط بحث روی خود مدار باشه. اگر توانش رو دارین نکات رو روشن کنین که همه دوستان بسازن. وگرنه که هی وسط کار پای افراد رو وسط نکشین! مداری گذاشته شده و قرار بوده همه بسازن و جواب بگیرن. غیر این بود مطرح کردنش معنی نداشت! الانم تمرکز باید روی همین قضیه باشه. حالا عکس دستگاه فروخته شده رو میذاریم میگن چرا گذاشتین! دوست عزیز اون شخصی هم که چند مورد فروخته به بهانه این تاپیک و جذب مخاطب فروش داشته! حالا ما حق نداریم تصویر دستگاه اصلی رو بذاریم بلکه اگر نکته ای ناگفته باقی مونده روشن بشه و دوستان علاف نشن؟!

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی داداش قرار بود عکس واضح از مدارت بزاری چى شدپس

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چشم سعی میکنم امشب بزارم چون باید بازش کنم

چهارشنبه 4 تیر1393 - 6:09pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید جان , اگه واستون مقدور یه نیم نگاهی هم به این مدار بکنید , تجربه و علم شما در بهینه کردن این مدار حرف اول رو میزنه , با تشکر

چهارشنبه 4 تیر1393 - 7:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
سلام بچه ها اینم پارت لیست نهایی که اصلاحش کردم برید با خیال راحت بسازید :ymhug: :-BD

کووووووووووو........

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقشه مدار با کد هایی که تو لیست دادید هم بزارید L-)

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 331 , 332 , 333 , 334 , 335 , 336 , 337 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: SABIN1352 , مهدی..mt و 139 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure