نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
فرخ نوشته است: حمید نوشته است: بنا به درخواست دوستان عزیزی که روی این مدار کار میکردن این تاپیک رو بنده مجددا بازگشایی میکنم! از همه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو فقط روی خود مدار دنبال کنن. در ضمن طی این روزها دوست عزیزی لطف کردن تصویری از داخل دستگاه 12000 ساخت خود جناب هدایتی برای من فرستادن و طبق نظر یکی از دوستان ظاهرا تفاوت هایی بین این مدار موجود در تصویر و مداری که در انجمن قرار گرفته وجود داره! با توجه به اینکه من روی این مدار کار نکردم و اشراف ندارم از دوستان خواهش میکنم بررسی کنن ببینیم ایا هر دو مدار دقیقا عین هم هست یا نه؟!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ سلام به دوستان عزیز امیدوارم این پست من هم مثل پست قبلیم حذف نشه عکسی که آقا حمید گذاشته ماله مداره منه و من این عکس را برای بینا و کوهیار تقی و سامان فرستادم فقط بخاطر اینکه من از این مدار 2 عدد سفارش دادم که یکی جناب هدایتی ساختند که از ایشون کمال تشکر را دارم چون واقعا عالی کار میکرد ومدار دیگه را یکی دوستان عزیزم ساخته که اصلا کارایی نداشت و از لحاظ منتاژ خیلی بد بود ولی باعث نشد دوستیمون بهم بخوره و باز هم میگم فدای سرت. من این عکس را صرفا برای تبلیغ کار نیک آقای هدایتی برای این دوستان فرستادم و خدمت اون دوستی که این عکس را عمومی کرده بگم حد اقل با من هماهنگی میکردی که من خراب نشم و من اصلا راضی نیستم این کار را کردی ميـان دوكس جـنگ چـون آتش است--- سخـنچـين بدبخـت هيزمكش است كننـد اين و آن خـوش دگـر بـارهي دل--- و مي اندر ميـان، كور بخـت و خـجل مـيــان دو تــن، آتـش افــروخــتـن--- نه عقل است و خود، در ميان سوختن بگذریم مدار غیر از خازن پشت رگولاتور فکر میکنم تاقریبا همون قطعات هستش و عکس پشت فیبر هم هست که دقیقا همون فیبر که مهدی جان زحمتشا کشیده و به نظر من کارایی خوب مدار فقط بخاطر منتاژ حرفه ای برد و خرید قطعات خوب و تنظیم دقیق فرکانس و دقتی که جناب هدایتی برای ساخت مدار کشیدند هست. چندین نفر در خصوصی به من پیام دادند از روی برد عکس با کیفیت بزار خدمت دوستان عزیز بگم من دستگاه را فروختم ولی باز هم بهش دسترسی دارم ولی برای گذاشتن عکس نیاز به اجازه از جناب هدایتی دارم که متاسفانه تلفنشون را جواب نمیدهند... من توی پست قبلیم که حذف شد گفتم و بازهم میگم ما همه عضو یک خانواده بزرگ بنام فلز جو هستیم و من همیشه قدردان آقا حمید و آقا مجتبی و همه ی اساتید زحمت کش هستم چون اگه زحماتشون نبود این انجمن نبود و این محیط پربار علمی هم وجود نداشت ولی ای کاش این اتفاق نمی افتاد و این مشکل بین خود اساتید حل میشد و به اینجا نمیکشید و جناب هدایتی هم میتوانستند به فعالیتشون توی انجمن ادامه بدند ... بدرود آقا فرّخ برادر جان، ببخشیدا، ببخشیدا. این اشاراتتون کاملاً بی معنیه و بسی دلواپس کننده. یعنی چی عدم اجازه در گذاشتن عکس دستگاه جناب هدایتی؟؟!!!! یعنی چی ازیشون اجازه گرفتن و.... شما تلویحاً دارید میگید که چیزیکه در منظر عموم عرضه شده با چیزیکه اختصاصی ساخته شده تفاوت داره. از این جملات بیش از این برداشت نمیشه یعنی نمیشه برداشت کرد. چراکه اگر ادعا بر اینست که همه چیز یکدسته پس چرا این قایم موشک بازیا؟؟!!!! سزاوارتر آن بود که جنابعالی اصلاً خودتون فی البداهه بدون نیاز به درخواستهای خصوصی سایرین از جمله خود بنده، عکس با کیفیتو برای هممون میذاشتید که نافی هر نوع شک وشبهه باشه نه اینطور دامن زدن به شبهات بیشتر وبدتر آنکه تخطئه کسانیکه عکسو لو دادن!!!!! پس یعنی یه چیزای سکرتی وجود داره که بقیه نباید بدونن؟؟؟ آیا این رویه تأکید خود آقای هدایتی بوده؟ خدایی یکی به همه ما شجاعانه و واضح بگه که آقا جون اون مدار ارائه شده اصل اصل نیست و نهایت به یک خنسی وایرادی میخوره. آقا اسدف عزیز، شما اینهارو تأیید میفرمایید؟ خداییش خود بنده اکثراً به مدارات اینترنتی باز و در دسترس اعتقاد آنچنان نداشتم و وقتمو سرشون نذاشتم فقط خوندم و رد شدم. اینجا هم بعد از پیگیری مطالبش و انعکاس نتایج خوب ومشاهده صداقت و شور وشوق دوست داشتنی دوستان، ایمان آوردیم و شروع به ساخت کردیم.الآن بعد از کلّی هزینه مادّی ومعنوی و وقت و..... آخرش بیایم ببینیم پشت قضیه مارمولکبازی بوده واقعاً ناراحت کنندست. ( انشا الله که اینطور نبوده باشه) نوشته های آقا فرّخ متأسفانه و مشخصّاً این معنا رو داره. والبته سایر افرادی هم که از آقای هدایتی سیستمو گرفتن وعکسی نمیذارن بر این امر صحّه میذارن.
آخرین بار توسط mahmood51 در چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:33pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:35pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
l24nb0 نوشته است: نقشه مدار با کد هایی که تو لیست دادید هم بزارید نقشه مدار همونیه که آقای اسدوف تو چند صفحه قبل قرار داده من فقط ÷ارت لیستش منظم کردم همین
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:40pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوستان من اولین کسی بودم که این مدار رو با کمک و راهنمایی های آقا مهدی 8877تونستنم راش بندازم حتی اگه خاطرتون باشه یه فیلم تست هم گذاشتم تا دوستان عمل کرد واقعی مدار رو ببینن که یه سینی 33 سانت رو توی 210 خیلی عالی میزد ثباتش هم خوب یوده بعد اون به خاطر اینکه دوستان علاقه داشتن مدار بیش از این هم قدرتش زیاد بشه چندین تغیرات در مدار دادن که از جمله تعویض 508 به buv 48a بوده و خازن 5500 میکرو به 6800 میکرو بوده و تعداد رگلاتورها رو هم دوتا کردیم دوسه مدل لوپ براش درست شد که حتی تا جایی که یادمه دوستان گزارش کردن که با لوپ 45 میتونه تا 210 رو به خوبی سنس کنه ولی باور کنید همون مداری که آقای هدایتی میساخت اصلا با این اسنادی که توی تایپیک گذاشته شده هیچ مغایرتی نداره تنها چیزی که فرق میکنه یکی سلیقه توی مونتاژه و یکی هم استفاده از قطعات مرغوب حتی یادمه یکی دوبار دوستان گزارش کردن که وقتی مدار 10 دقیقه به تور متوالی کار میکرد به خاطر گرمای ایجاد شده صدای دستگاه کم کم اوج میگرفت و مثل اینکه گاز میداد که حتی به یکی دوتا از این دوستان هم گفتم برای اون خازن کنار 358 که 10 میکرو هست از لامپ کم مصرف این خازن رو تهیه کنند چون داخل اون لامپها گرما زیاده از یه نوعی خازن استفاده میکنن که در مقابل گرما زیاد واکنش نشون نده که الحمد الله مشکل این دوستان هم حل شد حالا والا من نمیدونم مشکل شما کجاست که نمیتونین مدار رو راش بندازین برای اینکه ایشالا مشکل این دوستان هم حل بشه من یه پیشنهادی دارم که به صورت خصوصی با حمید آقا در جریان میزارم که در صورت موافقت ایشون راه حلی در جلوی دوستان میزاریم که ایشالا اونایی که تو مدارشون مشکل دارن بتونن از مدار ساخته خودشون بهره ببرن
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:03pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون کاوشگر عزیز. در خصوصی هم خدمت شما عرض کردم. شما که میفرمایین مدار گذاشته شده هیچ مشکلی نداره ؛ لطف کنین فایل موجود در پست اول تاپیک رو با دقت بررسی کنین اگر نکته خاصی برای تغییر یا توضیح وجود داره اعمال کنین تا ما فایل ساخت رو آپدیت کنیم. در اون صورت اگر باز هم دوستان مشکلی داشتن فکر دیگه ای میکنیم.
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:24pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوستان تغیرات نهایی که من تو سیستم خودم دادم همینها هستش زیر آیسی 358 یه مقاومت 18 کیلو هستش که باید به 5.6 کیلو تغییر کنه جلوی ترانزیستور 5401 کنار بیزر یه مقاومت 100 کیلو هستش که باید به 10 کیلو تغییر کنه تعداد رگلاتور های 7915 باید سه تا بشه مقدار خازن 5500 به 6800 تغییر کنه برای خازن 10 میکروی بغل 398 از خازن 10 میکرو که توی لامپ کم مصرفها استفاده میشه م 400 ولته باید استفاده بشه همه تغیرات همینه با این تغیرات یه سینی 50 رو با لوپ 1*1 از 3.5 خیلی راحت میزنه
برای لوپ 1*1 هم میتونین از سیم لاکی 70 تعداد 10 دور استفاده کنین که ظرفیتش میشه 1.8 اهم و 480 میکرو هانری موفق باشید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:00am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: hamed نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: سلام بچه ها اینم پارت لیست نهایی که اصلاحش کردم برید با خیال راحت بسازید کووووووووووو........ دوست گرامی این چه لیستیه که گذاشتی!!!؟ مقاومت 24و27 نوشتی 100kیا1k بین این دوتا زمین تا اسمون فاصله هست!وبعدش هم این مدار ار 18تا24ولت کار میکنه که برای بالاترین قدرت باید 24ولت بهش بدین شما رو چه حسابی بر داشتی نوشتی باطری 12-18یا 24 خوب همینه که هرکی میخواد بسازه با اطلاعات غلط مدارش دست آخر خوب جواب نمیده
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:04am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
اینم فایل پی سی بی برای سه رگلاتور خدمت دوستان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:06am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مرسی کاوشگر جان
|
پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:10am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون کاوشگر عزیز. در خصوصی هم خدمت شما عرض کردم. شما که میفرمایین مدار گذاشته شده هیچ مشکلی نداره ؛ لطف کنین فایل موجود در پست اول تاپیک رو با دقت بررسی کنین اگر نکته خاصی برای تغییر یا توضیح وجود داره اعمال کنین تا ما فایل ساخت رو آپدیت کنیم. در اون صورت اگر باز هم دوستان مشکلی داشتن فکر دیگه ای میکنیم. استاد گرامی مهندس حمید گل و همه دوستان توجه کنن که مدار آقای هدایتی با چیزی که تو صفحه اول هست هیچ تفاوتی نداره جز مواردی که کاوشگر عزیزگفتن که صدالبته اونها هم بارها تو همین تاپیک مطرح شدن!!وتمام ایرادات دوستان به دلیل کیفیت بد ساخت وقطعات وکمبود اطلاعات وابزار فنی خود دوستان هست اطلاعات مدار کامله
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:12am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: دوستان تغیرات نهایی که من تو سیستم خودم دادم همینها هستش زیر آیسی 358 یه مقاومت 18 کیلو هستش که باید به 5.6 کیلو تغییر کنه جلوی ترانزیستور 5401 کنار بیزر یه مقاومت 100 کیلو هستش که باید به 10 کیلو تغییر کنه تعداد رگلاتور های 7915 باید سه تا بشه مقدار خازن 5500 به 6800 تغییر کنه برای خازن 10 میکروی بغل 398 از خازن 10 میکرو که توی لامپ کم مصرفها استفاده میشه م 400 ولته باید استفاده بشه همه تغیرات همینه با این تغیرات یه سینی 50 رو با لوپ 1*1 از 3.5 خیلی راحت میزنه
برای لوپ 1*1 هم میتونین از سیم لاکی 70 تعداد 10 دور استفاده کنین که ظرفیتش میشه 1.8 اهم و 480 میکرو هانری موفق باشید درسته کاوشگر جان من میخواستم اون تغییرات رو بگم که صبر کردم تا ببینم چی میشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:16am |
|
|
|